Wat is de goedkoopste private lease van Nederland in 2019?

apr 9, 2019 | Private Lease

Waardering

★★★★★ 

8.5 / 10

Alles in 1

Ja, alleen tanken

Aankomst auto

Binnen 12 tot 14 weken

Maandelijkse prijs 

€ 454

Innovatief & duurzame aanbieder

Mogelijkheid tot Mobility Card Athlon

✓ Keurmerk Private Lease

Waardering

★★★★★ 

8.3 / 10

Alles in 1

Ja, alleen tanken

Aankomst auto

Afhankelijk van voorraad

Maandelijkse prijs 

Al vanaf € 350

Altijd inclusief verzekeringen

Altijd perfect onderhoud

Keurmerk Private Lease

Waardering

★★★★★ 

8.3 / 10

Alles in 1

Ja, alleen tanken

Aankomst auto

Binnen 3 tot 4 weken

Maandelijkse prijs 

Al vanaf € 232

Ook elektrische auto's beschikbaar

Adverteren voor mijndomein mogelijk

✓ Keurmerk Private Lease

Deze vergelijking is tot stand gekomen met de volgende gegevens: Volkswagen Golf 5 deurs - Kilometers: 10.000 - Looptijd: 48 maanden - Incl BTW

apr 9, 2019 | Private Lease

De goedkoopste private lease van Nederland vinden lijkt misschien moeilijk, dat kunnen we ons ook wel voorstellen want tegenwoordig heb je honderden auto’s, tientallen verschillende goedkope private lease aanbieders en talloze voorwaarden waar je op moet letten. Maar het hoeft helemaal niet moeilijk te zijn, wij hebben namelijk een overzicht samengesteld van de goedkoopste private lease mogelijkheden zodat je direct weet waar je  aan toe bent. Zo hebben we een top 10 van de goedkope private lease mogelijkheden, een top 10 voor goedkope private lease occasions en een top 5 voor de goedkoopste private lease aanbieders van Nederland gemaakt zodat je in een handomdraai jou perfecte lease auto kunt vinden tegen de juiste prijs.

Goedkoopste private lease auto top 10

 1. Opel Karl
 2. Volkswagen Up!
 3. Renault Clio
 4. Peugeot 108
 5. Fiat 500
 6. Kia Picanto
 7. Suzuki Celerio
 8. Nissan Note
 9. Toyota Aygo
 10. Hyundai i110 

Een goedkope private lease auto vinden kan dus best lastig zijn, je moet rekening houden met een aantal zaken zoals de grootte van de auto, de specifieke opties die je in je auto wil hebben, de kosten van verzekering en het aantal kilometers dat je wil gaan rijden. Als je al deze zaken hebt uitgezocht is het mogelijk om te gaan kijken naar de meest goedkope private lease auto, als je je wensen namelijk goed inzichtelijk hebt gemaakt is het een stuk makkelijker om kritisch naar alle aanbiedingen van lease aanbieders te kijken.

Tip: Maak een lijstje van al je wensen als je de goedkoopste private lease 2019 wil vinden

We raden je dan ook sterk aan om vooraf een goed lijstje te maken van al je wensen, het enige wat je dan nog hoeft vast te stellen is het maximale maandelijkse bedrag dat je kwijt wil zijn aan je lease auto. Wil je bijvoorbeeld totaal geen omkijken hebben naar je lease auto behalve de kosten voor het tanken? Kies dan voor een goedkope private lease all in, als je echter toch nog wat dingen zelf wil regelen om een goedkopere maandprijs te krijgen kun je kijken naar andere opties om het maandelijkse bedrag terug te dringen.

Om een goed beeld te krijgen van de werkelijke kosten is het slim om het maandbedrag keer 48 te doen, daarna haal je de kosten voor de belasting, verzekering en de pechhulp er af en dan kom je op de werkelijke kosten van je autolease. Deze kun je vergelijken met het aankopen van een nieuwe auto om een goed beeld te krijgen of een private lease goedkoopste optie is ten opzichte van de aanschaf van een nieuwe wagen

Goedkoopste private lease auto ligt tussen de 100 en 150 euro per maand

Als je echt de goedkoopste auto private lease wil gaan rijden tegen een bodemprijs dan kun je modellen vinden die 100 tot 150 euro per maand kosten, dat is behoorlijk voordelig en je kunt er erg veel kosten mee besparen t.o.v. een aanschaf.

Over het algemeen zijn dit natuurlijk wel relatief simpele auto’s, maar als je op zoek bent naar de goedkoopste private lease auto’s is dat ook wel een beetje logisch. Ook kun je nog extra kosten besparen door bestickering van de leasemaatschappij op je auto te laten plaatsen, dit scheelt in de kosten en misschien krijg je het wel voor elkaar om de goedkoopste private lease van Nederland te rijden.

Goedkope private lease occasion top 10

 1. Opel Astra 2012
 2. Opel Corsa 2016
 3. Suzuki Swift 2011
 4. Audi A3 2014
 5. Peugeot 208 2012
 6. Renault Megane 2016
 7. Peugeot 308 2014
 8. Fiat Panda 2014
 9. Skoda Octavia 2014
 10. Volvo V60 2015

Er zijn ook genoeg mensen die het prettig vinden om een occasion te rijden, dat is ook niet zo gek want het kan je behoorlijk wat geld schelen. Er zijn diverse leasemaatschappijen die tegenwoordig goedkope private lease occasion s leveren, ingeleverde auto’s worden dan opnieuw ter lease aangeboden voor een lager maandelijks tarief. Als je op zoek bent naar een goedkope private lease occasion is het ook belangrijk dat je nadenkt over een aantal zaken zoals het merk dat je wil aanschaffen, of de occasion zuinig moet zijn en hoe representatief hij er uit moet zien qua uiterlijk.Er zijn ook genoeg mensen die het prettig vinden om een occasion te rijden, dat is ook niet zo gek want het kan je behoorlijk wat geld schelen.

Er zijn diverse leasemaatschappijen die tegenwoordig goedkope private lease occasion s leveren, ingeleverde auto’s worden dan opnieuw ter lease aangeboden voor een lager maandelijks tarief. Als je op zoek bent naar een goedkope private lease occasion is het ook belangrijk dat je nadenkt over een aantal zaken zoals het merk dat je wil aanschaffen, of de occasion zuinig moet zijn en hoe representatief hij er uit moet zien qua uiterlijk.Als je kiest voor een zuinige auto kun je van nog wat voordelen gebruik maken, zo zijn ze goedkoper omdat je minder BPM betaalt en je bent soms ook nog vrijgesteld van het betalen van wegenbelasting.

Op die manier is een goedkope private lease occasion rijden natuurlijk erg prettig. Ook zijn de kosten van brandstof vaak lager omdat zuinige auto’s een stuk minder verbruiken. Het ligt er wel een beetje aan bij welke leasemaatschappij je zo’n occasion afsluit, de prijzen verschillen behoorlijk en het is aan te raden om vooraf goed onderzoek te doen naar de voor- en nadelen van een goedkope private lease occasion bij bepaalde leasemaatschappijen.

Private lease goedkoopste aanbieder top 5

 1. Mijn Domein Auto
 2. IkRij.nl
 3. Athlon
 4. Privatelease.com
 5. Yourlease

Als je op zoek bent naar de goedkoopste private lease aanbieder wil je natuurlijk kijken naar een aantal criteria, het belangrijkste is natuurlijk prijs als je een goedkope private lease deal wil hebben. Toch raden we je aan om ook goed te kijken naar de voorwaarden en ervaringen van anderen, een deal kan bijvoorbeeld redelijk goedkoop lijken maar door verschillende voorwaarden kun je toch nog een stuk duurder uit zijn. Om het je makkelijk te maken hebben we alvast de top 5 goedkoopste private lease aanbieders van Nederland langs elkaar gezet, ook hebben we rekening gehouden met de voorwaarden en het totaalplaatje van deze aanbieders.

lease kleine auto

Prive auto leasen in Nederland, hoe werkt dat precies?

Leasen is bijzonder populair tegenwoordig. Voorheen was het alleen in de zakelijke branche mogelijk om een auto te leasen, maar privé een auto leasen behoort nu ook tot de mogelijkheden. Voor veel particulieren is dit erg prettig, vooral omdat het veel voordelen...

Auto leasen particulier, hoe werkt dit precies tegenwoordig?

Waardering ★★★★★  8.5 / 10 Alles in 1 Ja, alleen tanken Aankomst auto Binnen 12 tot 14 weken Maandelijkse prijs  € 454 ✓ Innovatief & duurzame aanbieder ✓ Mogelijkheid tot Mobility Card Athlon ✓ Keurmerk Private Lease Waardering ★★★★★  8.3 / 10 Alles in 1 Ja,...

Laatst geüpdatet