Alfa Romeo giulietta Private Lease

Graag meer lezen over Alfa Romeo Giulietta private lease uitvoeringen en lees nu direct alles over dit geweldige Italiaanse populaire model.

nissan note private lease

Alfa Romeo Mito

1.4 liter / 100 pk
Benzine, Handgeschakeld

Hatchback

3 Deurs, 4 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de Alfa Romeo Mito? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

alfa romeo giulietta private lease

Giulietta

1.4 liter / 120 pk
Benzine, Handgeschakeld

Hatchback

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de nieuwe Alfa Romeo Giulietta? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

alfa romeo giulia private lease

Alfa Romeo Giulia

2.0 liter / 200 pk
Benzine, Automaat

Sedan

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de zeer populaire Alfa Romeo Giulia? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

private lease alfa romeo stelvio

Alfa Romeo Stelvio

2.0 liter / 160 pk
Benzine, Automaat

SUV / Cross over

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de stijlvolle Alfa Romeo Stelvio? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

Alfa Romeo Giulietta Private Leasen

Wil jij graag een Alfa Romeo Giulietta leasen? Dan ben je hier op de juiste pagina beland. Wij gaan jou namelijk alles vertellen over de voordelen, mogelijkheden en kosten van een private lease Alfa Romeo Giulietta, zodat jij voldoende informatie hebt om een goede keuze te kunnen maken.

Voordelen Giulietta leasen

Een van de voordelen van Alfa Romeo Giulietta private lease is dat je in een gloednieuwe Alfa Romeo Giulietta kunt rijden, zonder dat je het volledige aankoopbedrag in één keer hoeft te betalen. In plaats daarvan betaal je een vast bedrag per maand voor de Giulietta, onderhoud, reparatie, wegenbelasting en verzekering.

Daarnaast stel je de het Alfa Romeo Giulietta lease model volledig samen naar eigen behoefte, waardoor je in jouw droomauto kunt rijden voor een vast bedrag per maand. Bovendien stel je ook zelf het leasecontract op met keuze uit kilometrage en contractduur, waardoor jezelf invloed hebt op de maandelijkse leaseprijs. Andere Alfa Romeo leasen? Druk op de links.

Leasebedrag berekenen

Laten we beginnen met de kosten van een private lease Alfa Giulietta. Deze wordt namelijk opgebouwd op basis van verschillende factoren. De catalogusprijs heeft hier uiteindelijk de meeste invloed op. Daarnaast wordt er onder andere gekeken naar de looptijd van het contract en het aantal kilometers per jaar. 

Meest gestelde vragen over Alfa Romeo Giulietta

Welke modellen zijn er beschikbaar?

De private lease Alfa Romeo Giulietta is beschikbaar in verschillende uitvoeringen met verschillende motoren en standaardopties.

Alle uitvoeringen zijn daarnaast volledig aan te passen naar eigen wens met verschillende kleuren, opties en accessoires. Hieronder hebben wij de verschillende uitvoeringen alvast op een rijtje gezet, zodat jij precies kunt zien welke keuze je hebt wanneer je kiest voor een private lease Alfa Giulietta.

 • Alfa Romeo Giulietta 1.4 Turbo (Benzine)
 • Alfa Romeo Giulietta 1.4 Turbo Sport (Benzine)
 • Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTDm (Diesel)
 • Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTDm Sport (Diesel)
 • Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTDm Sport TCT (Diesel)

Zoals je kunt zien zijn er 5 verschillende uitvoeringen, waarvan er 2 zijn voorzien van een benzine motor en 3 van een diesel motor. Toch hebben alle verschillende uitvoeringen een standaard vermogen van maar liefst 120 pk.

De Sport TCT uitvoering is een model die beschikt over een automatische versnellingsbak en een sportieve uitstraling, net zoals de andere Sport uitvoeringen.

Verder zijn al deze uitvoeringen volledig samen te stellen naar eigen behoefte, zodat je in een gloednieuw Alfa Romeo Giulietta lease model kunt rijden die voldoet aan al jouw eisen.

De belangrijkste voordelen van Alfa Romeo Giulietta private lease

Een private lease Alfa Romeo Giulietta brengt veel voordelen met zich mee waar jij ook gebruik van kunt maken. Wij hebben er al een aantal benoemd op deze pagina, maar omdat er nog veel meer voordelen zijn hebben wij ze in dit stuk voor jouw bij elkaar gebracht. Hieronder zie je namelijk in één oogopslag welke voordelen een private lease Alfa Giulietta met zich meebrengt.

 • Stel een Alfa Romeo Giulietta lease model volledig samen naar eigen voorkeuren
 • Onderhoud, reparatie, wegenbelasting en verzekering zijn standaard inbegrepen bij de maandelijkse leaseprijs
 • Het is niet noodzakelijk om een grote investering te doen
 • Je kunt terecht bij een Alfa Romeo dealer voor onderhoud en reparatie
 • Duurt een onderhoudsbeurt of reparatie langer dan 24 uur? Dan heb je recht op vervangend vervoer
 • Na afsluiten van het leasecontract heb je 14 dagen bedenktijd om het contract kosteloos te ontbinden
 • Jij hoeft zelf alleen nog maar te zorgen voor brandstof in de tank

Dit zijn een aantal belangrijke voordelen waar jij gebruik van kunt maken. Benieuwd geworden naar je eigen mogelijkheden? Neem snel een kijkje in de vergelijker voor een actueel overzicht.

Wat zijn de zekerheden met Alfa Romeo Car lease?

Door te kiezen voor een Alfa Romeo Car lease, of een andere grote Nederlandse leasemaatschappij kun je er zeker van zijn dat het Keurmerk Private lease wordt gehanteerd. De 5 zekerheden van het Keurmerk Private Lease zijn als volgt opgesteld:

 • Eerlijke voorwaarden
 • Compleet product
 • Beoordeling en bescherming
 • 14 dagen bedenktijd
 • Zekerheid bij klachten

Benieuwd naar je eigen mogelijkheden? Neem snel een kijkje in de vergelijker en behaal de beste deal als je een auto privé leasen overweegt.

Alfa Romeo Giulietta leasekosten, hoe bereken ik deze?

Wil jij direct weten wat de kosten zullen worden voor jouw eigen Alfa Romeo Giulietta private lease model? Dan is het mogelijk om gebruik te maken van de vergelijker op deze pagina. Vul hier een aantal eventuele wensen en eisen in om erachter te komen welke uitvoering van de Alfa Romeo Giulietta lease modellen het beste bij jou past.

Zodra je een uitvoering hebt gevonden die bij jou past kun je gebruik maken van handige filters, waarmee je de zoekopdracht verfijnt. Denk hierbij aan filters zoals ‘goedkoopste eerst’, waardoor de goedkoopste aanbieders van de desbetreffende uitvoering bovenaan in de vergelijker verschijnen.

Vervolgens vergelijk je de voorwaarden van verschillende aanbieders met elkaar, zodat je ook precies weet waar je aan begint, voordat je een leasecontract afsluit.

Specificaties Alfa Romeo Giulietta

Bekijk alle private lease merken in Nederland