Een lease auto kun je zien als een huurauto. De auto wordt ter beschikking gesteld door een leasemaatschappij en maandelijks betaal je dan een bepaald bedrag. De auto komt niet op jouw naam te staan, maar blijft op naam van de leasemaatschappij. De voordelen van een lease auto zijn dat je weet hoeveel je aan het eind van de maand moet uitgeven en je hoeft niet in een keer veel geld te investeren in een nieuwe auto. Heb je dus vervoer nodig voor een bepaalde tijd, dan kun je kiezen voor een lease auto. Je kunt de uitgaven bijhouden en je hoeft je ook niet druk te maken om de onderhoudskosten.

Wil je op vakantie gaan met je lease auto, dan moet je ervoor zorgen dat al het papierwerk in orde is. In de meeste landen kun je gewoon met je lease auto gaan, maar er zijn landen waar je moet kunnen aangeven dat jij de eigenaar bent van de auto, ook als het een leaseauto is. De auto staat immers niet op jouw naam. Als je met je auto naar het buitenland wilt dan heb je een machtiging nodig van de leasemaatschappij. Het is ook aan te raden om het lease contract met je mee te nemen, zo kun je voorkomen dat je voor verassingen komt te staan. Ben je eenmaal met je lease auto in het buitenland, dan kun je op een makkelijke manier auto’s vergelijken bij Easyterra. Dit bedrijf uit Leeuwaarden is een echte prijsvergelijker op het gebied van huurauto’s. Meer informatie kan je ook vinden in dit recente artikel.

Easyterra is een website waar je verschillende auto’s kunt vergelijken voor huur. Je kunt  op deze website prijzen van bekende auto verhuurbedrijven vergelijken. Als je op vakantie gaat is het prettig om niet afhankelijk te zijn van anderen. Je wilt op je eigen tijd naar verschillende bezienswaardigheden en blijven hoelang je wilt.  Afhankelijk van je vakantiebestemming, je budget en het aantal mensen die meegaan kun je een keuze maken bij wie je een auto wilt huren. Of je nu met een compacte stadsauto of met een busje wilt gaan, het kan allemaal.

Laatst geüpdatet