Dacia Logan private lease

Zie nu direct alle mogelijkheden voor de Dacia Logan private lease modellen en lees alles over dit populaire model van de Franse fabrikant. Vergelijk direct het aanbod!

dacia sandero private lease

Dacia Sandero

1.0 liter / 90 pk
Benzine, Handgeschakeld

Hatchback

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de Dacia Sandero? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

dacia lodgy private lease

Dacia Lodgy

1.2 liter / 115 pk
Benzine, Handgeschakeld

MPV

5 Deurs, 7 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de nieuwe Dacia Lodgy? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

dacia duster private lease

Dacia Duster

1.0 liter / 100 pk
Benzine, Handgeschakeld

SUV / Cross over

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de zeer populaire Dacia Duster? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

Dacia dokker private lease

Dacia Dokker

1.2 liter / 107 pk
Benzine, Handgeschakeld

Lower MPV

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de zeer praktische Dacia Dokker? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

Dacia Logan Private Leasen

Wij gaan jou op deze pagina alles vertellen over de mogelijkheden, kosten en voordelen van een Dacia Logan private lease model. De mogelijkheden rondom een private lease Dacia Logan zijn enorm, omdat je de auto van je dromen volledig samen kunt stellen naar eigen wens. Daarnaast bepaal je zelf het aantal kilometers per jaar en de looptijd van het contract. 

Voordelen Logan leasen

Een van de grootste voordelen is dat je in een gloednieuwe auto kunt rijden zonder dat je het volledige aankoopbedrag in één keer moet betalen. In plaats daarvan betaal je een vast bedrag per maand voor de Dacia Logan inclusief wegenbelasting, verzekering, onderhoud en reparatie.

Hierdoor weet je niet alleen wat je iedere maand kwijt bent aan kosten, maar rijdt je ook nog eens met een gerust gevoel rond in jouw eigen droomauto. Verder hoef jij er alleen nog maar voor te zorgen dat er brandstof in de tank zit. Meer lezen over een Dacia privé leasen? Druk dan snel op de link om meer informatie te lezen. 

Leasebedrag Dacia Logan berekenen

Het aantal kilometers, looptijd van het leasecontract, opties en accessoires hebben invloed op het maandelijkse leasebedrag, waardoor jezelf dus ook invloed hebt op het maandelijks te betalen leasebedrag.

Bovendien heeft de catalogusprijs van het model en daarbij ook eventuele opties en accessoires invloed op het maandelijkse leasebedrag. Wil je graag zelf direct het maandelijkse bedrag berekenen? Maak dan nu direct gebruik van onze vergelijker!

Meest gestelde vragen over Dacia Logan Private Lease

Welke modellen van de Logan zijn beschikbaar?

De private lease Dacia Logan, ook wel de private lease Dacia Logan MCV genoemd, is een ruime stationwagon, waarmee je lange afstanden kunt rijden in comfort. Kies je voor dit model? Dan heb je de keuze uit 3 verschillende uitvoeringen die onderling vooral verschillen in opties en accessoires:

 • De MCV Basis
 • De MCV Comfort
 • De MCV Stepway

Zoals je ziet zijn er verschillende uitvoeringen, waarvan het Dacia Logan Stepway private lease model de meest luxe uitvoering is. Deze uitvoeringen verschillen niet alleen in opties en accessoires, maar natuurlijk ook in prijs. Zo beschikt de basis uitvoering over zonwerend glas en stuurwiel bediening.

De comfort uitvoering is standaard voorzien van een multimediasysteem en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

Tot slot is er nog de Dacia Logan MCV Stepway private lease uitvoering die is voorzien van een luxe interieur en een sportieve uitstraling door de velgen. Verder zijn alle modellen standaard uitgerust met een Bi-Fuel motor met een vermogen van 90 pk die functioneert op een combinatie van LPG en benzine.

Hoe worden de kosten berekend?

Als je direct wilt weten wat het maandelijkse leasebedrag zal worden voor jouw eigen private lease Dacia Logan MCV, dan is het slim om gebruik te maken van de vergelijker op deze pagina. Zo vul je hier een aantal eventuele wensen en eisen in om te weten te komen welk model bij jou past.

Vervolgens verschijnt er een lijst met de juiste modellen van verschillende aanbieders. Wil jij gelijk weten welke aanbieder het goedkoopste is? Dan is het verstandig om gebruik te maken van filters, waarmee je de zoekopdracht kunt verfijnen.

Hierbij kun je denken aan filters zoals ‘goedkoopste eerst’, waardoor er bovenaan in de vergelijker eerst de goedkoopste aanbieders komen te staan.

Verder is het niet slim om direct te kiezen voor de goedkoopste, want soms kan ‘goedkoop’ ook uitpakken als ‘duurkoop’. Het is daarom verstandig om de verschillende aanbieders zorgvuldig met elkaar te vergelijken om de beste keuze te maken.

Van welke voordelen kun je gebruik maken?

Er zitten heel veel voordelen verbonden aan het private leasen van de Logan. Wij hebben daarom een aantal belangrijke voordelen op een rijtje gezet:

 • Stel een gloednieuwe auto volledig samen naar eigen wens
 • Het is niet nodig om de volledige aanschafprijs in één keer te betalen
 • Betaal een maandelijks leasebedrag voor de auto, wegenbelasting, verzekering, reparatie en onderhoud
 • Voor onderhoud en reparatie kun je terecht bij een Dacia dealer bij jou in de buurt
 • Je weet precies waar je iedere maand aan toe bent en er blijft ruimte over voor andere investeringen
 • Onderdeel van Stichting ‘Keurmerk Private Lease’
 • Duurt onderhoud langer dan 24 uur? Dan heb je recht op vervangend vervoer
 • Altijd 14 dagen bedenktijd na het afsluiten van het leasecontract
 • Wordt de leaseprijs tijdens de bedenktijd verhoogd? Dan heb je 14 dagen extra bedenktijd vanaf het moment dat je hiervan op de hoogte wordt gesteld.

Zoals je kunt zien brengt het privé leasen van dit model erg veel voordelen met zich mee.

Wat zijn de zekerheden met een Dacia Car lease?

Door te kiezen voor een Dacia Car lease, of een andere grote Nederlandse leasemaatschappij kun je er zeker van zijn dat het Keurmerk Private lease wordt gehanteerd. De 5 zekerheden van het Keurmerk Private Lease zijn als volgt opgesteld:

 • Eerlijke voorwaarden
 • Compleet product
 • Beoordeling en bescherming
 • 14 dagen bedenktijd
 • Zekerheid bij klachten

Kies altijd een leasemaatschappij die in het bezit is van dit keurmerk om zeker te zijn van belangrijke zaken.

Specificaties Dacia Logan

Bekijk alle private lease merken in Nederland