Honda Accord private lease

Bekijk alle mogelijkheden voor de Honda Accord private lease en lees alles over dit populaire model van de Japanse fabrikant.

honda civic private lease

Honda Civic

1.5 liter / 182 pk
Benzine, Handgeschakeld

Sedan

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de populaire Honda Civic? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

honda hrv private lease

Honda HRV

1.5 liter / 130 pk
Benzine, Handgeschakeld

Lower SUV

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de nieuwe Honda HR-V? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

honda crv private lease

Honda CRV

1.5 liter / 153 pk
Benzine, Handgeschakeld

SUV

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de praktische Honda CR-V? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

honda accord private lease

Honda Accord

2.0 liter / 156 pk
Benzine, Handgeschakeld

Hatchback

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de klasse uitstralende Honda Accord? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

Honda Accord Private Leasen

De ANWB zegt het goed: “waar is de Honda Accord?”. De Honda Accord is verdwenen van de weg, geheel onterecht. De populariteit van de Accord was van 2008 tot 2013 erg hoog. Momenteel is het wat minder, maar de kwaliteit van deze Honda is dat zeker niet. Nu in combinatie met een geweldige Honda Accord private lease deal nog aantrekkelijker dan ooit tevoren.

Private lease Honda Accord heeft veel voordelen

De Honda Accord is een mooie zakelijke wagen. Representatief en kwalitatief sterk. De Honda Accord heeft zich over de decennia bewezen als een betrouwbare auto die erg aangenaam rijdt. Dit alles is nu te combineren met de voordelen van Honda private lease.

Enkele voordelen die we op voorhand kunnen noemen zijn het gebrek aan extra kosten. De private lease Honda Accord komt met één vaste maandelijkse prijs. Wegenbelasting, autoverzekering, reparaties en meer zijn inbegrepen.

Honda Accord: de kosten

Natuurlijk ben je ook benieuwd naar de prijs van de Honda Accord. Dat is niet meer dan normaal. Met al die voordelen moet de prijs wel hoog liggen. Gelukkig is dat niet zo. Naast dat je de prijs grotendeels zelf bepaalt is de basisprijs ook nog eens heel scherp.

De prijs bepaal je grotendeels zelf door de keuzes die je maakt. Als het aankomt op leasen is de prijs grotendeels gebaseerd op twee factoren: kilometrage en looptijd. Met kilometrage wordt bedoeld: het aantal kilometers dat je op jaarbasis gaat opleggen met de leaseauto.

Looptijd is de lengte van de leaseovereenkomst in jaren. Hoe lager de kilometrage, hoe lager de leaseprijs. Hoe langer de looptijd, hoe lager de leaseprijs. Direct proberen? Vergelijk direct het aanbod.

Meest gestelde vragen over Honda Accord Private Lease

Is de Honda Accord puur voor zakelijk gebruik?

Nee, zeker niet. De Honda Accord wordt standaard geleverd als stijlvolle Sedan en lijkt dan erg zakelijk. Professioneel, zelfs. Hierdoor kan de Accord goed gebruikt worden voor zakelijke doeleinden, maar dat hoeft zeker niet.

Een voorbeeld hiervan is dat de private lease Honda Accord ook geleverd wordt als Hatchback. Deze Accord is een stukje kleiner, waardoor hij wat minder zakelijk lijkt. De Honda als Hatchback variant lijkt meer op een strakke stadsauto.

Ben je opzoek naar een strakke stadsauto dan kun je beter kijken naar de private lease Honda Accord Hatchback. Opzoek naar een auto die zich op designgebied oprecht kan meten met de BMW’s en Audi’s? Dan is de Accord Sedan meer wat je zoekt. Wat is private lease of misschien nog wat andere vragen? Wacht niet langer en druk op de link.

Waarom zou ik de Accord privé leasen?

Veel mensen leasen vandaag de dag omdat ze geen grote aankoop in een keer willen doen. Dat is logisch, want het kopen van een nieuwe auto is zeker niet goedkoop. Door te leasen ben je af van de aankoopsom en neem je heel wat zekerheden op de koop toe. Het volgende is namelijk altijd bij de private lease Honda Accord maandprijs inbegrepen:

  • Wegenbelasting;
  • Autoverzekering;
  • Pechhulp in Europa;
  • Vervangend vervoer indien nodig;
  • Reparaties en onderhoud.

Direct weten waar je aan toe bent? Neem snel een kijkje in onze 100% onafhankelijke vergelijker voor het scherpste aanbod.

Wat heeft de Honda Accord mij te bieden?

De voordelen van leasen hebben we besproken, maar de Honda Accord heeft meer te bieden. We gaan hieronder verder in op de prestaties van zowel de Sedan als de Hatchback.

De Sedan variant heeft een maximumvermogen van 157 PK, een topsnelheid van 215 kilometer per uur en een gecombineerd verbruik van 1 op 14. De tankinhoud van de Accord Sedan is maar liefst 65 liter, waardoor je ruim 900 kilometer kunt rijden voordat je weer moet tanken.

De hatchback variant heeft een maximumvermogen van 114 PK, een topsnelheid van 190 kilometer per uur en een gecombineerd verbruik van 1 op 13. Ook de hatchback heeft een tankinhoud van 65 liter. Voordat je met de hatchback weer bij de tank staat ben je minstens 645 kilometer verder.

Hoe vind ik de beste Honda Accord deal?

Misschien heb je al wel gemerkt dat er verschillende Honda Accord aanbieders zijn op de markt. Dit kan ervoor zorgen dat je het overzicht volledig kwijtraakt.

Helaas horen we dit vaker, maar gelukkig hebben we een oplossing. In onze vergelijker kun je namelijk gemakkelijk, en geheel vrijblijvend, meerdere aanbieders met elkaar vergelijken. Volledig op basis van jouw wensen.

Je selecteert jouw kilometrage, looptijd, extra opties en accessoires. Zo kom je altijd op de voor jou meest gunstige deal. Private lease Honda Accord voor een ideale prijs; wat wil je nog meer?

Specificaties Honda Accord

Bekijk alle private lease merken in Nederland