Ford Kuga private lease

Alles te weten komen over Ford Kuga private lease modellen? Lees alles over dit populaire model van de Amerikaanse fabrikant en kies de beste deal!

Ford KA

1.2 liter / 69 pk
Benzine, Handgeschakeld

Hatchback

3 Deurs, 4 Stoelen

Transmissie: Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de Ford KA? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

Ford Fiesta

1.1 liter / 86 pk
Benzine, Handgeschakeld

Hatchback

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de zeer betrouwbare Ford Fiesta? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

Ford Focus

1.0 liter / 125 pk
Benzine, Handgeschakeld

Hatchback

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de prachtige Ford Focus? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

Ford Mondeo

2.0 liter / 150 pk
Diesel, Handgeschakeld

Hatchback

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de stijlvolle Ford Mondeo? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

Ford Kuga Private Leasen

Als je van plan bent om een private lease Ford Kuga aan te schaffen wil je natuurlijk wel wat te weten komen over deze auto. Daarom bespreken we op deze pagina alle voordelen, mogelijkheden en kosten die verbonden zitten aan het leasen. Zo kom jij meer te weten over de Ford Kuga private lease en al het andere belangrijke. Direct weten waar je aan toe bent? Maak gebruik van onze vergelijker!

Voordelen Ford Kuga leasen

We beginnen met het bespreken van een aantal voordelen van een private lease Ford Kuga. Een van de voornaamste voordelen is dat je in een nieuwe auto kunt rijden zonder dat je in één keer een grote investering doet. Je betaalt namelijk iedere maand een vast bedrag zodat je nooit voor verassingen komt te staan.

Dit maandelijkse leasebedrag is altijd inclusief verzekering, wegenbelasting en onderhoud. De enige kosten die nog overblijven voor jou zijn de brandstofkosten. Daarnaast rijdt je altijd in een nieuwe auto, waardoor je met een veilig gevoel kunt deelnemen aan het verkeer.

Mocht je toch ooit met pech langs de weg staan of moet de Ford Kuga langer dan 24 uur naar de garage? Dan heb je altijd recht op vervangend vervoer zodat je niet afhankelijk bent van anderen of het openbaar vervoer.

Leasebedrag berekenen van de Kuga

Op deze pagina gaan we dieper in op de kosten die verbonden zitten aan het leasen van een nieuwe Ford Kuga. Als eerste wordt er gekeken naar de nieuwprijs van de Ford Kuga. afhankelijk van het bedrag wordt er een zogenaamde maandelijkse vanaf prijs bepaald.

Deze maandelijkse vanaf prijs loopt op als je kiest voor meer opties of meer kilometers per jaar. De aantal kilometers die je ieder jaar rijdt spelen daarom ook een grote rol bij het bepalen van het maandelijkse leasebedrag.

Dit is zo geregeld omdat de Kuga meer afschrijft wanneer je meer kilometers per jaar rijdt. Hier moet je natuurlijk voor betalen en daarom betaal je ook een bepaald bedrag per gereden kilometer. Vergelijk direct het totaalaanbod in de private lease vergelijker!

Meest gestelde vragen over Ford Kuga Private Lease

Alle beschikbare modellen Ford Kuga private lease

De private lease Ford Kuga wordt geleverd in een aantal verschillende uitvoeringen. Hieronder hebben we alle beschikbare modellen overzichtelijk onder elkaar gezet:

 • Ford Kuga Trend
 • Ford Kuga Titanium
 • Ford Kuga Titanium X
 • Ford Kuga ST Line
 • Ford Kuga ST Line X

Dit zijn alle uitvoeringen met een benzinemotor die op dit moment verkrijgbaar zijn. Naast de benzine uitvoeringen kun je ook nog kiezen uit verschillende hybride modellen.

Deze worden ook aangedreven door een benzine motor, maar de benzinemotor wordt ondersteunt door een elektrische motor. Tevens beschikken deze modellen allemaal over een automatische transmissie. Hieronder een overzicht van de hybride modellen die op dit moment direct leverbaar zijn. 

 • Ford Kuga Trend 2.5 
 • Ford Kuga Titanium 2.5
 • Ford Kuga Titanium X 2.5 
 • Ford Kuga ST Line 2.5
 • Ford Kuga ST Line X 2.5
 • Ford Kuga Vignale 2.5

Dit zijn de uitvoeringen van de Ford Kuga private lease die op dit moment beschikbaar zijn voor een private lease overeenkomst. Natuurlijk zijn alle deze uitvoeringen nog te personaliseren zodat je alles precies naar eigen wens hebt. Zelf proberen? Maak gratis gebruik van onze vergelijker!

Private lease Ford Kuga, alle belangrijke voordelen

Natuurlijk zitten er een aantal voordelen verbonden aan het leasen van een nieuwe Ford Kuga. We hebben aan het begin van deze tekst al kort besproken maar in deze alinea hebben we voor het gemak even alle voordelen van het leasen van een Ford Kuga op een rijtje gezet.

 • Je bent verzekerd in (bijna) heel Europa
 • Betaal iedere maand een vast bedrag dat van tevoren is vastgelegd
 • Het maandelijkse leasebedrag is altijd inclusief wegenbelasting, verzekering en onderhoud
 • Altijd recht op pechhulp onderweg als je met pech langs de weg staat
 • Moet de Ford Kuga voor onderhoud of reparaties naar de garage? Dan heb je altijd recht op vervangend vervoer als de auto langer als 24 uur weg is
 • Voor reparaties en onderhoud kun je altijd terecht bij de dichtstbijzijnde Ford garage
 • Iedereen met een geldig rijbewijs mag met toestemming van de eigenaar gebruik maken van de Ford Kuga

Zoals je kunt zien brengt het leasen van een nieuwe Ford Kuga flink wat voordelen met zich mee. We hopen dat je met deze informatie wat wijzer bent geworden en dat je makkelijker een keuze kunt maken omtrent het leasen van een nieuwe Ford Kuga in onze vergelijker.

Ford Kuga private lease deals

Ben jij op zoek naar de beste Ford Kuga private lease deals? Dan kun je onderaan deze pagina gebruik maken van de vergelijker. Door al jouw persoonlijke gegevens en wensen in te vullen kun je er gemakkelijk achter wat de beste deal is of welke uitvoering het beste bij jouw past.

Je kunt ook nog eens gebruik maken van verschillende filters om jouw zoektocht nog eenvoudiger te maken. Naast het vergelijken van verschillende uitvoeringen van de Ford Kuga kun je ook nog alle aanbieders met elkaar afwegen zodat je de meest persoonlijke service kunt krijgen.

Let bij het vergelijken van verschillende aanbieders wel altijd goed op dat je de voorwaarden goed doorleest om verassingen te voorkomen. 

Wat zijn de zekerheden met een Ford Car lease?

Door te kiezen voor een Ford Kuga Car lease, of een andere grote Nederlandse leasemaatschappij kun je er zeker van zijn dat het Keurmerk Private lease wordt gehanteerd. De 5 zekerheden van het Keurmerk Private Lease zijn als volgt opgesteld:

 • Eerlijke voorwaarden
 • Compleet product
 • Beoordeling en bescherming
 • 14 dagen bedenktijd
 • Zekerheid bij klachten

Zeker van je zaak? Kies voor het vergelijken van het totaalaanbod en ga ervan door met de beste deal!

Specificaties Ford Kuga

Bekijk alle private lease merken in Nederland