BMW 3 serie private lease

Wil je graag alle BMW 3 serie private lease uitvoeringen bekijken? Dan ben je hier op het goede adres, bekijk acties en behaal de beste deal.

BMW 1 serie

1.5 liter / 141 pk
Benzine, Diesel

Hatchback

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over dit een volvo leasen? Bekijk dan hier alle informatie over de BMW 1 Serie private lease.

BMW 3 serie

1.6 liter / 156 pk
Benzine, Diesel

Sedan

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over dit een volvo leasen? Bekijk dan hier alle informatie over de BMW 3 Serie private lease.

BMW X2

1.5 liter / 140 pk
Benzine, Diesel

SUV / Crossover

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over dit een volvo leasen? Bekijk dan hier alle informatie over de BMW X2 private lease.

BMW X5

3.0 liter / 394 pk
Benzine, Diesel

SUV

5 Deurs, 7 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over dit een volvo leasen? Bekijk dan hier alle informatie over de BMW X5 private lease.

BMW 3 Serie Private Leasen

Als je op zoek bent naar een BMW 3 Serie private lease, dan lees je er op deze pagina meer over. We leggen je namelijk uit wat de voordelen zijn van het leasen van een 3 serie en wat de verschillen zijn tussen de verschillende types die worden aangeboden.

Voordelen BMW 3 serie leasen

Een BMW 3 Serie leasen kent bovendien vele voordelen. Zo is het onderhoud van de auto inbegrepen bij de maandelijkse kosten en wordt er binnen 24 uur vervangend vervoer geregeld. De verzekering wordt ook opgenomen in de maandelijkse kosten, zodat je zelf alleen nog maar hoeft te tanken.

Hierdoor houdt je overzicht in de maandelijkse kosten voor de auto. Je kunt bij de meest gestelde vragen meer informatie vinden over het private leasen van een BMW 3 serie. Wil je eerst meer te weten komen over BMW private lease? Druk dan op de link om er meer informatie over te lezen. 

Leasebedrag van de 3 serie berekenen

De maandelijkse kosten van de private lease BMW 3 Serie hangt af van de wensen die je hebt. Hierbij wordt er gekeken naar het aantal kilometers per jaar, looptijd van het contract en de transmissie van het model.

Rijdt je bijvoorbeeld liever in een automaat? Dan zal je waarschijnlijk meer per maand betalen dan wanneer je een handgeschakelde auto neemt. Wil je direct het leasebedrag van de 3 serie berekenen? Gebruik dan de vergelijker en vul je wensen in middels de filters.

Meest gestelde vragen over BMW 3 Serie Private Lease

De BMW 3 Serie Touring leasen geschikt voor jou?

De private lease BMW 3 Serie Touring is de station uitvoering van de BMW 3 Serie. In tegenstelling tot de standaard uitvoering van de BMW 3 Serie heeft dit model veel meer ruimte.

Hierdoor is dit model zeer geschikt voor vakantie of wanneer je een eindje moet rijden met je gezin. De prijs van dit model hangt natuurlijk af van de wensen die je hebt, maar over het algemeen is de BMW 3 Serie Touring duurder dan de standaard uitvoering.

Ga daarom altijd goed na of je de ruimte en dergelijke wel echt nodig hebt. Het is natuurlijk overbodig om bijvoorbeeld meer wegenbelasting te gaan betalen voor een grote auto die je eigenlijk niet nodig hebt.

Is de BMW 3 Serie Sedan iets voor jou?

Op zoek naar een BMW 3 Serie Sedan private lease auto? Dan raden we je aan om deze tekst zorgvuldig door te lezen. De BMW 3 Serie Sedan is een sportievere uitvoering van de BMW 3 Serie.

  • BMW staat bekend om zijn uitstraling die snelheid en kracht uitstraalt. De BMW 3 serie stamt namelijk uit 1975, maar de techniek is door de jaren heen veranderd. Het idee achter de BMW 3 serie Sedan is wel onveranderd gebleven. Vandaar nu ook de BMW 3 Serie Sedan private lease.

Voordat je de BMW 3 Serie Sedan gaat leasen is het slim om te bepalen welke opties je graag wilt hebben. De opties zullen voor het grootste deel de prijs bepalen naast de kilometers, contractduur en transmissie van het model.

Wat zijn de kosten van de BMW 3 Serie lease?

Zoals je al hebt kunnen lezen wordt de maandelijkse prijs bepaald door een aantal factoren. Natuurlijk speelt de aanschafprijs van de auto ook een grote rol.

Wil jij er toch snel achter komen wat de kosten zijn voor het leasen van een bepaald type auto? Maak dan gebruik van de vergelijker onderaan deze pagina. Vul al je gegevens en wensen in en voeg eventueel nog wat filters toe om de zoekopdracht te verfijnen.

Er verschijnt vervolgens een lijst met 3 serie modellen die voldoen aan jouw behoeften en wensen. 

Wat zijn de zekerheden met een BMW Car lease?

Door te kiezen voor een BMW Car lease, of een andere grote Nederlandse leasemaatschappij kun je er zeker van zijn dat het Keurmerk Private lease wordt gehanteerd. De 5 zekerheden van het Keurmerk Private Lease zijn als volgt opgesteld:

  • Eerlijke voorwaarden
  • Compleet product
  • Beoordeling en bescherming
  • 14 dagen bedenktijd
  • Zekerheid bij klachten

Specificaties BMW 3 serie

Bekijk alle private lease merken in Nederland