Aantrekkelijke lease auto voor startende ZZP’er met weinig budget

mei 28, 2017 | Auto Leasen

mei 28, 2017 | Auto Leasen

Als startende zzp’er is er natuurlijk weinig budget voor een nieuwe auto. Ondanks dat er weinig budget beschikbaar is kan een auto noodzakelijk zijn om klanten te bezoeken. Een lease auto kan een oplossing zijn om toch voor een nieuwe auto te gaan. Wij hebben een lijstje gemaakt met aantrekkelijke auto’s die passen in een klein budget!

Kia Picanto klein en comfortabel

De Kia Picanto is vooral vanwege z’n prijs aantrekkelijk om te leasen. De auto zit namelijk nog onder de € 200 per maand. Ondanks de prijs krijg je een ruime auto met een uitstekende geluidsisolatie tijdens het rijden. Daar komt nog eens bij dat de auto volledig aangekleed is met handige functies. De auto is bijvoorbeeld voorzien van een start/stop systeem. Dankzij dit systeem stopt de motor automatisch voor een stoplicht. Met het start/stop systeem bespaar je op jaarbasis flink wat benzine. Eventueel kan je tegen een meerprijs kiezen voor de GT-Line. De auto krijgt direct een sportieve uitstraling, dankzij de GT-Line.

Opel Karl de perfecte stadsauto

Bezoek je regelmatig klanten in de stad? Je kan dan lang op zoek zijn naar een parkeerplek. Het is dan prettig als je een auto flexibel in de stad kan parkeren. De Opel Karl is een leuke kleine stadsauto. Qua formaat en ruimte doet de auto niet onder voor een Fiat 500. Per maand betaal je rond de € 200. Ondanks het kleine formaat is de auto wel voorzien van luxe zoals Airco en Cruise Control. Als je regelmatig alleen op pad gaat is het een prima auto voor in de stad!

Renault Twingo is perfect voor een klein budget!

Als startende zzp’er moet je ergens beginnen. De Renault Twingo is een kleine auto die al snel binnen je budget past. De auto is al te leasen vanaf € 190 per maand. Je zit zo zelfs ruim onder de € 200 per maand. Alle standaard luxe is gewoon in de auto aanwezig. Van airco tot handsfree bellen in de auto. De afgelopen jaren is het design van de auto aangepast. Qua vorm heeft de wagen iets weg van een Fiat 500, maar wel met z’n eigen identiteit.

Skoda Fabia voor extra ruimte in de auto

Ben je van plan om de auto ook privé te gebruiken? Of vervoer je regelmatig ook klanten in je auto? Het is dan prettig als je iets mee ruimte in de auto hebt. De Skoda Fabia is een voordelig alternatief voor de kleine auto’s zoals: de Karl en Twingo. Helaas is de auto niet te leasen onder de € 200, maar rond € 230 kom je al een heel eind. Je krijgt voor dit extra bedrag per maand net iets meer ruimte dan in een Karl of Picanto. Daarnaast krijg je zoals je van Skoda gewend bent extra luxe in de wagen. In de basisuitvoering zit bijvoorbeeld Cruise Control en een prima speakerset. Het ingebouwde multimedia systeem is ideaal om klanten handsfree te bellen of te luisteren naar je favoriete muziek.

Volkswagen Up! is een klein alternatief voor een Volkswagen

Een echte Volkswagen staat natuurlijk voor kwaliteit. Het enige nadeel is dat de auto’s helaas niet goedkoop zijn. Gelukkig valt de Up! nog mee als lease auto. Rond de € 200 per maand kan je al een Up! leasen. Ondanks de prijs is de auto helemaal compleet. Van een airco tot navigatiesysteem is inbegrepen. Eigenlijk heeft de auto alles wat je nodig hebt om je klanten te bezoeken. Als een grote Volkswagen net een stapje te ver is kan je kiezen voor de Up! Je kan als de zaken goed gaan de auto altijd inruilen voor een groter exemplaar.

Peugeot 108 als echte stadsauto!

De Peugeot 108 is een kleine compacte stadsauto. Je kan de auto al leasen onder de € 200 per maand. De nieuwe uitvoering van het model heeft een sportieve look. Ondanks dat het model gelijkwaardig is aan de Citroën C1 ben je al snel een paar tientjes goedkoper uit. Het is een prima auto voor in de stad, maar ook op de snelweg rijdt de auto zonder problemen. De auto is ook nog eens voorzien van een modern multimedia systeem. Je kan hierop je telefoon aansluiten en handsfree bellen of muziek luisteren. In de luxe uitvoering zit ook nog een achteruitrij camera. Kortom een prima auto voor de startende zzp’er!

Een auto-leasen zonder jaarcijfers

Als startende zzp’er heb je nu een goed beeld van de mogelijkheden. Het enige wat je nu nog hoeft te doen is een auto leasen zonder jaarcijfers. Er zijn een aantal leasebedrijven waarbij je terecht kan als startende zzp’er. Kies vandaag nog een auto uit bij één van deze bedrijven.

lease kleine auto

Waardering

★★★★★ 

8.5 / 10

Alles in 1

Ja, alleen tanken

Aankomst auto

Binnen 12 tot 14 weken

Maandelijkse prijs 

€ 454

Innovatief & duurzame aanbieder

Mogelijkheid tot Mobility Card Athlon

✓ Keurmerk Private Lease

Waardering

★★★★★ 

8.3 / 10

Alles in 1

Ja, alleen tanken

Aankomst auto

Afhankelijk van voorraad

Maandelijkse prijs 

Al vanaf € 350

Altijd inclusief verzekeringen

Altijd perfect onderhoud

Keurmerk Private Lease

Waardering

★★★★★ 

8.3 / 10

Alles in 1

Ja, alleen tanken

Aankomst auto

Binnen 3 tot 4 weken

Maandelijkse prijs 

Al vanaf € 232

Ook elektrische auto's beschikbaar

Adverteren voor mijndomein mogelijk

✓ Keurmerk Private Lease

Deze vergelijking is tot stand gekomen met de volgende gegevens: Volkswagen Golf 5 deurs - Kilometers: 10.000 - Looptijd: 48 maanden - Incl BTW

Wat is lease? Een simpel antwoord op een simpele vraag

Wat is een lease auto? Het wordt lease komt van het woord (de lessee). Dit betekend ook wel gebruiker. Een lease auto, is een auto die je gebruikt. Deze auto wordt beschikbaar gesteld door een leasemaatschappij en hiervoor betaal je een maandelijks bedrag. De auto...

Laatst geüpdatet