Hybride Private Lease Vergelijken

Er zijn al hybride private lease mogelijkheden vanaf 250 EUR per maand. Maak gebruik van onze handige vergelijker en kies de allerbeste deal van dit moment uit in 3 minuten.

T

Hybride prive lease vergelijken

Alle aanbieders op 1 centrale plek onafhankelijk vergelijken
Z

Alles direct online geregeld

Alles online regelen & snel de weg op met je nieuwe leaseauto

Zekerheid & All-in tarief

All-in prijzen en geen onverwachte kosten, zoals reparaties

Aanbieding & Lage prijzen

Rij een nieuwe auto voor
een vaste lage maandprijs

Hybride private lease

De auto lease markt voor hybride auto’s blijft jaarlijks groeien. Niet alleen kun je als bedrijf een auto leasen en ook je werknemers de optie bieden een auto van de zaak te leasen, maar ook zie je steeds vaker dat particulieren een leasecontract afsluiten.

  • Sta je op het punt om een auto te gaan leasen, denk dan eens aan het leasen van een hybride auto. Deze auto’s zijn erg zuinig en de bijtelling is slechts 7 à 14%.
  • Als bedrijf ken je weliswaar een gunstige belastingaftrek, maar ook als particulier kan het lonen om een auto hybride auto te leasen.

Voordelen van hybride auto leasen

Een hybride auto leasen heeft diverse voordelen ten opzichte van het kopen van een auto. Je hoeft niet meteen een hoog bedrag op tafel te leggen en bespaart op die manier al een hoop geld. Sluit je een leasecontract af, dan betaal je een vast bedrag per maand.

Welke diensten en zaken zijn opgenomen in het lease contract?

In het leasecontract is dan de verzekering van de auto opgenomen, de wegenbelasting, de onderhoudsbeurten en eventuele reparaties aan de auto. Je hebt er dus geen omkijken naar. In veel leasecontracten is ook een bandenclausule opgenomen zodat je auto, als het nodig is, wordt voorzien van nieuwe banden.

  • Een hybride auto heeft een zuinige benzinemotor en rijdt daarnaast ook op stroom. Hierdoor verbruikt een hybride auto minder brandstof dan een reguliere auto en is hij ook beter voor het milieu. Binnen de bebouwde kom verbruikt hij 15-35% minder dan een reguliere auto en buiten de bebouwde kom is dat zelfs 25-55% minder.
  • De Toyota Prius was een van de eerste hybride auto’s en is hierna door vele Europese autofabrikanten opgevolgd. Naast de hybride auto’s van Toyota staan nu ook de Volvo V60 en de Opel Ampera hoog op de lijst van zuinige auto’s.

 

Welke hybride lease auto kies je?

Wil je als bedrijf of als particulier een hybride auto leasen, dan zijn er volop keuzes in het soort hybride auto dat je kunt leasen. Kies je een plug-in hybride, ook wel PHEV genoemd, dan laadt de auto via het elektriciteitsnet op.

  • Deze auto’s zijn het zuinigst, want met 1 liter benzine kun je makkelijk 50 kilometer rijden. Zoals ook bij reguliere auto’s kent het leasecontract van een hybride of plug-in hybride diverse vormen en looptijden.
  • Omdat hybride auto’s erg gewild zijn, is er veel concurrentie tussen de diverse aanbieders en kun je hier je voordeel uit halen.

Welk leasecontract is het beste?

Gaat het leasen van een hybride auto via je werk, dan heeft je werkgever een bepaald contract met de leasemaatschappij afgesloten en heb je daar geen keuze in gehad. Heb je een bedrijf of ga je als particulier of als ZZP-er een hybride auto leasen.

Dan kun je kiezen of je het leasecontract bijvoorbeeld voor korte of langere tijd afsluit en of je het onderhoud geheel of gedeeltelijk door de leasemaatschappij laat verzorgen. Het loont sowieso de moeite om bij diverse leasemaatschappijen een offerte aan te vragen voor je een definitieve beslissing neemt.

Go

Ja, 

Niet 

Daar is 

Vers

Uit

Denk
  1. Het type auto
  2. De looptijd
  3. Aantal kilometers dat je jaarlijks gaat rijden.

De

Leaseauto.net in het nieuws

Bekijk alle private lease merken in Nederland