Beste Leasemaatschappij Nederland 2019 vinden? Bekijk alle toppers van dit jaar

jul 2, 2018 | Auto Leasen

Waardering

★★★★★ 

8.5 / 10

Alles in 1

Ja, alleen tanken

Aankomst auto

Binnen 12 tot 14 weken

Maandelijkse prijs 

€ 454

Innovatief & duurzame aanbieder

Mogelijkheid tot Mobility Card Athlon

✓ Keurmerk Private Lease

Waardering

★★★★★ 

8.3 / 10

Alles in 1

Ja, alleen tanken

Aankomst auto

Afhankelijk van voorraad

Maandelijkse prijs 

Al vanaf € 350

Altijd inclusief verzekeringen

Altijd perfect onderhoud

Keurmerk Private Lease

Waardering

★★★★★ 

8.3 / 10

Alles in 1

Ja, alleen tanken

Aankomst auto

Binnen 3 tot 4 weken

Maandelijkse prijs 

Al vanaf € 232

Ook elektrische auto's beschikbaar

Adverteren voor mijndomein mogelijk

✓ Keurmerk Private Lease

Deze vergelijking is tot stand gekomen met de volgende gegevens: Volkswagen Golf 5 deurs - Kilometers: 10.000 - Looptijd: 48 maanden - Incl BTW

jul 2, 2018 | Auto Leasen

Er zijn een groot aantal leasemaatschappijen in ons land actief en strijden ze allemaal om een deel van de leasemarkt. Deze is steeds populairder aan het worden en komt dat van zowel de zakelijke als de particuliere leaserijder. De waardering die gegeven wordt aan de leasemaatschappij hangt voor een groot deel af van de dienstverlening die haar klanten mogen verwachten. De informatie die ertoe leidt dat men tot de selectie van de beste leasemaatschappij komt, is natuurlijk niet door de maatschappij zelf aangeleverd, maar wordt er speciaal daarvoor naar de mening van een groot aantal leaserijders gevraagd. Goedkoop leasen is natuurlijk belangrijk maar de kwaliteit moet daar niet onder lijden.

 

Een eerlijke selectie tussen beste leasemaatschappijen

Zo krijgt men uit de eerste hand een eerlijke mening toegestuurd en is de selectie van de beste leasemaatschappij zeker wel iets dat op een objectieve manier gebeurt. Het zou ook niet eerlijk zijn om maar een maatschappij uit te roepen tot beste omdat er verschillende categorieën te vinden zijn en sommige maatschappijen zich maar in een categorie hebben gespecialiseerd.

Zoals eerder aangehaald staat klanttevredenheid vooraan bij de selectie van de beste maatschappij en is ALD Automotive uitgeroepen tot de favoriet van de Nederlandse leaserijder. De dienstverlening is er een streepje voor op die van de concurrent en kunnen klanten altijd rekenen op een luisterend oor in het geval van klachten. Speciaal hiervoor is er een driver care team aangewezen die persoonlijk even alle vragen en klachten met alle geduld behandeld. Je krijgt er een antwoord op maat en is de grote tevredenheid terug te merken in de nominatie van ALD Automotive als beste leasemaatschappij.

Ook Alphabet en Arval zijn door hun tevreden klanten aanbevolen en nemen zij respectievelijk de tweede en derde plaats in voor beste leasemaatschappij. Zo is Alphabet gespecialiseerd in zakelijk leasen en hebben zij ook een groot team ter beschikking om haar klanten tegemoet te komen. Bij Arval kan de klant kiezen uit een ruim wagenpark en kunnen ook bedrijven er terecht om er bijvoorbeeld een bestelbus te huren of een voordelige elektrische auto.

De kleine maatschappijen mogen niet vergeten worden

De bovenstaande maatschappijen behoren alle drie tot de grote “boys” en beschikken ze over filialen en samenwerkende partners wereldwijd. Er zijn echter ook kleinere maatschappijen die ook naar volle tevredenheid van hun klanten functioneren en is Friesland lease uitgeroepen tot de beste in de categorie kleine/middelgrote leasemaatschappijen. Binnen deze categorie bekleden Wagenplan en Witteburg Lease tot de tweede en derde.

Naast het leasen van auto’s zijn er ook maatschappijen die ook de service aanbieden om voor bedrijven het compleet wagenpark te beheren. Dit neemt heel wat werk uit handen van zo een bedrijf en kan zij haar energie volledig richten op overige takken van de bedrijfsvoering. Met een wagenparkbeheer worden alle aspecten die verbonden zijn aan het bezit van een ruim wagenpark, zoals de ingewikkelde onderhoudsschema’s en de zoektocht naar vervangend vervoer in het geval van een defect. Voor het wagenparkbeheer is Wagenplan uitgeroepen tot de beste en volgt Alphabet op de tweede plaats.

Zoals al eerder aangehaald is de markt voor private leaseauto’s snel aan het groeien en was dat aan het aantal leaseaanvragen bij Alphabet te merken. Die staat namelijk op de eerste plek voor wat betreft private leaseaanvragen. Op de tweede plaats eindigt ALD Automotive en staat IKRIJ.nl als derde aangemerkt.

De beste leasemaatschappij wordt beoordeeld op service en prijs

Beste leasemaatschappij wordt uitgekozen op basis van service en prijs De beste leasemaatschappijen worden dus uitgekozen op basis van de service die zij hun klanten bieden en stellen die persoonlijk contact in het geval van problemen of vragen zeer op prijs.

De strijd is met het uitroepen van deze maatschappijen niet beëindigd en blijft elke leasemaatschappij zich inzetten om haar klanten het beste te kunnen bieden. Het is daarbij goed om te weten dat ook de kleinere maatschappijen hard aan de weg timmeren om hun klanten het beste te kunnen bieden. Voor het maken van een keuze is het dus goed om eens even een kijkje te nemen bij een aantal leasemaatschappijen omdat de onderlinge concurrentie er steeds veranderingen worden aangebracht op het gebied van klantenservice, maar ook aantrekkelijke voorwaarden.

 

Waar zoeken andere Nederlanders naar als ze de beste leasemaatschappij zoeken?

 • beste leasemaatschappij
 • leasemaatschappijen
 • beste leasemaatschappij van nederland
 • beste leasemaatschappij 2017
 • beste leasemaatschappij consumentenbond
 • beste leasemaatschappij particulier
 • wat is de beste leasemaatschappij
 • beste leasemaatschappij 2018
 • de beste leasemaatschappij
 • beste leasemaatschappij zzp
 • beste leasemaatschappij nederland
lease kleine auto

Laatst geüpdatet