Beste Private Lease Aanbiedingen van Nederland vergelijken

apr 9, 2019 | Private Lease

apr 9, 2019 | Private Lease

We kunnen ons voorstellen dat je op zoek bent naar de beste private lease aanbieding , je wil natuurlijk niet te veel betalen voor je nieuwe lease auto en als er eentje in de aanbieding is kun je een mooie slag slaan. Gelukkig zijn er tegenwoordig veel leasemaatschappijen die jou dolgraag als nieuwe klant willen verwelkomen, nu is het enigste puntje nog dat het best lastig kan zijn om goed inzicht te krijgen in de meest aantrekkelijke prive lease auto aanbieding. Om het je makkelijk te maken hebben wij een top 10 samengesteld van de allerbeste aanbiedingen van dit moment zodat je direct een kijkje kan nemen bij iedere leasemaatschappij die aan het stunten is met prive lease aanbiedingen.

Top 10 Private Lease aanbieding

 1. Peugeot 108 – Mijn Domein Auto 
 2. Renault Zoe – Mijn Domein Auto
 3. Kia Picanto – Athlon
 4. Suzuki Swift – Athlon
 5. Volkswagen Up! – Ikrij.nl
 6. Seat Ibiza – Ikrij.nl
 7. BMW 218i – Privatelease.com
 8. Ford Focus – Privatelease.com
 9. Volkswagen Polo – Mobilityservice
 10. Skoda Kodiaq – Mobilityservice

Als je op zoek bent naar een private lease aanbieding moet je goed opletten en zeker niet zomaar kiezen voor de laagste prijs, de beste private lease aanbieding moet natuurlijk wel echt interessant zijn en geen wassen neus. Kijk daarom goed naar de volgende zaken als je in wil gaan op een interessante aanbieding.Als je op zoek bent naar een private lease aanbieding moet je goed opletten en zeker niet zomaar kiezen voor de laagste prijs, de beste private lease aanbieding moet natuurlijk wel echt interessant zijn en geen wassen neus.

Kijk daarom goed naar de volgende zaken als je in wil gaan op een interessante aanbieding.Kijk goed naar de auto die je krijgt bij de prive lease aanbieding, is dit een kaal instapmodel of zitten alle opties er op? Het is wel belangrijk dat je weet of er een radio of airco ingebouwd zit, als je deze opties later moet toevoegen kan het ineens zijn dat je maandelijkse bedrag een stuk hoger ligt, zorg dat je dit goed uitzoekt voor dat je begint met private leasen.

Kijk naar de looptijd van je contract en de kilometrage van je prive lease aanbieding.

Over het algemeen is een leasetermijn 48 maanden maar vaak kan er ook gekozen worden voor 60 maanden of 12 maanden. Een normaal kilometrage is ongeveer 10.000 kilometer per jaar. Let goed op de kleine lettertjes want het kan zijn dat er maximaal 5000 kilometer wordt vastgelegd, de meeste mensen rijden een stuk meer kilometers. Zorg er voor dat je dit goed checkt, bijbetalen voor kilometers is namelijk een dure aangelegenheid.

Aanbieding private lease en de prijsopbouw

Ook is het slim om naar de prijsopbouw van je aanbieding private lease te kijken, de meeste kosten die standaard meegerekend worden zijn:

 • Schadeherstel
 • Verzekering
 • Onderhoud en reparatie kosten
 • Wegenbelasting
 • Afschrijving en rente

Sommige aanbieders hebben ook nog een ongevallen inzittenden verzekering, rechtsbijstandsverzekering of pechhulp verzekering ingebouwd, let goed op bij een aanbieding private lease auto want bij sommige maatschappijen is dit alleen toe te voegen voor een meerprijs.

Kijk goed naar de speciale voorwaarden bij de beste private lease aanbieding

Ook is het handig om te kijken of je het contract dat je afsluit voortijdig kan beëindigen, vaak is er dus een afgesproken termijn gekoppeld aan je contract maar het kan natuurlijk zijn dat je ontslagen wordt, gaat scheiden of ziek wordt. Zorg er voor dat je de voorwaarden op dit soort situaties checkt zodat je nooit in de problemen terecht komt. Het zijn misschien vervelende onderwerpen maar om de beste private lease aanbieding te verzilveren moet je wel weten waar je aan toe bent.

Borg en kilometer verrekening bij een aanbieding private lease

Kijk ook goed naar de borgstelling, het kan namelijk zijn dat je een of zelfs meerdere maanden het leasetarief vooruit moet betalen, doorgaans wordt er een kredietcheck uitgevoerd waardoor dit niet meer nodig is maar het is wel handig om hier rekening mee te houden.

Zorg ook dat je goed kijkt naar de verrekening van alle kilometers die je gereden hebt, betaal je extra geld per kilometer of is het mogelijk om een extra bundel bij te bestellen als je over je kilometrage heen gaat. Vraag jezelf ook af of je geld terug krijgt als je bijvoorbeeld minder kilometers hebt gereden dan je afgesproken hebt. Als je dit soort zaken goed uitzoekt voorkom je dat je aan het einde van je leasecontract geconfronteerd wordt met hoge extra kosten. 

  lease kleine auto

  Private lease aanbiedingen vergelijken in 2019

  Waardering

  ★★★★★ 

  8.5 / 10

  Alles in 1

  Ja, alleen tanken

  Aankomst auto

  Binnen 16 weken

  Maandelijkse prijs 

  € 379

  Al 13 keer de beste

  De beste voorwaarden

  ✓ Keurmerk Private Lease

  Waardering

  ★★★★★ 

  8.5 / 10

  Alles in 1

  Ja, alleen tanken

  Aankomst auto

  Binnen 12 tot 14 weken

  Maandelijkse prijs 

  € 454

  Innovatief & duurzame aanbieder

  Mogelijkheid tot Mobility Card Athlon

  ✓ Keurmerk Private Lease

  Waardering

  ★★★★★ 

  8.3 / 10

  Alles in 1

  Ja, alleen tanken

  Aankomst auto

  Binnen 3 tot 4 weken

  Maandelijkse prijs 

  Al vanaf € 232

  Ook elektrische auto’s beschikbaar

  Adverteren voor mijndomein mogelijk

  ✓ Keurmerk Private Lease

  Waardering

  ★★★★★ 

  8.2 / 10

  Alles in 1

  Ja, alleen tanken

  Aankomst auto

  Directe levering

  Maandelijkse prijs 

  € 386

  All inclusive service

  Directe levering mogelijk

  Ruim aanbod aan auto’s 

  Waardering

  ★★★★★ 

  8.0 / 10

  Alles in 1

  Ja, alleen tanken

  Aankomst auto

  Directe levering

  Maandelijkse prijs 

  € 439

  Direct proefrit maken mogelijk 

  Na 12 maanden opzegbaar

  24/7 pechhulp

  Waardering

  ★★★★★ 

  7.8 / 10

  Alles in 1

  Ja, alleen tanken

  Aankomst auto

  Na reservatie periode

  Maandelijkse prijs 

  Al vanaf € 224

  Geen onverwachte bijkomende kosten

  Al meer dan 5.500 klanten

  Keurmerk Private Lease

  Waardering

  ★★★★★ 

  7.6 / 10

  Alles in 1

  Ja, alleen tanken

  Aankomst auto

  Afhankelijk van voorraad

  Maandelijkse prijs 

  Al vanaf € 350

  Altijd inclusief verzekeringen

  Altijd perfect onderhoud

  Keurmerk Private Lease

  Deze vergelijking is tot stand gekomen met de volgende gegevens: Volkswagen Golf 5 deurs – Kilometers: 10.000 – Looptijd: 48 maanden – Inclusief BTW

  Verschil tussen private lease en operational lease?

  Waardering ★★★★★  8.5 / 10 Alles in 1 Ja, alleen tanken Aankomst auto Binnen 12 tot 14 weken Maandelijkse prijs  € 454 ✓ Innovatief & duurzame aanbieder ✓ Mogelijkheid tot Mobility Card Athlon ✓ Keurmerk Private Lease Waardering ★★★★★  8.3 / 10 Alles in 1 Ja,...

  Eigen keurmerk voor aanbieders private lease contracten

  Bij private lease ben je niet, zoals bij zakelijke lease, gebonden aan een bepaald merk auto. Je kunt dus zelf je auto uitkiezen. Wel is het belangrijk dat je weet welk bedrag je per maand moet betalen en wat er precies in het leasecontract is opgenomen. Zo kom je...

  Laatst geüpdatet