audi a3 private lease of toch een Audi A3 kopen? Begin direct met onderzoeken en vergelijk alle mogelijke oplossingen in 3 minuten.

Bekijk alle Audi A3 private lease mogelijkheden en lees alles over deze geweldige auto van Audi en bespaar direct op je maandelijkse kosten

Audi A3 Private Lease vergelijken in 2019

Waardering

★★★★★ 

8.5 / 10

Alles in 1

Ja, alleen tanken

Aankomst auto

Binnen 12 tot 14 weken

Maandelijkse prijs 

€ 454

Innovatief & duurzame aanbieder

Mogelijkheid tot Mobility Card Athlon

✓ Keurmerk Private Lease

Waardering

★★★★★ 

8.3 / 10

Alles in 1

Ja, alleen tanken

Aankomst auto

Binnen 3 tot 4 weken

Maandelijkse prijs 

Al vanaf € 232

Ook elektrische auto’s beschikbaar

Adverteren voor mijndomein mogelijk

✓ Keurmerk Private Lease

Waardering

★★★★★ 

7.6 / 10

Alles in 1

Ja, alleen tanken

Aankomst auto

Afhankelijk van voorraad

Maandelijkse prijs 

Al vanaf € 350

Altijd inclusief verzekeringen

Altijd perfect onderhoud

Keurmerk Private Lease

Waardering

★★★★★ 

7.4 / 10

Alles in 1

Ja, alleen tanken

Aankomst auto

Binnen 14 dagen

Maandelijkse prijs

Al vanaf € 434

Zeer lage bijdrage bij eventuele schade

Altijd perfect onderhoud

Keurmerk Private Lease

Waardering

★★★★★ 

7.0 / 10

Alles in 1

Ja, alleen tanken

Aankomst auto

Afhankelijk van voorraad

Maandelijkse prijs

Al vanaf € 373

Niet goed? Geld terug garantie!

All-in-one prijzen, nooit extra kosten

Keurmerk Private Lease

Waardering

★★★★★ 

7.0 / 10

Alles in 1

Ja, alleen tanken

Aankomst auto

Afhankelijk van voorraad

Maandelijkse prijs

Al vanaf € 432

Incl. Wegenwacht Europa Standaard

Opbouw schadevrije jaren loopt door

Keurmerk Private Lease

Deze vergelijking is tot stand gekomen met de volgende gegevens: Volkswagen Golf 5 deurs – Kilometers: 10.000 – Looptijd: 48 maanden – Incl BTW

Audi A3 Private lease

Wil jij een Audi A3 private lease afsluiten? Dat is niet zo gek want de A3 is inmiddels uitgegroeid tot een van de meest gekochte familieauto’s in Nederland. De Audi A3 is daarbij in 2014 nog uitgekozen als wereldauto van het jaar en inmiddels zijn we al weer bij het 22e levensjaar van dit model.

Je hebt verschillende modellen beschikbaar, aan de rechterkant kun je alle benzine, diesel en sport uitvoeringen bekijken om een goed beeld te krijgen van alle types.

Audi A3 leasen prive erg populair

Op dit moment is de A3 nog steeds een van de meest populaire opties voor veel Nederlanders, je hebt luxe, uitstraling en een relatief zuinige auto voor een goede prijs.

Tegenwoordig zijn er erg veel lease maatschappijen die regelmatig stunten met Audi A3 private lease deals en het is ook mogelijk om te kijken voor een Audi A3 occasion lease.

Begin met Audi A3 lease prive vergelijken

Wil jij weten wat er mogelijk is op het gebied van Audi A3 leasing? Maak dan de keuze voor een onafhankelijk vergelijking en kies de beste aanbieder zodat je het beste contract afsluit voor je Audi A3

De benzinevarianten Audi A3 lease particulier

De 1.4 TFSI (122 PS), de 1.8 TFSI (180 PS),, de 1.2 TFSI (105 PS), de 1.4 TFSI (140 PS) en de 1.8 TFSI quattro (180 PS).

De dieselvarianten Audi A3 lease particulier

De 2.0 TDI (150 PS) 1.6 TDI (105 PS) en een 2.0 TDI quattro (150 PS)

Audi A3 Limousine lease 

De Audi A3 limousine is de luxere versie van de A3, het is een luxere en vooral grotere versie vergeleken met de normale A3. Daarnaast heb je de beschikking over 4 deuren en heb je een sportief, elegant design ter beschikking en is het interieur sterk verbeterd en voorzien van allerlei technische snufjes.

Audi A3 Sportback lease 

De Audi A3 sportback lease is ook een van de veel gekozen opties, met zijn sportieve en expressieve uitstraling is de Sportback een echte topper voor in de stad of snelweg. Ook deze A3 is uitgerust met een hoop technische snufjes en heeft een gelikt design.

Kortom, er zijn genoeg mogelijkheden te vinden om de perfecte Audi A4 te kopen of leasen, of je nu op zoek bent naar luxe, sportiviteit of een geschikte familieauto.

Meer informatie over de Audi A3

Als we kijken naar de A3 kunnen we vaststellen dat er nog steeds gebruik wordt gemaakt van het bekende en flexibele Volkswagen Groep MQB platform. De laatste A3 werd weer gepresenteerd op de Motor Show van Genève zoals je gewend bent van Audi.

De voorophanging van de A3 heeft wederom MacPherson veren en aan de achterkant is er gekozen voor multi-link ophanging. Daarnaast heb je de beschikking over een MMI interface, dat betekent dat je de beschikking hebt over een geweldig entertainment systeem. Je kunt bijvoorbeeld gebruik maken van 4G internet en de cruise control is dit jaar weer dik in orde.

De A3 is een van de meest veilige auto’s van dit moment

De A3 staat bekend als een van de veiligste auto’s van dit moment en eindigde bij de Euro NCAP test als een van de hoogste auto’s.
Je hebt de beschikking over airbags aan de voorkant, zijkant en je kunt gebruik maken van voorspanners voor veiligheidsriemen.

Daarnaast is er een ladingsbegrenzer aanwezig zodat je altijd veilig gebruik kunt maken van je auto. De A3 behaalde de maximale score van 5 in de veiligheidstest. Aan de voorkant van de A4 detecteren radars mogelijk gevaar voor aanrijdingen en zijn er Matrix led koplampen die je kent van de A8 en R8 aan de voorkant aangebracht.

Nog een technisch snufje wat toegevoegd is is de multi-collision rem, deze zorgt er voor dat er een noodsysteem wordt ingeschakeld zodra de eerste impact tijdens een ongeluk ontstaat. Daardoor worden verdere aanrijdingen voorkomen omdat de auto direct stil ligt.

De A3 sportback modellen zijn nog langer en groter geworden

De Audi A3 sportback modellen zijn tegenwoordig 35mm langer geworden en de wielbasis is 58 mm geworden, daarnaast is de vooraxel weer 40 mm vooruit geschoven. Je kunt kiezen uit 13 verschillende kleuren en elk type kan met een specifieke afwerking worden gekozen. Ook heb je dit jaar uiteraard weer de beschikking over de S-Tronic transmissie die je van Audi gewend bent, daarmee kun je 6 snelheden bereiken.

De hybride mogelijkheden van de Audi A3

Tegenwoordig zijn er ook diverse hybride varianten van de A3 te verkrijgen, zo heb je bijvoorbeeld de G-Tron en E-tron versie beschikbaar. Doorgaans worden deze motors aangestuurd door samengeperst natuurgas of syntetisch methaan.

De A3 e-tron is een plug-in hybride en werd in 2013 voor het eerst gepresenteerd, de A3 e-tron gebruikt dezelfde aandrijving als de Volkswagen Golf en beschikt over een een 1.4 TSI gasmotor met 148 pk die gekoppeld is aan een elektrische motor van 101 pk.

Hoe oriënteren de meeste Nederlanders naar de Audi A3?

Over het algemeen zijn veel Nederlanders te spreken over de Audi A3. Je ziet hem ook behoorlijk veel voorkomen in het verkeer en dat is niet zo gek. De meeste Nederlanders oriënteren ook op het internet om naar de beste opties te kijken als het om de Audi A3 gaat. De volgende termen worden door Nederlanders het meeste gezocht als we kijken naar Audi A3 prive lease:

 

 • audi a3 private lease
 • audi a3 lease
 • private lease audi a3
 • audi a3 leasing
 • audi a3 limousine lease
 • audi a3 e tron lease
 • audi a3 lease prive
 • lease audi a3
 • audi a3 limousine private lease
 • audi a3 sportback private lease
 • audi a3 leasen
 • audi a3 sportback lease
 • private lease audi a3 sportback
 • audi a3 e tron private lease
 • audi a3 occasion lease
 • audi a3 leasen particulier
 • private lease audi a3 e tron
 • private lease audi a3 limousine
 • audi a3 private lease actie
 • audi a3 private lease occasion
 • audi a3 private lease deals
 • private lease audi a3 automaat
 • goedkoopste audi a3 private lease

Laatst geüpdatet op