Citroën DS3 private lease

Bekijk alle mogelijkheden voor de Citroën DS3 private lease en lees alles over dit populaire model van de Franse fabrikant.

citroen c1 private lease

Citroën C1

1.0 liter / 69 pk
Benzine, Handgeschakeld

Hatchback

5 Deurs, 4 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de Citroën C1? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

citroen c3 private lease

Citroën C3

1.2 liter / 83 pk
Benzine, Handgeschakeld

Hatchback

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de nieuwe Citroën C3? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

citroen c5 aircross private lease

Citroën C5

1.2 liter / 130 pk
Benzine, Handgeschakeld

SUV / Cross over

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de zeer populaire Citroën C5? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

private lease citroen ds3

Citroën DS3

1.2 liter / 82 pk
Benzine, Handgeschakeld

SUV / Cross over

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de Citroën DS3? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

Citroën DS3 Private Leasen

Wil jij graag een Citroën DS3 private leasen? Dan ben je hier op de juiste pagina beland. Op deze pagina gaan wij jou namelijk alles vertellen over de kosten, voordelen en mogelijkheden van een private lease Citroën DS3 model.

Voordelen DS3 leasen

Het grootste voordeel van het privé leasen van een Citroën DS3 is dat je het volledige aankoopbedrag niet in één keer hoeft te betalen. In plaats daarvan betaal je een vast bedrag per maand, waardoor er ruimte overblijft voor andere belangrijke investeringen.

Daarnaast zijn de mogelijkheden onwijs groot. Je stelt namelijk een gloednieuwe DS3 samen naar eigen wens met keuze uit kleuren, bekleding, opties en accessoires. Bovendien bepaal je ook zelf hoeveel kilometers per jaar je rijdt en de looptijd van het contract. Hierdoor heb je zelf uiteindelijk de meeste invloed op het maandelijkse leasebedrag. Meer hierover lezen? Ga dan naar Citroën privé leasen om er snel meer over te weten te komen. 

Het maandelijkse leasebedrag berekenen

Maar waar moet je aan denken als je het maandelijkse leasebedrag denkt? Zo betaal je een vast bedrag per maand voor de Citroën DS3. Bovendien zijn de kosten voor verzekering, wegenbelasting, reparatie en onderhoud standaard inbegrepen bij het maandelijkse leasebedrag.

Hierdoor hoef jij alleen nog maar te zorgen voor de brandstof. Verder wordt de hoogte van het maandelijkse leasebedrag bepaalt door de catalogusprijs van het door jouw gekozen model, het aantal kilometers per jaar en de contractduur.

Meest gestelde vragen over Citroën DS3 Private Lease

Welke modellen zijn er beschikbaar?

Kies je voor het private leasen van een Citroën DS3? Dan heb je een ruime keuze uit verschillende uitvoeringen die daarnaast verkrijgbaar zijn met verschillende standaardopties en accessoires.

De verschillende uitvoeringen verschillen namelijk vooral van motor, maar daarom zijn er ook nog verschillende type’s van elke uitvoering beschikbaar. Hieronder hebben wij de 3 hoofduitvoeringen van de private lease Citroën DS3 op een rijtje gezet:

 • De Citroën DS3 BlueHDI (Diesel)
 • De Citroën DS3 E-TENSE (Volledig-elektrisch)
 • De Citroën DS3 PureTech (Benzine)

Zoals je ziet verschillende deze 3 uitvoeringen alleen van motor. Daarnaast zijn deze uitvoeringen beschikbaar in verschillende types. Denk hierbij aan een Performance- of Business model.

Deze verschillen onderling niet alleen in prijs, maar ook in standaardopties, accessoires en uitstraling. Verder stel je de door jouw gekozen uitvoering volledig samen naar eigen wens, waardoor jij in jouw droomauto kunt rijden voor een vast bedrag per maand.

Hoe zit het precies met de kosten?

Wil jij graag direct weten wat de kosten zullen worden voor jouw eigen private lease Citroën DS3 model? Dan is het verstandig om gebruik te maken van de vergelijker op deze pagina. Door hier een aantal wensen in te vullen kom je er al gauw achter welke uitvoering het beste bij jou past.

Daarnaast is het slim om de verschillende aanbieders zorgvuldig met elkaar te vergelijken. Zo weet je namelijk precies wat de voorwaarden zijn en voorkom je vervelende verassingen in de toekomst.

Als je direct wilt weten welke aanbieder het goedkoopste is, dan kun je gebruik maken van handige zoekfilters waaronder ‘goedkoopste eerst’. De goedkoopste aanbieders van de Citroën DS3 verschijnen dan bovenaan in de private lease vergelijker.

Van welke voordelen kun je allemaal profiteren?

Je kunt profiteren van flink wat voordelen. We hebben er al een aantal benoemd op deze pagina, maar omdat er nog veel meer zijn hebben we hieronder een lijstje gemaakt van de belangrijkste voordelen:

 • Het is niet noodzakelijk om in één keer een grote investering te doen
 • Stel een gloednieuwe Citroën DS3 samen naar eigen smaak voor een vast bedrag per maand
 • Bepaal zelf het aantal kilometers per jaar en de looptijd van het contract
 • Het maandelijkse leasebedrag is inclusief wegenbelasting, reparatie, onderhoud en verzekering
 • Je hebt 14 dagen bedenktijd nadat je het leasecontract hebt afgesloten
 • Voor onderhoud en reparatie kun je terecht bij een Citroën dealer in jouw buurt
 • Raak je werkloos tijdens de leaseperiode? Dan is het mogelijk om het leasecontract kosteloos te ontbinden
 • Bouw schade vrije jaren op

Dit zijn een aantal belangrijke voordelen die verbonden zijn aan het private leasen van een Citroën DS3. Jij kunt hier ook vandaag nog gebruik van maken.

Wat zijn de zekerheden met een Citroën Car lease?

Door te kiezen voor een Citroën Car lease, of een andere grote Nederlandse leasemaatschappij kun je er zeker van zijn dat het Keurmerk Private lease wordt gehanteerd. De 5 zekerheden van het Keurmerk Private Lease zijn als volgt opgesteld:

 • Eerlijke voorwaarden
 • Compleet product
 • Beoordeling en bescherming
 • 14 dagen bedenktijd
 • Zekerheid bij klachten

Het is verstandig om altijd even te kijken of de door jouw gekozen leasemaatschappij beschikt over dit keurmerk. Je kunt er dan vanuit gaan dat je te maken krijgt met goede leasevoorwaarden. Bekijk altijd nog even de leasevoorwaarden om zeker te zijn van je zaak wanneer je kiest voor een lease auto.

Specificaties citroën DS3

Bekijk alle private lease merken in Nederland