Alfa Romeo Stelvio Private Lease

Snel meer te weten komen over Alfa Romeo Stelvio private lease uitvoeringen? Lees alles over dit populaire model van de Italiaanse fabrikant.

nissan note private lease

Alfa Romeo Mito

1.4 liter / 100 pk
Benzine, Handgeschakeld

Hatchback

3 Deurs, 4 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de Alfa Romeo Mito? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

alfa romeo giulietta private lease

Giulietta

1.4 liter / 120 pk
Benzine, Handgeschakeld

Hatchback

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de nieuwe Alfa Romeo Giulietta? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

alfa romeo giulia private lease

Alfa Romeo Giulia

2.0 liter / 200 pk
Benzine, Automaat

Sedan

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de zeer populaire Alfa Romeo Giulia? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

private lease alfa romeo stelvio

Alfa Romeo Stelvio

2.0 liter / 160 pk
Benzine, Automaat

SUV / Cross over

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de stijlvolle Alfa Romeo Stelvio? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

Alfa Romeo Stelvio Private Leasen

Als je op zoek bent naar een nieuwe auto, dan is een Alfa Romeo Stelvio private lease model misschien wel iets voor jou. Wij gaan je hier meer vertellen over de voordelen, mogelijkheden en de kosten die verbonden zitten aan het private leasen van een nieuwe Alfa Romeo Stelvio.

Voordelen Stelvio leasen

Het grootste voordeel is dat je de private lease auto iedere maand afbetaald, waardoor je dus niet in één keer een grote investering hoeft te doen. Het maandelijkse leasebedrag is altijd inclusief wegenbelasting, onderhoudskosten en verzekering.

De enige kosten die dus overblijven voor jou zijn de brandstofkosten. Met dank aan deze voordelen hoef jij je nergens druk over te maken en kun je met een gerust hart de weg op.

Leasebedrag berekenen

De kosten worden samengesteld aan de hand van een aantal factoren. Als eerste is de nieuwwaarde van het door jouw gekozen model erg belangrijk. De aantal kilometers die je ieder jaar rijdt zijn natuurlijk ook erg belangrijk, hoe meer kilometers je ieder jaar rijdt, hoe hoger het maandelijkse lease bedrag is.

Dit is omdat de auto afschrijft als je veel kilometers aflegt, en dat kost natuurlijk geld. Tot slot, een erg bepalende factor, de opties/accessoires die je op de auto wilt hebben. De opties zorgen er namelijk voor dat de cataloguswaarde hoger wordt, waardoor dus ook het leasebedrag omhoog gaat.

Meest gestelde vragen over Alfa Romeo Stelvio

Uit welke uitvoeringen kun je allemaal kiezen?

De Stelvio is voor private lease beschikbaar in verschillende uitvoeringen. Daarom zit er voor iedereen wel een juiste uitvoering bij. Hieronder hebben we alle beschikbare uitvoeringen neergezet:

 • Alfa Romeo Stelvio Sprint
 • Alfa Romeo Stelvio Ti
 • Alfa Romeo Stelvio Super
 • Alfa Romeo Stelvio Veloce
 • Alfa Romeo Stelvio B-Tech Business edition
 • Alfa Romeo Stelvio Standard

Dit zijn alle modellen met een benzine motor die beschikbaar zijn voor Alfa Romeo private lease. Het is mogelijk om deze modellen geheel naar eigen wens aan te kleden. Je kunt kiezen tussen meerdere soorten bekleding, lak en handige opties.

De motor wordt in 2 verschillende varianten geleverd, eentje met 200 pk en een met 280 pk. Zo rijdt je altijd rond in een auto waar je trots op kunt zijn. Mocht je toch liever voor een diesel variant willen kiezen dan kun je hieronder alle diesel modellen bekijken.

 • Alfa Romeo Stelvio Sprint
 • Alfa Romeo Stelvio Super
 • Alfa Romeo Stelvio Veloce
 • Alfa Romeo Stelvio Standard

Dit zijn alle diesel uitvoeringen die op dit moment beschikbaar zijn voor private lease. Ook deze zijn allemaal geheel naar eigen wens samen te stellen. De dieselmotoren worden geleverd met een vermogen van 190 pk en 210 pk. Hiermee kun je gemakkelijk overal komen en zonder problemen gebruik maken van een aanhanger indien dat nodig is.

Is de Stelvio iets voor jou?

Op het moment dat je kiest voor een private lease Alfa Romeo Stelvio model profiteer je van flink wat voordelen. Hieronder hebben we al deze belangrijke voordelen op een rijtje gezet:

 • Je bent altijd verzekerd voor pechhulp onderweg
 • Iedereen met een geldig rijbewijs mag met toestemming gebruik maken van de auto
 • Als de auto langer als 24 uur naar de garage moet heb je altijd recht op vervangend vervoer
 • Je hoeft geen grote investeringen te doen omdat je in maandelijkse termijnen betaald
 • Het maandelijkse leasebedrag is inclusief wegenbelasting, onderhoud en verzekering
 • Je rijdt in een nieuwe Alfa Romeo Stelvio zodat je met een veilig gevoel de weg op kunt
 • Je bent voorzien van de nieuwste technologieën en assistenten

Bekijk altijd de leasevoorwaarden om te zien van welke voordelen je kunt profiteren. 

De zekerheden met een Alfa Romeo Car lease

Door te kiezen voor een Alfa Romeo Car lease, of een andere grote Nederlandse leasemaatschappij kun je er zeker van zijn dat het Keurmerk Private lease wordt gehanteerd. De 5 zekerheden van het Keurmerk Private Lease zijn als volgt opgesteld:

 • Eerlijke voorwaarden
 • Compleet product
 • Beoordeling en bescherming
 • 14 dagen bedenktijd
 • Zekerheid bij klachten

Deze voorwaarden zijn opgesteld voor jou en de leasemaatschappij. 

Hoe werkt het vergelijken van Stelvio modellen?

Wanneer je op zoek bent naar een Stelvio model die je wilt gaan private leasen, dan is het altijd verstandig om gebruik te maken van onze private lease vergelijker.

Je kunt gemakkelijk het meest actuele aanbod langs elkaar leggen, vervolgens kun je de leasevoorwaarden, prijzen en mogelijkheden met elkaar vergelijken. Op deze manier kun je eenvoudig het mooiste model vinden wat perfect bij jouw wensen en eisen past.

Specificaties Alfa Romeo Stelvio

Bekijk alle private lease merken in Nederland