fiat tipo private lease

Zie nu alle mogelijkheden voor de Fiat Tipo private lease modellen en lees alles over dit populaire model van de Italiaanse fabrikant.

FIAT Panda

1.0 liter / 70 pk
Benzine, Handgeschakeld

Hatchback

5 Deurs, 4 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de FIAT Panda? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

FIAT Punto

1.3 liter / 90 pk
Diesel, Handgeschakeld

Hatchback

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de sportieve FIAT Punto? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

FIAT 500

1.2 liter / 69 pk
Benzine, Handgeschakeld

Cabriolet

3 Deurs, 4 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de uiterst populaire FIAT 500? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

FIAT Tipo

1.4 liter / 95 pk
Benzine, Handgeschakeld

Stationwagon

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de stijlvolle FIAT Tipo? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

Fiat Tipo Private Leasen

Wil jij een graag een Fiat Tipo leasen? Zoek dan niet verder, want je bent hier op de juiste pagina beland. Wij hopen jou op deze pagina genoeg informatie te geven over de voordelen, mogelijkheden en kosten van een private lease Fiat Tipo, zodat jij een goede keuze kan maken.

Voordelen Fiat Tipo leasen

Een van de voordelen van Fiat Tipo private lease is dat je een gloednieuwe Fiat Tipo volledig kunt samenstellen naar eigen behoefte. Denk hierbij aan het kiezen van een kleur, eventuele opties en extra accessoires.

Daarnaast stel je het leasecontract volledig op naar eigen wens met keuze uit de contractduur en kilometrage, waardoor je zelf de meeste invloed hebt op het maandelijks te betalen leasebedrag.

Een ander voordeel is dat je het volledige aankoopbedrag van de Fiat Tipo niet in één keer hoeft te betalen. In plaats daarvan betaal je een vast bedrag per maand voor de auto, verzekering, wegenbelasting, onderhoud en reparatie. Verder lees je op deze pagina meer over de verschillende Fiat Tipo private lease modellen, uitvoeringen en de belangrijkste voordelen.

Hoe zit het precies met de kosten?

Laten we beginnen met een stukje over de leaseprijs. Deze wordt namelijk altijd gebaseerd op basis van een aantal verschillende componenten, waarbij de catalogusprijs van de door jouw gekozen uitvoering de meeste invloed heeft. Dit zie je ook terug in de vergelijker.

Daarnaast wordt er onder andere gekeken naar de looptijd van het contract, het aantal kilometers per jaar, opties en accessoires. De laatste twee factoren hebben invloed op het maandelijkse leasebedrag, omdat zij ook invloed hebben op de catalogusprijs van de Fiat Tipo.

Meest gestelde vragen over Fiat Tipo Private Lease

Fiat Tipo lease modellen en uitvoeringen, welke zijn er beschikbaar?

Ga jij een Fiat Tipo leasen? Dan heb je hierbij een ruime keuze uit 2 verschillende modellen die daarnaast beschikbaar zijn in 4 verschillende uitvoeringen. Denk hierbij aan een Fiat Tipo Hatchback- en Fiat Tipo SW private lease model.

Het verschil tussen deze twee modellen is de lengte en de ruimte van de auto. Daarnaast verschillen de diverse uitvoeringen onderling niet alleen in prijs, maar vooral ook in standaardopties, accessoires en uitstraling.

Hieronder hebben wij de verschillende modellen en verschillende uitvoeringen alvast op een rijtje gezet, zodat je precies kunt zien welke keuze je hebt.

 • Fiat Tipo Hatchback Street (95 pk)
 • Fiat Tipo Hatchback Mirror (95 pk)
 • Fiat Tipo Hatchback Lounge (95 pk)
 • Fiat Tipo Hatchback S-Design (120 pk)
 • Fiat Tipo Stationwagon Street (95 pk)
 • Fiat Tipo Stationwagon Mirror (95 pk)
 • Fiat Tipo Stationwagon Lounge (95 pk)
 • Fiat Tipo Stationwagon S-Design (95 pk)

Zoals je kunt zien heb je de keuze uit 8 verschillende Fiat Tipo private lease modellen en uitvoeringen die je volledig kunt aanpassen naar eigen wens.

Ook zie je gelijk dat er één model standaard is voorzien met een motor met een vermogen van 120 pk. Bovendien zijn de andere uitvoeringen (met uitzondering van de Street uitvoering) ook beschikbaar met een krachtige benzine motor met een vermogen van 120 pk, maar dit is optioneel verkrijgbaar.

De belangrijkste voordelen van Fiat Tipo private lease

Wanneer je kiest voor een private lease Fiat Tipo, dan maak je gebruik van een aantal handige voordelen die private lease met zich mee brengt.

We hebben er al een aantal benoemd op deze pagina, maar er zijn er nog veel meer. Daarom hebben wij hieronder een lijstje gemaakt van de belangrijkste voordelen die zijn verbonden aan een Fiat private lease Tipo.

 • Alle Fiat Tipo private lease modellen zijn volledig samen te stellen naar eigen behoefte
 • Onderhoud, reparatie, wegenbelasting en verzekering zijn standaard inbegrepen bij het maandelijkse leasebedrag
 • Jij hoeft zelf alleen nog maar te zorgen voor de brandstof in de tank
 • Het is niet noodzakelijk om een grote investering te doen
 • Je kunt terecht bij een Fiat dealer in jouw buurt voor onderhoud en reparatie
 • Pechhulp is standaard meeverzekerd bij de verzekering
 • Je hebt altijd 14 dagen bedenktijd na het afsluiten van het leasecontract
 • Wanneer onderhoud of reparatie langer duurt dan 24 uur heb je recht op vervangend vervoer

Dit zijn een aantal belangrijke voordelen waar je gebruik van kunt maken als je kiest voor een Fiat Tipo private lease model.

Fiat Tipo leasen, wat zijn de kosten?

Een private lease Fiat Tipo kent veel voordelen, maar daar zit natuurlijk wel een prijskaartje aan verbonden. Als je direct wilt weten wat de kosten zullen zijn voor jouw eigen Fiat Tipo private lease model, dan is het verstandig om gebruik te maken van de vergelijker op deze pagina.

Zo kom je namelijk te weten welk model en uitvoering het beste aansluit op jouw persoonlijke wensen en zie je direct welke aanbieders er zijn.

Zodra je een model hebt gevonden die bij jou past is het slim om de voorwaarden van verschillende aanbieders zorgvuldig met elkaar te vergelijken. Hierdoor weet je namelijk precies waar je aan begint en voorkom je vervelende financiële verassingen in de toekomst.

Wat zijn de zekerheden met een Fiat Car lease?

Door te kiezen voor een Fiat Car lease, of een andere grote Nederlandse leasemaatschappij kun je er zeker van zijn dat het Keurmerk Private lease wordt gehanteerd. De 5 zekerheden van het Keurmerk Private Lease zijn als volgt opgesteld:

 • Eerlijke voorwaarden
 • Compleet product
 • Beoordeling en bescherming
 • 14 dagen bedenktijd
 • Zekerheid bij klachten

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem snel een kijkje in de overzichtelijke vergelijker.

Specificaties Fiat Tipo

Bekijk alle private lease merken in Nederland