BMW Private lease nodig? Begin direct met onderzoeken en vergelijk alle mogelijke oplossingen in 3 minuten.

Bekijk alle BMW private lease mogelijkheden en lees alles over deze geweldige auto’s van BMW en bespaar direct op je maandelijkse kosten

Waardering

★★★★★ 

8.5 / 10

Alles in 1

Ja, alleen tanken

Aankomst auto

Binnen 12 tot 14 weken

Maandelijkse prijs 

€ 454

Innovatief & duurzame aanbieder

Mogelijkheid tot Mobility Card Athlon

✓ Keurmerk Private Lease

Waardering

★★★★★ 

8.3 / 10

Alles in 1

Ja, alleen tanken

Aankomst auto

Afhankelijk van voorraad

Maandelijkse prijs 

Al vanaf € 350

Altijd inclusief verzekeringen

Altijd perfect onderhoud

Keurmerk Private Lease

Waardering

★★★★★ 

8.3 / 10

Alles in 1

Ja, alleen tanken

Aankomst auto

Binnen 3 tot 4 weken

Maandelijkse prijs 

Al vanaf € 232

Ook elektrische auto's beschikbaar

Adverteren voor mijndomein mogelijk

✓ Keurmerk Private Lease

Deze vergelijking is tot stand gekomen met de volgende gegevens: Volkswagen Golf 5 deurs - Kilometers: 10.000 - Looptijd: 48 maanden - Incl BTW

BMW Private Lease is steeds populairder geworden in Nederland

De Bayerische  Motoren Werke of BMW is opgericht in 1916 en heeft vanaf haar prille begin al kwaliteit van haar producten vooraan gesteld, tegenwoordig kun je gemakkelijk beschikken over een BMW private lease omdat het merk zo populair is.

Het merk staat verder ook bekend om haar vele bijzondere modellen die ook gretig aftrek vinden als leaseauto. Vooral als zakelijke leaseauto’s zijn ze bijzonder in trek vanwege hun representatieve uitstraling en de luxe die ze te bieden hebben aan de inzittenden. Het zou natuurlijk wel oneerlijk zijn als het genot alleen voor deze groep weggelegd zou zijn en is een BMW private lease ook bij tal van leasemaatschappijen mogelijk.

Wie met een BMW aan komt rijden zal zeker wel de aandacht op zich laten vestigen en is het daarom geen wonder dat dit merk nu ook in trek is bij particulieren. Natuurlijk is het niet alleen om de uitstraling dat er zo gekozen wordt voor een BMW, maar ook om de degelijkheid waarmee deze auto’s in elkaar zijn gezet.

Een private lease van BMW is kiezen voor comfort & veiligheid

Al rondrijdend in een BMW ervaar je ook een hoge mate van comfort en is deze combinatie van veiligheid, comfort en de uitstraling die steeds meer personen overtuigen om voor een BMW private lease te kiezen.

Zoals te verwachten valt is ook de service waar deze lessees op kunnne rekenen optimaal en wordt zo een lease BMW geleverd met een volledig onderhouds- en reparatieservice waar je geen cent voor hoeft uit te geven.

Het enige wat er verlangt wordt is dat er voldaan moet worden aan de maandelijkse betalingen en kan er in het geval van een financial lease ook naar een aanbetaling worden gevraagd.

Ook kan er op een wijd netwerk van samenwerkende garages worden gerekend zodat je nagenoeg overal in Europa terecht kunt met de auto. Ook gratis pechhulp hoort er daar natuurlijk ook bij.

Om maar weer even terug te komen op het punt van onderhoud en reparatie: dit vormt voor tal van personen nog steeds een hoge drempel als het aankomt bij de selectie van bepaalde automerken.

 

Prettige contractvoorwaarden bij SEAT Private Lease auto

Met een private lease hoef jij je daar helemaal geen zorgen om te maken en komt alles voor rekening van de leasemaatschappij. Ook banden worden kosteloos vervangen door de maatschappij en zal dat wel nodig zijn omdat het mogelijk is een lease af te sluiten voor wel 5 jaar.

Altijd al in een nieuwe BMW rond willen rijden? Met een BMW private lease kan die droom zeker werkelijkheid worden en rij je al voor een verrassend klein bedrag rond in een auto van de laatste uitvoering.

Ook zijn er keuzemogelijkheden zat omdat het modellenaanbod voor een breed publiek wordt geselecteerd, van de man met een klein budget tot degenen die met wat meer financiële speelruimte.

Een BMW private lease biedt ook lange termijn garanties omdat er apart van de maandelijkse betalingen geen andere verplichtingen verbonden zijn aan zo een lease. Zorgeloos rondrijden dus in jouw nieuwe BMW waarbij jij je helemaal geen zorgen hoeft te maken om grote uitgaves voor het onderhoud.

Laatst geüpdatet op