Ford Focus ST private lease

Direct alle mogelijkheden en opties van Ford Focus ST private lease modellen bekijken? Dan ben je hier op het goede adres. Lees alles over dit populaire model van de Amerikaanse fabrikant.

Ford KA

1.2 liter / 69 pk
Benzine, Handgeschakeld

Hatchback

3 Deurs, 4 Stoelen

Transmissie: Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de Ford KA? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

Ford Fiesta

1.1 liter / 86 pk
Benzine, Handgeschakeld

Hatchback

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de zeer betrouwbare Ford Fiesta? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

Ford Focus

1.0 liter / 125 pk
Benzine, Handgeschakeld

Hatchback

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de prachtige Ford Focus? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

Ford Mondeo

2.0 liter / 150 pk
Diesel, Handgeschakeld

Hatchback

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de stijlvolle Ford Mondeo? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

Ford Focus ST Private Leasen

Wil je graag een private lease Ford Focus ST Line aanschaffen? Dan ben je hier op de juiste pagina beland. Wij gaan jou op deze pagina namelijk meer vertellen over de voordelen, mogelijkheden en kosten van een private lease Ford Focus ST Line.

Voordelen Ford Focus ST leasen

Zo stel je een gloednieuwe Ford Focus ST-Line volledig samen naar eigen wens en betaal je een vast bedrag per maand. Deze maandelijkse leaseprijs is altijd inclusief wegenbelasting, verzekering, onderhoud en reparatie.

Daarnaast bepaal je zelf het aantal kilometers per jaar en de looptijd van het contract, waardoor jezelf invloed hebt op het maandelijks te betalen leasebedrag.

Leasebedrag berekenen van de Focus ST 

De maandelijkse leaseprijs van een Ford Focus ST private lease model wordt altijd opgebouwd aan de hand van een aantal verschillende factoren. Hierbij speelt de volledige aankoopprijs van de Ford Focus de grootste rol.

Daarnaast wordt er onder andere gekeken naar het aantal kilometers per jaar, de looptijd van het contract, eventuele opties en extra accessoires. Deze opties en accessoires hebben invloed op de catalogusprijs van het door jouw gekozen model en daarom ook op de maandelijkse leaseprijs van de private lease Ford Focus ST Line. Kijk snel in de vergelijker.

Meest gestelde vragen over Ford Focus ST Private Lease

Focus ST naar eigen wens samen te stellen?

Kies je voor de private lease Ford Focus ST Line? Dan heb je hierbij een ruime keuze uit verschillende kleuren, opties en accessoires. Daarnaast bepaal je het aantal kilometers per jaar en de looptijd van het contract. Hieronder hebben wij alvast een stappenplan gemaakt, zodat jij kunt zien waar je uit kunt kiezen.

 1. Maak een keuze uit 7 verschillende kleuren die zorgen voor een andere uitstraling
 2. Bepaal de contractduur met keuze uit 24, 36, 48 of 60 maanden
 3. Kies zelf het aantal kilometers per jaar met de keuze uit 10-, 15-, 20-, 25-, of 30 duizend kilometer per jaar
 4. Maak een keuze uit verschillende opties zoals een set winterbanden, het Technology-, Comfort-, Parking- of Winter Pack, een afneembare trekhaak of het Design Pack 2 ST-Line.
 5. Het is mogelijk om te upgraden naar een ST-Line Station Wagon
 6. Upgrade naar een automaat met maar liefst 150 pk is mogelijk

Zoals je ziet is het mogelijk om jouw droomauto volledig samen te stellen naar eigen behoefte en voorkeuren. Meteen van start gaan? Neem een kijkje in onze vergelijker!

De belangrijkste voordelen van Ford Focus ST-Line

Een Ford Focus ST private lease model brengt veel voordelen met zich mee. Wij hebben er op deze pagina al een aantal benoemd, maar omdat er nog veel meer zijn hebben wij ze in dit stuk overzichtelijk bij elkaar gebracht.

Hieronder zie je namelijk in één oogopslag welke voordelen een private lease Ford Focus ST Line met zich meebrengt.

 • Het is niet nodig om het volledige aankoopbedrag in één keer te betalen
 • Betaal een vast bedrag per maand voor de wegenbelasting, verzekering, reparatie, onderhoud en de Ford Focus ST-Line
 • Stel de Ford Focus ST-Line volledig samen naar eigen wens
 • Ford Focus ST private lease is een goede oplossing voor personen die de auto niet in één kunnen of willen betalen
 • Het contract is volledig aan te passen naar eigen voorkeur met keuze uit kilometrage en contractduur
 • De contracten van Ford Focus ST private lease zijn altijd inclusief ongevallen inzittenden verzekering en pechhulp in het buitenland
 • Je kunt terecht bij een Ford dealer voor onderhoud en reparatie
 • Wanneer onderhoud of reparatie langer duurt dan verwacht, dan krijg je na 24 uur vervangend vervoer

Dit zijn een aantal belangrijke voordelen waar jij gebruik van zou kunnen maken. Direct van toepassing brengen? Neem een kijkje in de private lease vergelijker.

Wat zijn de Ford Focus ST private lease kosten?

Als je direct wilt weten wat de maandelijkse leaseprijs van een private lease Ford Focus ST-Line is? Dan is het verstandig om dit stukje zorgvuldig door te lezen.

Je kunt op deze pagina namelijk gebruik maken van een handige vergelijker, waardoor jij er al gauw achter komt wat het maandelijkse leasebedrag wordt voor jouw eigen private lease Ford Focus ST Line.

Daarnaast is het mogelijk om gebruik te maken van handige zoekfilters om de zoekopdracht te optimaliseren. Denk hierbij aan filters zoals ‘goedkoopste eerst’, waardoor de goedkoopste aanbieders bovenaan in de vergelijker verschijnen.

Vervolgens is het verstandig om de voorwaarden van verschillende aanbieders zorgvuldig met elkaar te vergelijken, zodat je precies weet waar je aan begint.

Wat zijn de zekerheden met een Ford Car lease?

Door te kiezen voor een Ford Car lease, of een andere grote Nederlandse leasemaatschappij kun je er zeker van zijn dat het Keurmerk Private lease wordt gehanteerd. De 5 zekerheden van het Keurmerk Private Lease zijn als volgt opgesteld:

 • Eerlijke voorwaarden
 • Compleet product
 • Beoordeling en bescherming
 • 14 dagen bedenktijd
 • Zekerheid bij klachten

Direct profiteren van deze garanties? Bekijk het actuele aanbod in de vergelijker voor een actueel totaaloverzicht en profiteer van een geweldige lease auto.

Specificaties Ford Focus ST

Bekijk alle private lease merken in Nederland