Lexus Private Lease nodig? Begin direct met onderzoeken en vergelijk alle mogelijke oplossingen in 3 minuten.

Bekijk alle Lexus private lease mogelijkheden en lees alles over deze geweldige auto van Lexus en bespaar direct op je maandelijkse kosten

Waardering

★★★★★ 

8.5 / 10

Alles in 1

Ja, alleen tanken

Aankomst auto

Binnen 12 tot 14 weken

Maandelijkse prijs 

€ 454

Innovatief & duurzame aanbieder

Mogelijkheid tot Mobility Card Athlon

✓ Keurmerk Private Lease

Waardering

★★★★★ 

8.3 / 10

Alles in 1

Ja, alleen tanken

Aankomst auto

Afhankelijk van voorraad

Maandelijkse prijs 

Al vanaf € 350

Altijd inclusief verzekeringen

Altijd perfect onderhoud

Keurmerk Private Lease

Waardering

★★★★★ 

8.3 / 10

Alles in 1

Ja, alleen tanken

Aankomst auto

Binnen 3 tot 4 weken

Maandelijkse prijs 

Al vanaf € 232

Ook elektrische auto's beschikbaar

Adverteren voor mijndomein mogelijk

✓ Keurmerk Private Lease

Deze vergelijking is tot stand gekomen met de volgende gegevens: Volkswagen Golf 5 deurs - Kilometers: 10.000 - Looptijd: 48 maanden - Incl BTW

Lexus Private Lease is steeds populairder geworden in Nederland

Lexus private lease nodig? Als de naam Lexus wordt genoemd denkt men gelijk aan auto’s uit een hogere prijsklasse die niet door velen aangeschaft zal kunnen worden. Het merk staat echter ook synoniem voor luxe op topniveau en modellen waar je er altijd wel representatief mee zal voorkomen.

Deze dochtermaatschappij van Toyota behoeft geen reclame voor de betrouwbaarheid en wordt de mogelijkheid er in een rond te kunnen rijden gelukkig wel gecreëerd middels een Lexus private lease. Het voordeel van een lease is dat de lessee niet met het aankoopbedrag op tafel hoeft te komen en gewoon elke maand een afgesproken tarief betaald aan de leasemaatschappij.

Bij het aangaan van financiële verplichtingen voor een lange periode is het belangrijk dat je er zeker van bent dat het daarbij zal blijven en je niet plots geconfronteerd zult raken met een grote uitgave die jouw financiële huishouding geheel uit balans zal brengen.

Dat is waar een private lease in komt omdat er vooraf duidelijk in het contract aangegeven wordt hoe hoog de maandelijkse betalingen zullen zijn.
Daarbij komen er geen verborgen verplichtingen bij kijken zoals een aanbetaling of een borg. Je kunt bij wijze van spreken al met een paar honderden euro’s op de bank al rondrijden in zo een mooie Lexus.

Lage instaptarieven en breed assortiment aan keuze

Let er wel op dat de verplichtingen wel voldaan moeten worden. Het is daarom altijd wel mogelijk om met de leasemaatschappij afspraken te maken om het tarief zodanig aan te passen dat het wel binnen het budget zal passen. Eenmaal geleaset zullen er geen kosten meer verbonden zijn apart van het leasebedrag en natuurlijk het moeten tanken van de auto.

Wie in een Lexus aan komt rijden zal zeker menig blik op zich weten te richten en is daar wel een goede reden voor: deze dochteronderneming van Toyota produceert auto’s die zich in het topsegment bevinden en uitblinken in luxe, maar ook degelijkheid.

Met een Lexus private lease zal je altijd super comfortabel rond kunnen rijden in een klasse auto die het beste te bieden heeft op het gebied van veiligheid en comfort. Met de ruimte zit het ook goed en lenen deze auto’s zich goed voor het afleggen van grote afstanden met het heel gezin.

 

Prettige contractvoorwaarden bij Lexus Private Lease auto

Je kunt er ook op rekenen dat bij pech altijd snel hulp geboden zal worden en wel door heel Europa. Blijft de auto langer dan een dag in de garage, dan heb je ook recht op een vervangend vervoer.

Gerieflijk rondrijden in een Lexus hoeft dus geen droom voor velen te blijven en heb je met een private lease het voordeel van een kostenplaatje dat al bij het tekenen van het contract vastgesteld is.

Ook de overige voorzieningen zoals gratis pechhulp en een vervangend vervoer horen bij zo een Lexus private lease. Een compleet pakket dus en is het enige wat nog rest te genieten van jouw nieuwe aanwinst.

 

Laatst geüpdatet op