Citroën C4 Cactus private lease

Bekijk alle mogelijkheden voor de Citroën C4 Cactus private lease en lees alles over dit populaire model van de Franse fabrikant.

citroen c1 private lease

Citroën C1

1.0 liter / 69 pk
Benzine, Handgeschakeld

Hatchback

5 Deurs, 4 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de Citroën C1? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

citroen c3 private lease

Citroën C3

1.2 liter / 83 pk
Benzine, Handgeschakeld

Hatchback

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de nieuwe Citroën C3? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

citroen c5 aircross private lease

Citroën C5

1.2 liter / 130 pk
Benzine, Handgeschakeld

SUV / Cross over

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de zeer populaire Citroën C5? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

private lease citroen ds3

Citroën DS3

1.2 liter / 82 pk
Benzine, Handgeschakeld

SUV / Cross over

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de Citroën DS3? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

Citroën C4 Cactus Private Leasen

Je bent op de juiste pagina beland als je op zoek bent naar informatie over de Citroën C4 Cactus private lease modellen. Zo gaan wij jou alles vertellen over de voordelen, mogelijkheden en kosten van een private lease Citroën C4 Cactus.

Voordelen C4 Cactus leasen

De voordelen en mogelijkheden zijn onwijs groot. Je stelt namelijk een gloednieuwe Citroën C4 Cactus volledig samen naar eigen wens. Daarnaast stel je ook het leasecontract zelf op met keuze uit aantal kilometers per jaar en de contractduur.

Bovendien betaal je een vast bedrag per maand en is het niet nodig om het volledige aankoopbedrag in één keer te betalen. Verder is het maandelijkse leasebedrag altijd inclusief wegenbelasting, verzekering, onderhoud en reparatie. Meer lezen over het private leasen van een Citroën? Druk dan snel op de link.

Maandelijkse leasebedrag berekenen

Het maandelijkse leasebedrag wordt altijd bepaald aan de hand van verschillende factoren. De catalogusprijs van de door jouw gekozen uitvoering heeft hierbij de meeste invloed op de leaseprijs.

Daarnaast wordt er onder andere gekeken naar het aantal kilometers per jaar, de looptijd van het contract, extra opties en eventuele accessoires. Deze laatste twee factoren hebben invloed op het maandelijkse leasebedrag, omdat ze direct invloed hebben op de waarde van het model dat je wilt gaan private leasen.

Meest gestelde vragen over Citroën C4 Cactus Private Lease

Welke modellen zijn er allemaal beschikbaar?

Het Citroën C4 Cactus private lease model is beschikbaar in 3 verschillende uitvoeringen die van elkaar verschillen in standaardopties en accessoires.

Daarnaast verschillen zij natuurlijk ook in prijs en daarom is het verstandig om van te voren te bedenken welke opties je daadwerkelijk nodig hebt. Hieronder hebben we de 3 verschillende uitvoeringen alvast voor jou op een rijtje gezet:

 • Citroën C4 Cactus Feel
 • Citroën C4 Cactus Origins
 • Citroën C4 Cactus Shine

Alle uitvoeringen zijn standaard voorzien van een handgeschakelde benzine motor met optie tot diesel. Daarnaast maak je een keuze uit verschillende kleuren, bekleding, extra opties en eventuele accessoires.

De private lease Citroën Cactus Feel uitvoering is standaard voorzien van handige opties zoals: parkeersensoren achter, regen- en lichtsensor en automatische airconditioning.

Daarentegen beschikt de Origins uitvoering over 17″ lichtmetalen velgen die zorgen voor een sportiever uitstraling. Verder heb je nog de Shine uitvoering die beschikt over Citroën Connect navigatiesysteem, achteruitrijcamera en Keyless Entry & Start.

Hoe zit het eigenlijk met de maandelijkse kosten?

Ben jij benieuwd wat de kosten zullen worden van jouw eigen private lease Citroën Cactus model? Maak dan gebruik van de vergelijker op deze pagina. Hier kun je namelijk alle verschillende uitvoeringen en aanbieders met elkaar vergelijken.

Zo vul je een aantal eventuele wensen in om erachter te komen welke uitvoering het beste bij jou past. Vervolgens verschijnt er een lijst met verschillende aanbieders, waarvan je de voorwaarden met elkaar kunt vergelijken.

Hierdoor weet je namelijk precies welke aanbieder de beste voorwaarden heeft en sluit je een leasecontract af die aansluit op jouw persoonlijke wensen.

Van welke voordelen valt te profiteren?

Je kunt gebruik maken van flink wat voordelen en daarom lees je in dit stuk alles over de belangrijkste voordelen. Hieronder hebben wij namelijk de belangrijkste voordelen overzichtelijk onder elkaar gezet:

 • Stel een Citroën C4 Cactus samen naar eigen wens
 • Betaal een vast bedrag per maand voor de Citroën C4 Cactus, verzekering, wegenbelasting, reparatie en onderhoud
 • Het is niet nodig om een grote investering te doen
 • Stel het leasecontract op met keuze uit contractduur en aantal kilometers per jaar
 • Ontstaat er schade aan de Citroën C4 Cactus? Dan kun je terecht bij een Citroën dealer in jouw buurt
 • Je komt nooit zonder vervoer te zitten, want als onderhoud langer duurt dan 24 uur heb je recht op vervangend vervoer
 • Na het afsluiten van het leasecontract heb je 14 dagen bedenktijd
 • Je bouwt schade vrij jaren op

Zoals je ziet zijn er veel voordelen waar jij gebruik van kunt maken.

Wat zijn de zekerheden met een Citroën Car lease?

Door te kiezen voor een Citroën Car lease, of een andere grote Nederlandse leasemaatschappij kun je er zeker van zijn dat het Keurmerk Private lease wordt gehanteerd. De 5 zekerheden van het Keurmerk Private Auto Lease zijn als volgt opgesteld:

 • Eerlijke voorwaarden
 • Compleet product
 • Beoordeling en bescherming
 • 14 dagen bedenktijd
 • Zekerheid bij klachten

Het is verstandig om te kijken naar een leasemaatschappij die beschikt over dit keurmerk. 

Specificaties citroën Cactus

Bekijk alle private lease merken in Nederland