BMW i8 private lease

Zie nu alle mogelijkheden voor de BMW i8 private lease uitvoeringen en lees alles over dit populaire model van de Duitse fabrikant.

BMW 1 serie

1.5 liter / 141 pk
Benzine, Diesel

Hatchback

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over dit een volvo leasen? Bekijk dan hier alle informatie over de BMW 1 Serie private lease.

BMW 3 serie

1.6 liter / 156 pk
Benzine, Diesel

Sedan

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over dit een volvo leasen? Bekijk dan hier alle informatie over de BMW 3 Serie private lease.

BMW X2

1.5 liter / 140 pk
Benzine, Diesel

SUV / Crossover

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over dit een volvo leasen? Bekijk dan hier alle informatie over de BMW X2 private lease.

BMW X5

3.0 liter / 394 pk
Benzine, Diesel

SUV

5 Deurs, 7 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over dit een volvo leasen? Bekijk dan hier alle informatie over de BMW X5 private lease.

BMW i8 Private Leasen

Ben jij op zoek naar een BMW i8 private lease? Dan raden we je aan om deze tekst zorgvuldig door te lezen. We behandelen namelijk de voordelen en de kosten van een private lease BMW i8. Wil je meer lezen over BMW private lease? Klik dan snel op de link voor meer informatie!

Voordelen BMW i8 leasen

 Laten we beginnen met de voordelen van het leasen. Wanneer je een BMW i8 gaat leasen, dan hoef je niet in één keer het volledige aankoopbedrag van de auto te betalen.

Je betaalt namelijk iedere maand een vast bedrag voor de auto, verzekering en wegenbelasting. Hierdoor houdt je maandelijks meer ruimte over voor andere investeringen die belangrijk zijn voor jou.

Leasebedrag i8 berekenen

We krijgen regelmatig de vraag: “Hoe wordt de prijs bepaald van een private lease BMW i8?” Natuurlijk heeft de aanschafprijs grote invloed op het maandelijks te betalen leasebedrag. Daarnaast wordt er onder andere gekeken naar de contractduur, het aantal kilometers per jaar en de transmissie van de auto.

Bovendien kun je er zelf nog voor kiezen om eventuele opties toe te voegen. Deze opties hebben ook invloed op de prijs omdat deze de aanschafprijs verhogen. Ga daarom van tevoren altijd goed na of je eventuele opties wel echt nodig hebt. Bereken direct het leasebedrag van de BMW i8 serie in de vergelijker.

Meest gestelde vragen over BMW i8 Private Lease

Meer weten over de BMW i8 private lease?

De BMW i8 lease auto valt onder het sub-merk BMWi van BMW. Deze prachtige auto heeft een sportief en luxe design en dat zie je ook terug in de prestaties van de auto.

De BMW i8 is een hybride auto wat inhoud dat je deels op benzine en deels op elektriciteit rijdt. Deze hybride motor levert een totaal vermogen van maar liefst 231 PK (170 kW). Hierdoor zit je binnen 4,4 seconden op een snelheid van 100 km/u.

Bovendien is de topsnelheid van de private lease BMW i8 250 km/u. Neem de BMW i8 dus gerust mee op vakantie, want dankzij de automatische transmissie is dit model zeer geschikt om lange afstanden mee te rijden.

Wat zijn de kosten van de BMW i8 private lease?

Wil je direct weten wat de kosten zijn van een BMW i8 lease auto? Maak dan gebruik van de vergelijker onderaan deze pagina. Zo weet je binnen enkele minuten wat de kosten zijn voor een BMW i8.

Vul alle gegevens en eventuele wensen in zoals extra opties. Maak daarnaast een keuze voor de contractduur en het aantal kilometers dat je per jaar denkt te gaan rijden. Vervolgens verschijnt er een lijst met BMW’s die voldoen aan jouw persoonlijke wensen.

Vergelijk de verschillende aanbieders met elkaar en laat een offerte opmaken om erachter te komen wat de maandelijkse kosten zullen zijn voor de BMW i8 private lease.

Hoe werkt het vergelijken van een BMW i8?

Hoe gaat het vergelijken van een BMW i8 precies in zijn werking?
Hier leggen we het voor je uit! Met de vergelijker wordt het mogelijk om alle BMW i8 modellen met elkaar te vergelijken door de verschillende filters te gebruiken.

Als je bezig bent met het vergelijken, krijg je een overzicht van aanbieders, prijzen, leasevoorwaarden en modellen. Deze kun je langs elkaar leggen, voor een duidelijk overzicht. In dit overzicht vindt je altijd actuele deals en aanbiedingen. Zo loop je altijd weg met de beste BMW i8 deal, profiteer direct als je kiest voor privé leasen!

Wat zijn de zekerheden met een BMW Car lease?

Door te kiezen voor een BMW Car lease, of een andere grote Nederlandse leasemaatschappij kun je er zeker van zijn dat het Keurmerk Private lease wordt gehanteerd. De 5 zekerheden van het Keurmerk Private Lease zijn als volgt opgesteld:

  • Eerlijke voorwaarden
  • Compleet product
  • Beoordeling en bescherming
  • 14 dagen bedenktijd
  • Zekerheid bij klachten

Specificaties BMW i8

Bekijk alle private lease merken in Nederland