BMW X5 private lease

Bekijk nu alle opties voor de BMW X5 private lease uitvoeringen en lees alles over dit geweldige model van de Duitse fabrikant.

BMW 1 serie

1.5 liter / 141 pk
Benzine, Diesel

Hatchback

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over dit een volvo leasen? Bekijk dan hier alle informatie over de BMW 1 Serie private lease.

BMW 3 serie

1.6 liter / 156 pk
Benzine, Diesel

Sedan

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over dit een volvo leasen? Bekijk dan hier alle informatie over de BMW 3 Serie private lease.

BMW X2

1.5 liter / 140 pk
Benzine, Diesel

SUV / Crossover

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over dit een volvo leasen? Bekijk dan hier alle informatie over de BMW X2 private lease.

BMW X5

3.0 liter / 394 pk
Benzine, Diesel

SUV

5 Deurs, 7 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over dit een volvo leasen? Bekijk dan hier alle informatie over de BMW X5 private lease.

BMW X5 Private Leasen

Wil je graag een private lease BMW X5? Dan ben je hier op de juiste pagina voor alle informatie over dit model. Hieronder vind je alle informatie die je nodig hebt voor het maken van je keuze. Naast alle informatie is het mogelijk om de private lease vergelijker te gebruiken, zo kun je direct het actuele aanbod bekijken en de beste keus maken. 

Voordelen BMW X5 leasen

De voordelen van het leasen van een auto is dat je niet in één keer het volledige bedrag hoeft te betalen. Dit doe je in maandelijkse termijnen voor een bepaalde tijd die je hebt afgesproken met de leasemaatschappij.

Bij dit bedrag zitten de verzekering, wegenbelasting en onderhoudskosten inbegrepen. Zo voorkom je onverwachte kosten en beschik je binnen 24 uur altijd over vervangend vervoer als er iets met je BMW X5 aan de hand is. Meer lezen over het private leasen van een BMW? Druk dan snel door om er meer over te lezen.

Leasebedrag X5 berekenen

Het maandelijkse bedrag van een BMW X5 private lease wordt bepaald door een aantal verschillende factoren. Hierbij moet je denken aan de duur van het leasecontract, aantal kilometers per jaar, de restwaarde van de auto en de opties die je graag wilt hebben.

Bij de opties van een dit model moet je vooral denken aan de motorinhoud, versnellingsbak, navigatiesysteem en de velgen. Deze factoren bij elkaar opgeteld bepalen uiteindelijk het bedrag dat jij elke maand moet betalen. Je kunt gemakkelijk het leasebedrag van de BMW X5 berekenen door gebruik te maken van de vergelijker!

Meest gestelde vragen over BMW X5 Private Lease

Wat zijn de BMW X5 private lease kosten?

Als je meer wilt weten over het leasebedrag van een BMW X5 lease, dan kun je hieronder de vergelijker gebruiken. In deze vergelijker kun je al jouw persoonlijke wensen invullen zodat er alleen modellen worden weergegeven die aan de ingevulde wensen voldoen. 

Je kunt hier niet alleen de verschillende uitvoeringen bekijken maar ook verschillende aanbieders. Zorg er natuurlijk wel voor dat je de voorwaarden altijd goed doorleest om onverwachte verassingen te voorkomen.

Hierbij kun je natuurlijk kijken of de leasemaatschappij in de buurt zit, zo hoef je nooit lang te reizen als je auto een beurt moet hebben.

Welke X5 uitvoeringen zijn er beschikbaar?

Bij het leasen van een BMW X5 heb je keuze uit meerdere uitvoeringen. Je kunt onder andere de keuze maken of je voor een benzine of een diesel gaat en daarnaast nog de motorinhoud.

De beschikbare motoren van een BMW X5 zijn de xDrive 40i en de M50i, de xDrive 40i beschikt over 340 pk en de M50i heeft maar liefst 530 pk.

Mocht je graag een hybride in combinatie met een benzine motor willen dan kun je nog kiezen voor de xDrive 45E met 394 pk. Verder kun je alle opties die je graag wilt hebben aanvinken, zodat de auto precies naar eigen wens is.

Hoe werkt het vergelijken van een BMW X5?

Wil jij weten hoe een private lease BMW X5 vergelijken in zijn werk gaat? Dan leggen we het je hier uit. In de vergelijker kun je gebruik maken van verschillende filters, hier vul je jouw wensen en eisen in, vervolgens krijg je een overzicht van aanbieders die het gewenste model aanbieden.

Met dit overzicht kun je eenvoudig aanbieders, leasevoorwaarden, prijzen en modellen met elkaar vergelijken. Op deze manier vindt je altijd de meest actuele deals en kun je profiteren van een geweldig mooie BMW X5.

Wat zijn de zekerheden met een BMW Car lease?

Door te kiezen voor een BMW Car lease, of een andere grote Nederlandse leasemaatschappij kun je er zeker van zijn dat het Keurmerk Private lease wordt gehanteerd. De 5 zekerheden van het Keurmerk Private Lease zijn als volgt opgesteld:

  • Eerlijke voorwaarden
  • Compleet product
  • Beoordeling en bescherming
  • 14 dagen bedenktijd
  • Zekerheid bij klachten

Specificaties BMW X5

Bekijk alle private lease merken in Nederland