Fiat Private Lease vergelijken

Zoeken naar een Fiat private lease aanbieding? Bekijk alle private lease deals van Nederland op leaseauto.net en kies de allerbeste deal uit in 2 minuten.

T

Auto lease deals vergelijken

Alle aanbieders op 1 centrale plek onafhankelijk vergelijken
Z

Alles direct online geregeld

Alles online regelen & snel de weg op met je nieuwe leaseauto

Zekerheid & All-in tarief

All-in prijzen en geen onverwachte kosten, zoals reparaties

Aanbieding & Lage prijzen

Rij een nieuwe auto voor
een vaste lage maandprijs

FIAT Panda

1.0 liter / 70 pk
Benzine, Handgeschakeld

Hatchback

5 Deurs, 4 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de FIAT Panda? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

FIAT Punto

1.3 liter / 90 pk
Diesel, Handgeschakeld

Hatchback

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de sportieve FIAT Punto? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

FIAT 500

1.2 liter / 69 pk
Benzine, Handgeschakeld

Cabriolet

3 Deurs, 4 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de uiterst populaire FIAT 500? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

FIAT Tipo

1.4 liter / 95 pk
Benzine, Handgeschakeld

Stationwagon

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de stijlvolle FIAT Tipo? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

Verantwoord & veilig een Fiat private leasen

Aan het zoeken naar het juiste Fiat private lease model? Dan ben je hier terecht gekomen op het goede adres. Er zijn namelijk een aantal zaken die je in acht moet nemen als je aan het rondkijken bent. Om te beginnen is het bijvoorbeeld verstandig om te bekijken of de door jouw gekozen leasemaatschappij beschikt over het ”Keurmerk Private Lease”. Hierdoor ben je voorzien van een aantal handige voordelen, maar hoe werkt dit nou? We leggen het je uit.

Als je kiest voor een leasemaatschappij die in het bezit is van dit keurmerk, dan ben je ervan verzekerd dat je altijd op een veilige en verantwoorde manier een nieuwe Fiat kunt leasen. Er zijn namelijk voorwaarden opgesteld in samenwerking met de Consumentenbond, deze moeten gehandhaafd worden wil een aanbieder in aanmerking komen voor het keurmerk. Let hier dus op als je op zoek bent naar een nieuw model.

Snel en eenvoudig alle aanbiedingen bekijken

Het is door ons grote overzicht van de modellen van Fiat mogelijk om direct alle aanbiedingen en deals te bekijken. Middels de filters in de vergelijker is het mogelijk om een aanbod op maat voor je neus te krijgen.

Zo kun je dus ook het aanbod filteren zodat alle aanbiedingen en deals bovenaan in de vergelijker komen te staan. Naast het vinden van deals is het natuurlijk ook altijd mogelijk om meer informatie door te lezen.

 • Groot aanbod private lease deals
 • Laagste prijs per maand
 • Alles snel en eenvoudig online geregeld.

 

Private lease Fiat

Wil jij meer weten over Fiat private lease? Dan ben je hier op het juiste adres, want wij vertellen jou alles over de voordelen, mogelijkheden en de kosten van een private lease Fiat. Zo stel je een gloednieuwe Fiat volledig samen naar eigen wens. Het grootste voordeel hiervan is dat je het volledige aankoopbedrag niet in één keer hoeft neer te leggen.

Je betaal namelijk een vast bedrag per maand voor de auto, wegenbelasting, verzekering, onderhoud en reparatie. Daarnaast hoef jij dus alleen nog maar te tanken, waardoor je precies weet waar je iedere maand aan toe bent. Bovendien houdt je hierdoor ook nog eens ruimte over voor andere uitgaven.

Waarom een Fiat privé leasen?

De prijs van een private lease Fiat wordt opgebouwd aan de hand van een aantal verschillende factoren. De catalogusprijs heeft daarbij natuurlijk de meeste invloed op de maandelijkse leaseprijs. Daarnaast wordt er onder andere gekeken naar het aantal kilometers per jaar, de contractduur en eventuele opties/accessoires.

De opties en accessoires hebben invloed op de aanschafprijs van de Fiat private lease auto, waardoor deze ook weer invloed heeft op het maandelijkse leasebedrag. Verder in deze tekst lees je meer over de verschillende modellen en de belangrijkste voordelen van Fiat private lease.

Voordelen

 Onderhoud of reparatie nodig? Geen extra kosten!
Grote keus uit Fiat modellen
Geniet van een gloednieuw model
 Direct online alles regelen

Welk model spreekt je aan?

Nog een beetje aan het rondzoeken welk private lease model van Fiat het beste bij je past? Geen probleem, we hebben een groot overzicht aan modellen verzameld. Een keuze maken wordt hierdoor een stuk eenvoudiger.

We raden je aan om van te voren een lijstje op te stellen met waar jouw nieuwe auto aan moet voldoen. Wil je bijvoorbeeld extra opties of accessoires zoals een navigatiesysteem of een speciale kleur lak?

Ook kun je hiervoor de filters in de vergelijker gebruiken. Dit betekent dat je een aanbod op maat kunt samenstellen, zodat je enkel modellen ziet die geheel voldoen aan jouw ingevulde wensen. Wanneer dit gelukt is kun je op een gemakkelijke manier premies, voorwaarden en aanbieders met elkaar vergelijken. Een goede auto private lease vinden wordt hierdoor gemakkelijk.

Meer info lezen of toch starten met vergelijken?

Zoals gezegd kun je er direct voor kiezen om te starten met het vergelijken van het aanbod, maar er is een andere goede optie. Namelijk eerst meer informatie lezen.

Op deze pagina hebben we handige informatie bij elkaar gezet die het kiezen een stuk gemakkelijker maken. Ook raden we je standaard aan om alle informatie goed door te lezen voordat je daadwerkelijk een private leasecontract gaat afsluiten. Een goed voorbeeld hiervan is dat je altijd de voorwaarden goed moet doornemen.

 

Meest gestelde vragen over Fiat Private Lease

Welke modellen zijn er beschikbaar?

Fiat private lease Nederland biedt maar liefst 6 verschillende modellen aan, zodat jij een ruime keuze hebt om een private lease Fiat te kiezen die bij jou past. Er zijn 5 Hatchback modellen en 1 Station model beschikbaar voor particulieren.

Denk hierbij aan de Fiat 500, Fiat 500C, Fiat 500X, Fiat Panda, Fiat Tipo Hatchback en tot slot de Fiat Tipo Stationwagon. Deze modellen verschillen onderling niet alleen in prijs, maar ook in opties en accessoires.

Bovendien zijn de nieuwe Fiat 500, Fiat 500C en de Fiat Panda hybride modellen, waardoor je minder geld kwijt bent voor het tanken. Bedenk van te voren altijd goed wat je denkt nodig te hebben qua ruimte en comfort. Zo betaal je nooit teveel geld voor onnodige functies in de auto of extra ruimte die je niet of nauwelijks gaat gebruiken.

Hoe zit het met de voorwaarden?

Zoals we hierboven al hebben benoemd zit Fiat private lease Nederland aangesloten bij Stichting ‘Keurmerk Private Lease’. Zij hebben al een aantal algemene voorwaarden opgesteld om zowel de consument als de aanbieder van het voertuig te beschermen. Hieronder zie je precies wat de belangrijkste voorwaarden zijn.

 • Na het afsluiten van het leasecontract heb je 14 dagen bedenktijd om het contract kosteloos te ontbinden
 • Kun je het leasebedrag niet meer betalen door bijvoorbeeld werkeloosheid? Dan kun je in overleg met de aanbieder het contract ontbinden
 • Na het eerste jaar is het mogelijk om het leasecontract vroegtijdig te beëindigen, de kosten hiervoor zijn 40% van het openstaande leasebedrag
 • Wordt het leasebedrag tijdens de bedenktijd verhoogd? dan heb je 14 dagen extra bedenktijd vanaf het moment dat ze jou hiervan op de hoogte stellen
 • Het is noodzakelijk dat je in het bezit bent van een geldig Nederlands rijbewijs en dat je woonachtig bent in Nederland
 • Iedereen met een geldig Nederlands rijbewijs en toestemming mag rijden
 • Aan het einde van de contractduur betaal je geen slottermijn, mits jij je hebt gehouden aan de gemaakte afspraken
 • Accessoires en opties mogen tijden de leaseperiode worden aangebracht als deze kunnen worden verwijderd zonder schade
 • Rijdt je meer kilometers dan afgesproken? Dan betaal je een meer-kilometerprijs per extra gereden kilometer

Dit zijn een aantal belangrijke voorwaarden die zijn opgesteld door de Stichting ‘Keurmerk Private Lease’ en zijn zowel in het voordeel van de consument als de aanbieder.

Hoe werkt het precies?

Wil je direct weten wat de kosten worden voor jou private lease Fiat? Blijf dan vooral verder lezen, want wij gaan jou namelijk precies vertellen hoe Fiat private lease in zijn werk gaat. Zo kies je als eerst een model die bij jou past.

Vervolgens stel je dit model volledig samen naar eigen wens, waarbij je kunt kiezen uit kleur en eventuele opties/accessoires.

Zodra je de auto hebt samengesteld ga je bepalen hoeveel kilometer per jaar je denkt te gaan rijden en hoelang je het contract wilt laten gelden. Op deze manier kom je er achter wat de kosten zullen worden voor jouw eigen private lease Fiat.

Zijn er Fiat private lease acties beschikbaar?

Wil jij direct weten of er ergens Fiat private lease aanbiedingen zijn? Maak dan gebruik van de vergelijker onderaan deze pagina. Door hier al jouw gegevens en eventuele wensen in te vullen kom je erachter welk Fiat private lease model aansluit op jouw persoonlijke wensen.

Vervolgens verschijnt er een lijst met modellen die voldoen aan jouw eisen en zie je direct wat de prijs is. Daarnaast is het mogelijk om gebruik te maken van handige filters om de zoekopdracht te verfijnen. Zo kun je bijvoorbeeld gebruik maken van de filter ‘goedkoopste eerst’.

De vergelijker laat dan de goedkoopste Fiat private lease modellen als eerst zien. Bovendien is het wel verstandig om de verschillende modellen en aanbieders zorgvuldig met elkaar te vergelijken.

Op deze manier kom je er niet alleen achter welke de beste is, maar ook welke de goedkoopste fiat private lease auto is. Verder kom je er ook gauw achter of er ergens fiat private lease acties worden aangeboden.

Bekijk alle private lease merken in Nederland