Honda Civic private lease

Bekijk alle mogelijkheden voor de Honda Civic private lease en lees alles over dit populaire model van de Japanse fabrikant.

honda civic private lease

Honda Civic

1.5 liter / 182 pk
Benzine, Handgeschakeld

Sedan

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de populaire Honda Civic? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

honda hrv private lease

Honda HRV

1.5 liter / 130 pk
Benzine, Handgeschakeld

Lower SUV

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de nieuwe Honda HR-V? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

honda crv private lease

Honda CRV

1.5 liter / 153 pk
Benzine, Handgeschakeld

SUV

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de praktische Honda CR-V? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

honda accord private lease

Honda Accord

2.0 liter / 156 pk
Benzine, Handgeschakeld

Hatchback

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de klasse uitstralende Honda Accord? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

Honda Civic Private Leasen

Honda Civic lease is een goede keuze. Dat is ons standpunt en dat hopen we ook duidelijk te maken aan jou, door middel van deze informatiepagina. De Honda Civic komt in 32 uitvoeringen en dat kan de keuze wat complexer maken. Gelukkig hebben we ook hier wat op gevonden. Voordelen, verschillende soorten en prijs, alles over deze lease auto wordt hier behandeld.

Voordelen Honda Civic leasen

Het leasen van een Honda brengt net als het leasen van andere auto’s voordelen met zich mee. Zo is een van de private lease Honda Civic voordelen dat je een vaste maandelijkse prijs betaalt voor jouw Honda. Geen aanschafkosten, geen grote investering.

Met deze maandelijkse prijs ben je er nog niet. Voor dit tarief mag je namelijk niet alleen de Honda rijden, ook ben je af van reparatie- en onderhoudskosten, wegenbelasting en verzekeringskosten. Bekijk hier alle modellen van Honda!

De prijs van de Civic

We vertellen je graag de prijs van jouw Honda Civic private lease, maar zo makkelijk is dat niet. Er zijn enkele gegevens van jou nodig om de prijs van de Civic te bepalen. Zo horen we graag hoeveel kilometers je op jaarbasis wilt gaan afleggen, hoe lang de looptijd van jouw leaseovereenkomst mag zijn en of je extra’s en accessoires wilt toevoegen.

Deze persoonlijke wensen zorgen er samen voor dat de prijs van Honda vastgesteld wordt. Moet je ons dan mailen met de gegevens? Nee. Wij hebben een vergelijker samengesteld die jouw gegevens graag wil weten. Hierna rolt er direct, geheel vrijblijvend, een scherpe prijs uit de vergelijker.

Meest gestelde vragen over Honda Civic Private Lease

32 verschillende Honda Civic’s?

Ja, dat heb je goed gehoord. Geen zorgen, dat kunnen we makkelijker maken. Er zijn veel verschillende uitvoeringen van de Honda Civic, maar een aantal uitvoeringen zijn samen te nemen. De hoofdvarianten zijn: de private lease Honda Civic Comfort, -S, -Elegance, -Business Edition, -Executive, -Sport Plus en -Type R.

Vervolgens is het mogelijk om al deze verschillende varianten met een handgeschakelde zes versnellingsbak of met een 7-traps automaat te krijgen. Daarnaast kun je in een aantal een andere motor laten leggen en is de Type R ook beschikbaar als Type R GT. Die laatste is tevens de duurste om te leasen. Wel beschik je over een ultra luxe private lease auto.

Daarbij zijn er nog enkele speciale Honda Civic’s die het noemen waard zijn. Zo heb je de Honda Civic Tourer private lease. De Tourer is een extra lange stationwagen met enorm veel bagage- en beenruimte.

Naast deze familie auto heb je ook nog de Honda Civic Hybrid private lease. De Hybrid versie van de Civic is net als andere Hybride auto’s extra zuinig en zal op termijn in kosten schelen.

Zeker omdat je een vaste maandelijkse prijs voor de Honda betaalt en dus eigenlijk alleen de tank hoeft te vullen. Met deels elektrisch bespaar je hier extra.

Wat houdt mijn Honda Civic lease contract in?

Honda Civic private lease kent een aantal vaste voordelen. Hieronder volgt een lijstje wat allemaal inbegrepen is bij jouw leaseovereenkomst:

  • Autoverzekering;
  • Wegenbelasting;
  • Pechhulp in heel Europa;
  • Vervangend vervoer na 24 uur;
  • APK, onderhoud en reparaties.

Meer weten? Kijk het actuele aanbod in onze vergelijker.

Wat biedt de Honda Civic als auto?

Naast het grote voordeel van leasen biedt de Honda Civic zelf ook een aantal voordelen. We hebben het nog niet eens gehad over het design van deze prachtige 5-deurs wagen. De Civic is een sportieve Honda met strakke lijnen, laag bij de grond en beschikbaar in een aantal mooie kleuren.

Met het interieur van de Honda Civic kun je ook niet verkeerd gaan. De strakke lederen stoelen en het zwarte dashboard zijn tijdloos.

Daarbij heeft de Civic een ingebouwd navigatiesysteem in het midden van het dashboard en een mooi hoge zit. Ook de kofferbakinhoud is niet verkeerd. Met 478 liter aan inhoud kun je altijd veel meenemen.

Het instapmodel van de Honda Civic, de Comfort, komt met een maximumvermogen van 100 PK en rijdt 1 op 18,5. Dit is het gecombineerde gebruik, het gemiddelde van rijden in de stad en op de snelweg. Daarnaast heeft de Civic een topsnelheid van 187 kilometer per uur en accelereert de Honda van 0 naar 100 in 13,4 seconden.

Wat kost mijn persoonlijke Civic?

De prijs van jouw Civic is natuurlijk afhankelijk van je eigen wensen. Wil je veel accessoires of weinig? Wil je de duurste Type R GT uitvoering? Of liever de Comfort?

Naast deze auto-technische keuzes maakt de keuze over kilometrage en looptijd ook uit. Hoe langer de looptijd van de overeenkomst, hoe meer korting op jouw maandbedrag. Hoe lager het aantal kilometers per jaar, hoe meer korting op jouw maandbedrag.

Wat jouw wensen ook zijn: vul ze in! Vergelijk, geheel vrijblijvend, verschillende aanbieders en bekijk jouw scherpste Honda Civic private lease prijs.

Specificaties Honda Civic

Bekijk alle private lease merken in Nederland