Honda CR-V private lease

Bekijk alle mogelijkheden voor de Honda CR-V private lease en lees alles over dit populaire model van de Japanse fabrikant.

honda civic private lease

Honda Civic

1.5 liter / 182 pk
Benzine, Handgeschakeld

Sedan

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de populaire Honda Civic? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

honda hrv private lease

Honda HRV

1.5 liter / 130 pk
Benzine, Handgeschakeld

Lower SUV

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de nieuwe Honda HR-V? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

honda crv private lease

Honda CRV

1.5 liter / 153 pk
Benzine, Handgeschakeld

SUV

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de praktische Honda CR-V? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

honda accord private lease

Honda Accord

2.0 liter / 156 pk
Benzine, Handgeschakeld

Hatchback

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de klasse uitstralende Honda Accord? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

Honda CR-V Private Leasen

Een baanbrekende SUV, zo zegt Honda zelf. Wat wel zeker is als je naar de Honda CR-V kijkt is dat het een prachtige robuuste SUV is. Op deze pagina nemen we de Honda CR-V private lease onder de loep. Heb je interesse in een Honda CR-V? Dan is het zeker een goed idee om de informatie hieronder mee te nemen. We hopen je te helpen richting een prachtige nieuwe Honda.

De voordelen van Honda CR-V private lease

Een van de voordelen die veel genoemd wordt als we het hebben over leasen in het algemeen is het gebrek aan aanschafkosten. Zeker als we het hebben over een SUV, zoals de Honda CR-V, gaat de aankoopprijs toch al snel richting de 40.000 of 50.000 euro. Door gebruik te maken van Honda CR-V private lease is dit niet het geval.

De Honda CR-V private lease deals die op de markt zijn komen in grote mate overeen. Ze hebben allemaal het voordeel dat je slechts één vast maandtarief betaalt voor alle kosten die je gaat maken omtrent jouw prachtige SUV. Het enige waar je nog extra voor betaalt is de brandstof.

De kosten van de Honda CR-V

De maandprijs van de Honda CR-V is afhankelijk van een aantal factoren. Bij het leasen van een auto is het altijd belangrijk om te kijken hoeveel kilometers je op jaarbasis wilt gaan afleggen. Hoe hoger dit aantal, hoe hoger de maandelijkse prijs.

Daarnaast is de looptijd van het contract van belang. Wil je een langere looptijd? Dan wordt de maandelijkse prijs lager. Hoe kortere looptijd zorgt er dan (vanzelfsprekend) voor dat de prijs hoger wordt. Daarbij bepalen extra opties en accessoires ook een deel van de prijs.

Dit klinkt als veel om rekening mee te houden, maar dat valt reuze mee. In onze vergelijker hebben we het makkelijk gemaakt. We kunnen je directe een maandtarief aanbieden. Geheel vrijblijvend. Selecteer jouw wensen en vergelijk de prijzen van verschillende aanbieders. Zo simpel is het. Klik hier voor meer info over private lease.

Meest gestelde vragen over Honda CR-V Private Lease

De Honda CR-V in verschillende uitvoeringen

De Honda CR-V heeft een aantal verschillende uitvoeringen. Officieel zijn er 11 verschillende uitvoeringen. In de kern kunnen we dit terugbrengen naar vijf verschillende hoofd-uitvoeringen.

Dit zijn de Honda CR-V Comfort, Elegance, Business, Lifestyle en Executive. De uitvoeringen lopen op in prijs, maar ook op in extra’s.

Zo biedt de Comfort alles wat je nodig hebt bij een instapmodel en de Executive alles wat je ooit nodig kunt hebben. Enkele onderlinge verschillen zijn het al dan niet beschikken over Climate Control, lederen bekleding of een glazen dak.

Naast al deze uitvoeringen bestaan de CR-V’s ook nog als Hybrid variant. Ook deze zijn leverbaar in combinatie met een Honda CR-V private lease deal.

De Honda CR-V Hybrid private lease is het overwegen waard als je zuiniger wilt rijden en hier iets meer voor wilt betalen. De leaseprijs van de Hybrid ligt iets hoger dan de handgeschakelde benzine varianten. Uiteraard komt de Hybrid variant wel met een lager verbruik.

Wat houdt een lease deal voor mij in?

Het leasen komt met vele voordelen. Om het overzichtelijk te houden zetten we de belangrijkste voordelen hieronder op een rijtje. Het volgende is dus allemaal inbegrepen bij het standaard maandtarief:

  • Autoverzekering;
  • Wegenbelasting;
  • Onderhoud en reparaties;
  • Pechhulp in Europa;
  • Vervangend vervoer indien nodig.

Meer duidelijk binnen je eigen budget? Geen probleem, binnen enkele seconden weet je precies waar je aan toe bent door middel van onze vergelijker!

Maar, waarom de Honda CR-V?

Een van de grote voordelen van de Honda CR-V is Climate Control. Dit klinkt als iets wat niet belangrijk is, maar dat is het wel degelijk.

Als je comfortabel een autoritje wilt maken is temperatuur in de auto van groot belang. Honda begrijpt dit. Zelfs het instapmodel, de Honda CR-V Comfort, komt al met Climate Control.

Naast comfortabel is deze SUV ook krachtig. Met een maximumvermogen van 184 PK trekt deze 2,0 liter motor van 0 naar 100 in minder dan 9 seconden. De topsnelheid van de SUV ligt op 180 kilometer per uur. Direct auto leasen vergelijken? Kijk snel verder.

Ook het verbruik van de CR-V is noemenswaardig. Voor een Honda met een gewicht van 1.672 kilogram heeft de CR-V een gecombineerd verbruik van 1 op 15,6. Dit met een tank van 57 liter geeft de mogelijkheid om wel 880 kilometer te rijden voordat er weer getankt hoeft te worden.

Honda CR-V private lease deals: hoe vind ik ze?

Dat is ons specialisme! Wij helpen graag bij het vinden van Honda CR-V private lease deals. In onze vergelijker zorgen we ervoor dat je altijd de scherpste prijs vindt voor jouw Honda CR-V. Het enige wat jij hoeft te doen is de verschillende filters invullen.

Hoeveel kilometers wil je op jaarbasis rijden? Hoelang wil je dat jouw overeenkomst loopt? Wil je extra opties en accessoires? Dit zijn de factoren die je gemakkelijk invult in de vergelijker. Hierna rolt er, geheel vrijblijvend, jouw Honda CR-V private lease maandtarief uit!

Specificaties Honda CR-V

Bekijk alle private lease merken in Nederland