Citroën C3 private lease

Bekijk alle mogelijkheden voor de Citroën C3 private lease en lees meer informatie over dit geweldige model van de Franse fabrikant.

citroen c1 private lease

Citroën C1

1.0 liter / 69 pk
Benzine, Handgeschakeld

Hatchback

5 Deurs, 4 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de Citroën C1? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

citroen c3 private lease

Citroën C3

1.2 liter / 83 pk
Benzine, Handgeschakeld

Hatchback

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de nieuwe Citroën C3? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

citroen c5 aircross private lease

Citroën C5

1.2 liter / 130 pk
Benzine, Handgeschakeld

SUV / Cross over

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de zeer populaire Citroën C5? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

private lease citroen ds3

Citroën DS3

1.2 liter / 82 pk
Benzine, Handgeschakeld

SUV / Cross over

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de Citroën DS3? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

Citroën C3 Private Leasen

Ben jij op zoek naar een private lease Citroën C3 model? Dan ben je hier op de juiste pagina terecht gekomen. Zo gaan wij jou alles vertellen over de kosten, voordelen en mogelijkheden van een Citroën C3 private lease model.

Voordelen C3 leasen

Het grootste voordeel is dat je in een gloednieuwe auto rijdt voor een vast bedrag per maand. Dit maandelijkse leasebedrag is daarnaast inclusief wegenbelasting, onderhoud, verzekering en reparatie.

Hierdoor weet je precies waar je iedere maand aan toe bent en hoef je alleen nog maar te zorgen voor de brandstof. Bovendien stel je het leasecontract en de Citroën C3 volledig samen naar eigen behoefte. Hierbij heb je de keuze uit het aantal kilometers per jaar, de looptijd van het contract, verschillende kleuren en eventuele opties. Eerst meer lezen over Citroën private lease? Druk dan op de link om snel meer te lezen.

Leasebedrag Citroën C3 berekenen

Laten we beginnen met een stukje over de kosten. Hierbij wordt er namelijk als eerst gekeken naar de volledige waarde van het door jouw gekozen model, omdat deze de meest invloed heeft op het maandelijkse leasebedrag.

Daarnaast wordt er gekeken naar de contractduur, het aantal kilometers per jaar en eventuele opties/accessoires. Deze laatste factor heeft invloed op de catalogusprijs van de Citroën C3, waardoor deze indirect ook invloed uitoefenen op het maandelijkse leasebedrag.

Meest gestelde vragen over Citroën C3 Private Lease

Welke modellen/uitvoeringen zijn er beschikbaar?

Als je graag een private lease Citroën C3 model wilt aanschaffen, dan heb je een ruime keuze uit verschillende modellen en uitvoeringen. Zo zijn er maar liefst vier verschillende modellen beschikbaar, namelijk het Citroën C3 private lease-, Citroën C3 Aircross private lease- en het Citroën C3 Picasso private lease model.

Daarnaast zijn al deze modellen ook nog eens verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Bekijk het lijstje hieronder voor een duidelijk overzicht:

 • Citroën C3 Feel Edition
 • Citroën C3 Feel
 • Citroën C3 Shine
 • Citroën C3 Origins
 • Citroën C3 Aircross Feel
 • Citroën C3 Aircross Origins
 • Citroën C3 Aircross Shine
 • Citroën C3 Picasso Feel
 • Citroën C3 Picasso Live
 • Citroën C3 Picasso Airscape

Zoals je ziet heb je een ruime keuze uit verschillende modellen en uitvoeringen. Hierbij is de standaard Citroën C3 een Hatchback en het Citroën C3 Aircross model een SUV.

Daarnaast is het Citroën C3 Picasso model in 2008 toegevoegd aan de serie als speciale MPV uitvoering. Verder is het ook nog mogelijk om te kiezen voor een Citroën C3 met een automatische versnellingsbak.

Welke voordelen zijn er?

Kiezen voor een private lease Citroën C3 kent veel voordelen en daarom gaan wij jou in dit stukje meer vertellen over de belangrijkste voordelen. We hebben er al een aantal benoemd op deze pagina, maar omdat er nog veel meer zijn hebben we hieronder de belangrijkste voordelen op rijtje gezet:

 • Stel jouw eigen Citroën C3 volledig samen naar eigen smaak
 • Onderhoud, reparatie, verzekering en wegenbelasting is standaard inbegrepen bij het maandelijkse leasebedrag
 • Het is niet nodig om het volledige aankoopbedrag in één keer te betalen
 • Pechhulp voor onderweg is standaard meeverzekerd
 • Houdt je aan de gemaakte afspraken, zodat je niet te maken krijgt met onverwachtse kosten
 • Voor onderhoud en reparatie kun je terecht bij een Citroën dealer bij jou in de buurt
 • Duurt onderhoud of reparatie langer dan 24 uur? Dan heb je recht op vervangend vervoer

Dit zijn een aantal belangrijke voordelen waar je bij de meeste aanbieders gebruik van kunt maken.

Zijn er Citroën C3 private lease aanbiedingen?

Ben jij op zoek naar Citroën C3 private lease auto aanbiedingen? Dan is het verstandig om gebruik te maken van de vergelijker op deze pagina. Vul hier een aantal eventuele wensen in om erachter te komen welk model en uitvoering het beste bij jou past.

Daarnaast is het mogelijk om gebruik te maken van handige filters om de zoekopdracht te verfijnen. Denk hierbij aan filters zoals ‘goedkoopste eerst’, zodat de goedkoopste modellen en aanbieders bovenaan in de vergelijker verschijnen.

Wees kieskeurig en vergelijk de voorwaarden van verschillende aanbieders zorgvuldig met elkaar. Zo weet je namelijk precies wat je te wachten staat en voorkom je vervelende verassingen in de toekomst.

Wat zijn de zekerheden met een Citroën Car lease?

Door te kiezen voor een Citroën Car lease, of een andere grote Nederlandse leasemaatschappij kun je er zeker van zijn dat het Keurmerk Private lease wordt gehanteerd. De 5 zekerheden van het Keurmerk Private Lease zijn als volgt opgesteld:

 • Eerlijke voorwaarden
 • Compleet product
 • Beoordeling en bescherming
 • 14 dagen bedenktijd
 • Zekerheid bij klachten

Bekijk altijd de leasevoorwaarden om te zien of je kunt profiteren van deze voordelen

Specificaties citroën C3

Bekijk alle private lease merken in Nederland