BMW X1 private lease

Zie nu alle mogelijkheden voor de BMW X1 private lease uitvoeringen en lees alles over dit geweldige model van de Duitse fabrikant. 

BMW 1 serie

1.5 liter / 141 pk
Benzine, Diesel

Hatchback

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over dit een volvo leasen? Bekijk dan hier alle informatie over de BMW 1 Serie private lease.

BMW 3 serie

1.6 liter / 156 pk
Benzine, Diesel

Sedan

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over dit een volvo leasen? Bekijk dan hier alle informatie over de BMW 3 Serie private lease.

BMW X2

1.5 liter / 140 pk
Benzine, Diesel

SUV / Crossover

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over dit een volvo leasen? Bekijk dan hier alle informatie over de BMW X2 private lease.

BMW X5

3.0 liter / 394 pk
Benzine, Diesel

SUV

5 Deurs, 7 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over dit een volvo leasen? Bekijk dan hier alle informatie over de BMW X5 private lease.

BMW X1 Private Leasen

Ben jij op zoek naar een BMW X1 lease? Dan kun je hier meer informatie krijgen over de voordelen van het leasen. Ook wordt er informatie verstrekt over het leasebedrag van de BMW X1 serie. Lees snel verder om achter alle mogelijkheden te komen!

Voordelen BMW X1 leasen

Een van de voornaamste voordelen is dat je niet in een keer een groot bedrag hoeft te betalen. Op het moment dat je een lease contract afsluit betaal je iedere maand een bepaald bedrag. 

Bij dit maandelijkse bedrag zitten de onderhoudskosten, wegenbelasting en de verzekering inbegrepen. Hierdoor hoef je zelf alleen nog maar de benzine te betalen.

Een ander voordeel is dat je in een nieuwe auto rijdt, waardoor je in de eerste paar jaar in principe geen onderhoud hebt. Mocht het toch een keer voorkomen dat de auto naar de garage moet? Dan zal de leasemaatschappij jou voorzien van vervangend vervoer, binnen 24 uur.

Leasebedrag X1 berekenen

Het maandelijkse bedrag wordt bepaald aan de hand van een aantal belangrijke factoren die een grote rol spelen. Hierbij moet je denken aan de kleur, opties, looptijd en de aantal kilometers per jaar.

Deze factoren bepalen uiteindelijk het gehele bedrag dat je iedere maand moet betalen om in deze auto te kunnen rijden. Bereken nu direct het leasebedrag van de BMW X1 aan de hand van onze vergelijkerWil je meer lezen over BMW private lease? Klik dan snel op de link voor meer informatie! Heb je nog meer vragen? Kijk dan gerust bij de meest gestelde vragen over de BMW X1 private lease. 

Meest gestelde vragen over BMW X1 Private Lease

Alles over de BMW X1 lease

Bij de BMW X1 private lease heb je de keuze tussen 2 verschillende motoren, de sDrive18i en de sDrive20i. De X1 wordt standaard geleverd met de sDrive18i en heeft een vermogen van 136 pk.

Als optie kun je nog kiezen om voor de sDrive20i motor te kiezen, met een vermogen van 192 pk. Deze beide motoren zijn benzinemotoren, maar je hebt ook de mogelijkheid om voor een dieselmotor te kiezen.

De BMW X1 is standaard erg luxe uitgerust, maar natuurlijk kun je alle opties zelf naar eigen wens selecteren. Begin met private lease vergelijken en stel een model naar wens samen.

Wat zijn de kosten van een BMW X1 private lease?

Voor meer informatie over de prijzen van het leasen van een BMW X1 kun je hieronder terecht in de vergelijker. Hiermee kun je verschillende uitvoeringen van verschillende aanbieders overzichtelijk vergelijken.

Je vinkt eenvoudig aan wat je graag als opties zou willen en dan zal deze vergelijker alles filteren. Zorg bij het maken van je keuze ervoor dat je alles goed leest en vergelijkt omdat sommige aanbieders andere voorwaarden hanteren.

Vaak is het verstandig om een leasemaatschappij in de buurt te zoeken zodat je niet telkens lang hoeft te reizen als de auto een beurt moet hebben. Een auto leasen heeft dan ook veel voordelen.

Meer weten over de BMW X1 Plug-In Hybrid?

De BMW X1 private lease is een nieuwe SUV die standaard wordt geleverd in de 5-deurs uitvoering. Deze auto beschikt over een 1.5 liter benzine motor die wordt ondersteunt door de elektromotor.

De elektromotor zorgt ervoor dat de uitstoot van de BMW X1 beduidend lager is en je kunt zelfs 50 km volledig elektrisch rijden. Het vermogen van de elektro- en de benzinemotor gecombineerd is 220 pk en deze levert maar liefst 385 Nm koppel.

Je kunt tot een snelheid van 135 km/h elektrisch rijden, dus zelfs op de snelweg rijdt je zuinig. Deze uitvoering wordt alleen met een 6-traps automatische versnellingsbak geleverd, hierdoor rij je altijd zeer comfortabel in de stad en in files.

Wat zijn de zekerheden met een BMW Car lease?

Door te kiezen voor een BMW Car lease, of een andere grote Nederlandse leasemaatschappij kun je er zeker van zijn dat het Keurmerk Private lease wordt gehanteerd. De 5 zekerheden van het Keurmerk Private Lease zijn als volgt opgesteld:

  • Eerlijke voorwaarden
  • Compleet product
  • Beoordeling en bescherming
  • 14 dagen bedenktijd
  • Zekerheid bij klachten

Specificaties BMW X1

Bekijk alle private lease merken in Nederland