Citroën C5 Aircross private lease

Bekijk alle mogelijkheden voor de Citroën C5 Aircross private lease en lees alles over dit populaire model van de Franse fabrikant.

citroen c1 private lease

Citroën C1

1.0 liter / 69 pk
Benzine, Handgeschakeld

Hatchback

5 Deurs, 4 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de Citroën C1? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

citroen c3 private lease

Citroën C3

1.2 liter / 83 pk
Benzine, Handgeschakeld

Hatchback

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de nieuwe Citroën C3? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

citroen c5 aircross private lease

Citroën C5

1.2 liter / 130 pk
Benzine, Handgeschakeld

SUV / Cross over

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de zeer populaire Citroën C5? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

private lease citroen ds3

Citroën DS3

1.2 liter / 82 pk
Benzine, Handgeschakeld

SUV / Cross over

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de Citroën DS3? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

Citroën C5 Private Leasen

Wil jij graag een Citroën C5 Aircross private leasen? Lees op deze pagina dan meer over de mogelijkheden, voordelen en kosten van een private lease Citroën C5 Aircross model. Zo is het niet nodig om het volledige aankoopbedrag in één keer te betalen, maar in plaats daarvan betaal je een vast bedrag per maand.

Voordelen C5 leasen

Dit maandelijkse leasebedrag is altijd inclusief verzekering, wegenbelasting, onderhoud en reparatie. Daarnaast stel je het model volledig samen naar eigen wens, waarbij je kunt kiezen uit verschillende kleuren, bekleding en opties.

Ook bepaal jezelf het aantal kilometers per jaar en de looptijd van het contract. Wil je toch eerst graag wat meer lezen over het private leasen van een Citroën? Druk dan gauw op de link om er meer info over te lezen. 

Maandelijkse leasebedrag berekenen

De maandelijkse leaseprijs van een Citroën C5 Aircross wordt altijd bepaald op basis van verschillende factoren. Zo wordt er als eerst gekeken naar de catalogusprijs van het door jouw gekozen model, want deze heeft namelijk de meeste invloed op het maandelijkse leasebedrag.

Daarnaast wordt er onder andere gekeken naar de contractduur en het aantal kilometers per jaar. Deze factoren hebben invloed op de afschrijving van het model, waardoor dit ook weer invloed heeft op de maandelijkse leaseprijs als je kiest voor een auto leasen.

Meest gestelde vragen over Citroën C5 Private Lease

Welke uitvoeringen zijn er beschikbaar?

Als je kiest voor een private lease Citroën C5 Aircross, dan heb je de keuze uit verschillende uitvoeringen. Daarnaast is het mogelijk om alle verschillende uitvoeringen volledig samen te stellen naar eigen wens.

Hierbij kun je kiezen uit verschillende motoren, opties en accessoires. Zo is de Citroën C5 Aircross beschikbaar met een benzine-, diesel- en plug-in-hybrid motor.

Ook is dit model verkrijgbaar als automaat en daarom is het verstandig om van tevoren wat je wensen zijn. Hieronder zie je alvast welke uitvoeringen er beschikbaar zijn:

 • Citroën C5 Aircross SUV Live editie
 • Citroën C5 Aircross SUV Feel editie
 • Citroën C5 Aircross SUV Shine editie

Zoals je ziet zijn er 3 verschillende uitvoeringen beschikbaar. Hierbij is de Citroën C5 Aircross Shine uitvoering de meest uitgebreide versie die is voorzien van de meeste standaardopties.

Zijn er Citroën C5 Aircross private lease deals?

Het is verstandig om gebruik te maken van de vergelijker op deze pagina om direct te weten te komen of er ergens C5 private lease aanbiedingen zijn. Zo filter je bijvoorbeeld op ‘goedkoopste eerst’, zodat de goedkoopste aanbieders bovenaan in de vergelijker komen te staan.

Ook kom je er al gauw achter wat de kosten voor jouw eigen private lease Citroën C5 Aircross model zullen worden. Daarnaast is het slim om de voorwaarden van verschillende aanbieders zorgvuldig met elkaar te vergelijken, waardoor je precies weet welke aanbieder het beste aansluit op jouw persoonlijke wensen.

Heb je een model/uitvoering en aanbieder gevonden die bij jou past? Dan is het heel eenvoudig om direct online een offerte aan te vragen. Een auto privé leasen hoeft niet moeilijk te zijn!

Van welke voordelen kun je profiteren?

Een private lease Citroën C5 Aircross model brengt heel veel voordelen met zich mee. Wij hebben er in de inleiding al een aantal benoemd, maar er zijn er nog veel meer. Daarom hebben we het makkelijk gemaakt voor jou en hieronder een lijstje gemaakt van de belangrijkste voordelen:

 • Je kunt de door jouw gewenste uitvoering volledig samen stellen naar eigen wens
 • Voor onderhoud en reparatie kun je terecht bij een Citroën dealer
 • Je hoeft je geen zorgen te maken over onverwachtse kosten, mits jij voldoet aan de gemaakt afspraken
 • Betaal een vast bedrag per maand voor de Citroën C5, onderhoud, reparatie, wegenbelasting en verzekering
 • Wanneer een onderhoudsbeurt of reparatie langer duurt dan 24 uur heb je recht op vervangend vervoer
 • Het is niet noodzakelijk om een grote investering te doen
 • Met een Citroën C5 private lease model bouw je schadevrije jaren op
 • Private lease van Citroën draagt het ‘Keurmerk Private Lease

Dit zijn een aantal belangrijke voordelen die private leasen met zich meebrengt.

Wat zijn de zekerheden met een Citroën Car lease?

Door te kiezen voor een Citroën Car lease, of een andere grote Nederlandse leasemaatschappij kun je er zeker van zijn dat het Keurmerk Private lease wordt gehanteerd. De 5 zekerheden van het Keurmerk Private Lease zijn als volgt opgesteld:

 • Eerlijke voorwaarden
 • Compleet product
 • Beoordeling en bescherming
 • 14 dagen bedenktijd
 • Zekerheid bij klachten

Bekijk altijd de leasevoorwaarden om te zien of je kunt profiteren van deze zekerheden. 

Specificaties citroën C5 Aircross

Bekijk alle private lease merken in Nederland