Wat is de beste private lease van Nederland in 2019?

apr 8, 2019 | Private Lease

apr 8, 2019 | Private Lease

De beste private lease van dit moment vinden kan nog best lastig zijn, er zijn tegenwoordig zo enorm veel verschillende auto’s beschikbaar in allerlei prijsklassen en modellen dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. En dat is niet het enige, er zijn dan ook nog eens aanbieders op de markt aanwezig die ook nog allemaal verschillende voorwaarden hanteren. Om het je gemakkelijk te maken hebben we de beste private lease deals en de beste private lease aanbieders overzichtelijk in een artikel geplaatst zodat je gemakkelijk overzicht krijgt over de huidige markt. Scroll direct verder en kom er achter waar je de de beste private lease deals kunt krijgen, zo weet je zeker dat je makkelijk kunt beginnen met auto leasen.

Beste Private Lease top 10 van 2019

 1. Kia Picanto 
 2. Ford Fiesta
 3. Volvo V40
 4. Volkswagen Polo
 5. Audi A1 
 6. Toyota Aygo 
 7. Ford Focus 
 8. Opel Karl
 9. Nissan Micra 
 10. Renault Clio

Zoals je ziet is de beste private lease top 10 van dit moment gevuld met redelijk bekende auto’s, dat is ook niet zo gek want de modellen in onze top 10 zijn over het algemeen de meest gekozen auto’s als het om leasen gaat. Al deze modellen vallen onder de categorie beste private lease omdat ze een relatief goedkoop maandelijks tarief hebben, over het algemeen luxe zijn uitgerust en ze behoorlijk zuinig zijn op de benzine of diesel die je er in stopt.

Daarbij zijn al deze auto’s ook nog een snel beschikbaar en bij bijna alle grote leasemaatschappijen binnen afzienbare tijd leverbaar waardoor je snel op weg bent met je nieuwe auto. Het kan zijn dat je op zoek bent naar de beste private lease deals en dat je vooral op prijs wil letten, kijk dan nog even verder in dit artikel want hier beneden kun je de top 5 beste private lease deals vinden.

Beste Private Lease deals top 5

 1. Mijn Domein Auto – Opel Astra
 2. Mijn Domein Auto – Nissan Leaf
 3. Athlon – Peugeot 308
 4. Athlon – Volkswagen T-Roc
 5. Privatelease.com – Nissan Qashqai

Ben jij vooral op zoek naar de beste private lease deal en wil je een echte dikke korting ontvangen op de aanschaf van je leaseauto, dan ben je hier aan het goede adres. Op het moment hebben we een top 5 met de beste deal private lease samengesteld, op dit moment kunt je een aantal aanbieders terugvinden die echt aan het stunten zijn met een aantal populaire modellen auto.

Klik op een van de beste private lease deals en je krijgt direct een overzicht te zien van de deals die op dit moment gelden bij een maatschappij. Zo weet je zeker dat je de beste keus private lease maakt als je vooral aan het oriënteren bent op prijs of korting. Wil je eerst meer informatie inwinnen over een aantal aanbieders die op dit moment erg populair zijn in Nederland? Dat kunnen we ons voorstellen, tegenwoordig zijn er zoveel maatschappijen dat je soms een vaag beeld hebt bij de kwaliteit of het aanbod, het beste private lease bedrijf vinden kan daardoor soms lastig zijn. Gelukkig hebben we een makkelijke top 5 voor je gemaakt die hieronder weergegeven wordt, op dit moment zijn de 5 genoemde aanbieders veruit het meest populair in ons land.

Beste private lease aanbieder top 5 van 2019

 1. Mijn Domein Auto
 2. Athlon
 3. Your Lease
 4. SEAT Directe Lease
 5. Privatelease.com

De keuze voor de beste private lease aanbieder kan dus wel eens lastig zijn, zo hebben alle aanbieders een verschillend aanbod aan auto’s, voorwaarden en levertijd. Daarnaast kiezen sommige mensen liever voor een aanbieder met een keurmerk of wordt er gekozen voor een aanbieder met een kortere opzegtermijn. Kortom, de private lease beste keus kan nog behoorlijk lastig zijn en verschillen per persoon. Om het je gemakkelijk te maken hebben we een top 5 samengesteld van de beste private lease bedrijven van dit moment. Ook kun je er voor kiezen om een groot deel van de markt te vergelijken aan de onderkant van de pagina, zo heb je direct een overzicht van alle keuzes die je kunt maken zodat je de beste private lease aanbieder die bij jou past direct kunt vinden.

  lease kleine auto

  Waardering

  ★★★★★ 

  8.5 / 10

  Alles in 1

  Ja, alleen tanken

  Aankomst auto

  Binnen 12 tot 14 weken

  Maandelijkse prijs 

  € 454

  Innovatief & duurzame aanbieder

  Mogelijkheid tot Mobility Card Athlon

  ✓ Keurmerk Private Lease

  Waardering

  ★★★★★ 

  8.3 / 10

  Alles in 1

  Ja, alleen tanken

  Aankomst auto

  Afhankelijk van voorraad

  Maandelijkse prijs 

  Al vanaf € 350

  Altijd inclusief verzekeringen

  Altijd perfect onderhoud

  Keurmerk Private Lease

  Waardering

  ★★★★★ 

  8.3 / 10

  Alles in 1

  Ja, alleen tanken

  Aankomst auto

  Binnen 3 tot 4 weken

  Maandelijkse prijs 

  Al vanaf € 232

  Ook elektrische auto's beschikbaar

  Adverteren voor mijndomein mogelijk

  ✓ Keurmerk Private Lease

  Deze vergelijking is tot stand gekomen met de volgende gegevens: Volkswagen Golf 5 deurs - Kilometers: 10.000 - Looptijd: 48 maanden - Incl BTW

  De goedkoopste private lease automaat vinden in Nederland?

  Goedkoopste private lease automaat vergelijken in 2019 Waardering ★★★★★  8.5 / 10 Alles in 1 Ja, alleen tanken Aankomst auto Binnen 12 tot 14 weken Maandelijkse prijs  € 454 ✓ Innovatief & duurzame aanbieder ✓ Mogelijkheid tot Mobility Card Athlon ✓ Keurmerk...

  Laatst geüpdatet