KIA PRivate Lease nodig? Begin direct met onderzoeken en vergelijk alle mogelijke oplossingen in 3 minuten.

Bekijk alle Kia private lease mogelijkheden en lees alles over deze geweldige auto’s van KIA en bespaar direct op je maandelijkse kosten

Waardering

★★★★★ 

8.5 / 10

Alles in 1

Ja, alleen tanken

Aankomst auto

Binnen 12 tot 14 weken

Maandelijkse prijs 

€ 454

Innovatief & duurzame aanbieder

Mogelijkheid tot Mobility Card Athlon

✓ Keurmerk Private Lease

Waardering

★★★★★ 

8.3 / 10

Alles in 1

Ja, alleen tanken

Aankomst auto

Afhankelijk van voorraad

Maandelijkse prijs 

Al vanaf € 350

Altijd inclusief verzekeringen

Altijd perfect onderhoud

Keurmerk Private Lease

Waardering

★★★★★ 

8.3 / 10

Alles in 1

Ja, alleen tanken

Aankomst auto

Binnen 3 tot 4 weken

Maandelijkse prijs 

Al vanaf € 232

Ook elektrische auto's beschikbaar

Adverteren voor mijndomein mogelijk

✓ Keurmerk Private Lease

Deze vergelijking is tot stand gekomen met de volgende gegevens: Volkswagen Golf 5 deurs - Kilometers: 10.000 - Looptijd: 48 maanden - Incl BTW

KIA Private Lease is steeds populairder geworden in Nederland

De KIA private lease kun je niet meer wegdenken, als relatief jonge speler op de Nederlandse automarkt is Kia binnen die korte periode snel uitgegroeid tot een automerk dat veel bekendheid geniet onder alle lagen van het koperspubliek.

Daar vallen dus ook personen bij die graag een Kia private lease willen afsluiten. Deze methode zorgt ervoor dat je al een gloednieuwe Kia voor de deur hebt staan tegen een redelijke maandelijkse bijdrage. Geen noodzaak dus om allerlei ingewikkelde afspraken te maken met financierders om zo een Kia aan te schaffen en kan jij jouw spaarcenten voor iets anders gebruiken.

Het is helemaal niet het geval dat je bij het aangaan van een lease verplicht bent te kiezen uit een beperkt aantal modellen en de accessoires die erbij horen.

Een lease biedt dezelfde mogelijkheden die er worden geboden bij het kopen van zo een nieuwe auto en is dat ook niet zonder reden. Een leasecontract geldt voor een relatief lange periode (een paar jaartjes) en is het belangrijk dat de lessee wel helemaal tevreden zal zijn over de auto. 

Je hebt een grote keuze binnen het KIA Private lease assortiment

Het is daarom mogelijk bij de meeste leasemaatschappijen om op dezelfde wijze een auto samen te stellen als bij de aankoop van eentje. Bij een private lease ben je immers ook voor een lange periode “eigenaar” van een auto en is het daarbij wenselijk dat er dezelfde voordelen aan zullen zijn verbonden.

Het voordeel van een KIA private lease is verder dat je na afloop van het contract volkomen vrij bent voor een ander model te kiezen. Je hoeft je helemaal geen zorgen te maken om het moeten verkopen of inruilen van de auto. Je hoeft dus geen zorgen te maken om het kwijt moeten raken van de auto en kan er ook voor gekozen worden om de auto over te nemen na afloop van het contract.

Wie het modellenaanbod van dit merk bekijkt zal gelijk opmerken dat er een ruime keuze is, van kleine stadsauto’s tot ruime SUV’s. Geen gebrek aan keuzes dus en zijn de tarieven voor een ruim publiek geschikt.

Wie wat extra accessoires wilt hebben in de auto zal daar natuurlijk wel wat extra voor moeten betalen, maar blijven de tarieven onder alle omstandigheden concurrerend.

 

Ook kun je nog meer opties toevoegen aan je auto

Voeg daarbij ook de mogelijkheid bij om uit een aantal opties te kiezen om de tarieven aan te passen door met de looptijd en kilometerlimiet te variëren en het wordt duidelijk dat een Kia private lease over tal van mogelijkheden beschikt.

Standaard bij zo een private lease is natuurlijk inbegrepen het onderhoud en overige bijkomende kosten en is het enige wat er nog rest om de tank vol te gooien.

Gewoon in de auto stappen en wegrijden zonder je zorgen hoeven te maken om de auto is dus het beste wat een private lease te bieden heeft. Je rijdt ook nog rond in het laatste model en weet je ook dat het helemaal in orde is op het gebied van veiligheid en comfort. Ook voor een Kia private lease geldt dit alles en blijven de kosten beperkt tot het maandtarief.

Laatst geüpdatet op