Het leasen van een auto is de afgelopen jaren erg populair geworden, aangezien de hedendaagse consumenten steeds meer uitgedaagd worden om in de huidige economie betaalbare alternatieven voor dure autofinancieringen te vinden. Het autoleasing is daardoor met recordniveaus gestegen.

Veel mensen die baat zouden kunnen hebben bij het leasen van een auto, hebben hier vaak misvattingen over, weten niet precies hoe het werkt, hoe ze kunnen bepalen en of het voor hen geschikt is. Er zijn genoeg mensen die op dit moment leasen, maar teveel betalen omdat ze, bijvoorbeeld, niet genoeg tijd hebben besteed aan het onderzoeken van de beste deals.

Bron: Pexels

Slim leasen met de beste deals

Om goede deals te kunnen onderzoeken, heb je natuurlijk informatie nodig om te vergelijken. Er zijn talloze websites die verschillende lease producten aanbieden en uitleggen, echter zijn er niet veel websites die alles samen voegen. Op onze website vindt je alle informatie over leasen, inclusief hoe je op een slimme manier een auto kunt leasen,  bij wie je dit het beste kan doen (of juist niet), hoe je jouw maandelijkse leasebedragen kan vinden of kunt berekenen, en hoe je uiteindelijk voor de beste deal kunt kiezen.

Leasen is overigens niet enkel voor de zakelijke markt bedoeld, maar het privé leasen van een auto is  ook steeds populairder aan het worden. Voor veel particulieren is dit erg prettig, vooral omdat het veel voordelen oplevert. Het biedt niet alleen de mogelijkheid om er boodschappen mee te doen, het voor woon-werk verkeer te gebruiken, maar ook voor, bijvoorbeeld, een heerlijk dagje uit.

Als jij de juiste betaalbare leaseauto uitkiest, dan houd je zeker nog wat meer zakgeld over voor onder andere een fijne avond in jouw eigen online casino thuis, door bijvoorbeeld met echt geld het ‘Monopoly live’ spel van Mr Green te spelen. Wat ook erg leuk is om uit te proberen en wat auto gerelateerd blijft, is het gratis ‘Slot Car Racing’ spel welke je zelfs zonder online registratie spelen kan. Dit alles kan jij zelfs simpel met een internet connectie in jouw persoonlijke lease auto doen! Maar natuurlijk niet achter het stuur terwijl je rijdt, wat niet alleen logisch klinkt maar het uiteraard ook is.

Compacte lease auto’s

Het segment van compacte auto’s (het zogenaamde A en B segment) is er één waarin er steeds meer auto’s geleased worden. De reden hiervoor is simpel, want deze type auto’s zijn voor meerdere doelgroepen interessant. Denk hier aan ZZP-ers, startende kantoorwerkers, zorgspecialisten, maar natuurlijk ook voor werkende moeders die al multi-taskend een hoop moeten regelen. Kortom, ze zijn bij veel mensen erg populair.

De belangrijkste voorbeelden van de meest interessante compacte leaseauto’s voor 2019 zijn de welbekende Peugeot 108, Citroën C1 en Seat Ibiza. De uit Japan afkomstige Toyota Aygo en Toyota Yaris modellen doen het eveneens goed en natuurlijk kunnen de Koreanen ook niet achterblijven met de compacte Kia Picanto serie.

Bron: Pexels

Particulier fietsen leasen

Niet alleen is leasen voor auto’s, zo kun je sinds kort ook fietsen leasen. De bekende fietsenfabrikant Accell ziet een goed perspectief weggelegd voor het privé leasen van fietsen en maakt daar dit jaar ook werk van. Het bedrijf oordeelde dat het bezit van de fiets minder belangrijk wordt voor de gemiddelde Nederlander en wil daarop inspelen.

Daarnaast huurt men schijnbaar liever een goede fiets dan er zelf één aan te schaffen, wat ook blijkt uit populaire fietsabonnementendiensten zoals Swapfiets. Om deze reden bood Accell in januari voor het eerst zijn merken Sparta, Koga en Batavus voor particulier leasen aan. De zakelijke markt kon al eerder fietsen van Accell leasen.

Het mag zo duidelijk zijn dat het leasen van allerlei verschillende vervoersmiddelen de toekomst is. Dus of jij daarbij wilt trappen op een geleasd fietspedaal, of liever het gaspedaal van jouw leaseauto indrukt, is aan jou de keus. Zeker is wel dat er in beide gevallen een vooruitgang zal zijn.

Laatst geüpdatet