Honda Private Lease Nodig? Begin direct met onderzoeken en vergelijk alle mogelijke oplossingen in 3 minuten.

Bekijk alle Honda private lease mogelijkheden en lees alles over deze geweldige auto’s van Honda en bespaar direct op je maandelijkse kosten

Waardering

★★★★★ 

8.5 / 10

Alles in 1

Ja, alleen tanken

Aankomst auto

Binnen 12 tot 14 weken

Maandelijkse prijs 

€ 454

Innovatief & duurzame aanbieder

Mogelijkheid tot Mobility Card Athlon

✓ Keurmerk Private Lease

Waardering

★★★★★ 

8.3 / 10

Alles in 1

Ja, alleen tanken

Aankomst auto

Afhankelijk van voorraad

Maandelijkse prijs 

Al vanaf € 350

Altijd inclusief verzekeringen

Altijd perfect onderhoud

Keurmerk Private Lease

Waardering

★★★★★ 

8.3 / 10

Alles in 1

Ja, alleen tanken

Aankomst auto

Binnen 3 tot 4 weken

Maandelijkse prijs 

Al vanaf € 232

Ook elektrische auto's beschikbaar

Adverteren voor mijndomein mogelijk

✓ Keurmerk Private Lease

Deze vergelijking is tot stand gekomen met de volgende gegevens: Volkswagen Golf 5 deurs - Kilometers: 10.000 - Looptijd: 48 maanden - Incl BTW

Honda Private Lease is steeds populairder geworden in Nederland

Aan het kijken naar een Honda private lease? Met een naam die voorkomt op niet alleen auto’s, maar ook nog op motorfietsen en zelfs buitenboormotoren, is het niet vreemd dat de kwaliteit die dit Japans merk te bieden heeft ervoor zorgt dat het ook in de leasemarkt populair is.

Honda is zich daar ook goed van bewust en zijn haar modellen ook toegesneden op een ruim publiek. Ook voor een private lease zijn is een Honda geschikt en zijn er modellen beschikbaar voor beginners tot een zij met een groot gezin. Dit aanbod wordt nog eens versterkt met de prima klantenservice en de mogelijkheden om de leaseauto middels een financial lease over te nemen.

Het is al lang niet meer zo dat leaseauto’s door uitsluitend bedrijven worden betrokken bij de leasemaatschappij. De groep zakelijke rijders krijgt ook steeds meer gezelschap van de particuliere leaserijder omdat de voordelen van een lease ook voor deze groep gelden. Geen zorgen dus om het onderhoud en ben je elke maand verzekerd ervan dat de kosten tot een vast bedrag beperkt blijven. 

Een Honda private leasen is erg eenvoudig

Dat maakt het plannen van jouw budget wel heel eenvoudig waardoor de focus kan worden gericht op andere projecten die je op het oog hebt zoals een verbouwing of een (dure) studie. Je rijdt rond in een auto waar je er zeker van bent dat die je niet in de steek zal laten (is trouwens nieuw) en draai je niet op voor reparatiekosten indien de auto toch onverhoopt defect mocht raken.

Naast het onbezorgd rondrijden in een nieuwe Honda tegen een vast maandelijks bedrag is het ook nog voordelig een Honda private lease af te sluiten vanwege de dienstverlening die eraan verbonden is. Zo is het mogelijk om jouw oude auto in te ruilen waardoor het maandelijks bedrag omlaag zal gaan.

Je slaat zo wel twee vliegen in een klap: je bent er gelijk je oude auto kwijt en kan je gelijk in een nieuwe Honda stappen tegen een bijzonder gunstig tarief. Dat is nou eens heel prettig rondrijden en is er ook nog de mogelijkheid om de auto middels een financial lease aan te schaffen. 

 

Prettige contractvoorwaarden bij Honda Private Lease auto

Deze combinatie van aflossen en leasen zorgt ervoor dat je de auto behoudt nadat het contract al afgelopen is. Bij een lease Honda kan je ook nog rekenen op gratis pechhulp in binnen- en buitenland.

Ook een vervangend vervoer wordt verstrekt indien de reparatie wat meer tijd in beslag zal nemen. Dat is ook nog weer een sterk punt van het leasen van een Honda omdat je ervan gegarandeerd bent dat je gedurende de leaseperiode altijd over een vervoer zal beschikken.

Het is de zekerheid die een Honda private lease biedt die voor velen de overtuiging vormt om voor dit merk te gaan. Niet alleen de zekerheid, maar ook de fraaie vormgeving speelt een grote rol bij het maken van de keuze. Honda auto’s zijn ook bekend om de vele snufjes die die er altijd standaard aanwezig zijn en het rijden in de auto heel comfortabel maken.

 

Laatst geüpdatet op