Hyundai I20 private lease

Bekijk alle mogelijkheden voor de Hyundai I20 private lease en lees alles over dit populaire model van de Zuid-Koreaanse fabrikant.

hyundai i10 private lease

Hyundai i10

1.0 liter / 67 pk
Benzine, Automaat

Hatchback

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de populaire Hyundai i10? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

hyundai i30 private lease

Hyundai i30

1.4 liter / 140 pk
Benzine, Automaat

Hatchback

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de nieuwe Hyundai i30? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

hyundai kona private lease

Hyundai Kona

1.6 liter / 105 pk
Benzine, Automaat

Hatchback

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de stijlvolle Hyundai Kona? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

hyundai ioniq private lease

Hyundai IONIQ

1.6 liter / 141 pk
Benzine, Automaat

Hatchback

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de klasse uitstralende Hyundai IONIQ? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

Hyundai I20 Private Leasen

De Hyundai i20, het kleinere broertje van de i30 en de grotere broer van de i10. Waar de Hyundai i10 een kleine, comfortabele, stadsauto is, hebben we het bij de Hyundai i20 over een echte hatchback. Stijlvol, compact, met veel ruimte aan de binnenkant. Beschikbaar in verschillende uitvoeringen, met verschillende voor- en nadelen.

Voordelen Hyundai I20 leasen

Zoals elke auto heeft ook de Hyundai i20 voor jou voor- en nadelen. De kunst bij het vinden van jouw perfecte auto is het vinden van de juiste balans tussen jouw budget en alle opties die er verkrijgbaar zijn. Private lease Hyundai i20 kan daarbij helpen.

Door voor Hyundai i20 private lease te kiezen hoef je geen grote aankoopsom te betalen. Je betaalt enkel een maandelijks tarief voor de i20. En niet alleen voor de i20. Naast dat je een fantastische hatchback rijdt voor een vast maandtarief krijg je ook nog een flink aantal extra’s. Denk hierbij aan gratis pechhulp in heel Europa of het gebrek aan onderhoud- en reparatiekosten.

Leasebedrag van de I20 berekenen?

Hoewel de prijs voor een Hyundai i20 voor iedereen anders is, kunnen wij gemakkelijk jouw prijs bepalen. Dit doen we met onze vergelijker. In de vergelijker voer je jouw wensen in, waarna het beste maandtarief er vanzelf uitrolt.

Enkele keuzes die je moet maken voordat je gaat vergelijken zijn: hoeveel kilometers wil ik op jaarbasis rijden? En: hoelang wil ik dat mijn leaseovereenkomst loopt? Daarnaast is het goed om na te denken over extra opties en accessoires die je graag ziet op jouw Hyundai i20.

Meest gestelde vragen over Hyundai I20 Private Lease

Welke uitvoeringen van de Hyundai i20 zijn er?

De Hyundai i20 kent een aantal verschillende uitvoeringen. Vier van deze uitvoeringen zijn te combineren met leasen. Zo heb je de i-Drive, i-Motion, Comfort en Premium private lease auto.

De Premium is een stuk duurder dan de i-Drive. Dit is ook logisch, want de Premium heeft veel meer opties en accessoires dan de i-Drive. Om hier een keuze tussen te maken is het van belang dat je vooraf nadenkt over wat jij graag ziet in en op jouw i20.

Ben je fan van automatische hulpsystemen? Dan neig je eerder naar de Comfort of Premium. Heb je dit alles niet nodig? Dan is de i-Drive of i-Motion wellicht al genoeg.

Wil je een automaat rijden? Dan moet je gaan voor de private lease Hyundai i20 Comfort, deze is beschikbaar als automaat met maar liefst zeven versnellingen.

Welke extra’s kent de i20?

Zoals gezegd is er niet één Hyundai i20, er zijn meerdere uitvoeringen. Hieronder zetten we enkele belangrijke verschillen op een rij. De i-Drive wordt gezien als het basismodel, alle functies en accessoires die de i-Drive bezit zijn ook van toepassing op de duurdere uitvoeringen.

  • Vanaf de i-Motion: Airconditioning en Cruise Control;
  • Vanaf de Comfort: Parkeersensoren achter en DAB+ radio;
  • Vanaf de Premium: Geïntegreerd navigatiesysteem en parkeersensoren vóór;
  • Alleen de Comfort kan worden geleverd als Hyundai i20 automaat private lease. De andere uitvoeringen zijn allemaal handgeschakeld met vijf versnellingen.

Bekijk snel de vergelijker voor je eigen mogelijkheden aan de hand van je eigen wensen en behoeften.

Waarom de Hyundai i20 private lease en niet de i10 of i30?

Natuurlijk zijn er genoeg andere Hyundai modellen op de markt die misschien meer in jouw straatje passen. Dat kan. Maar de Hyundai i20 is niet een hatchback die je wilt onderschatten. De i20 heeft veel te bieden.

De Hyundai i20 heeft een maximumvermogen van 84 PK, waar zijn jongere broertje slechts 67 PK bezit. Daarnaast weegt de i20 relatief weinig, slechts 1.085 kilogram. Dit zorgt ervoor dat een maximumsnelheid van 165 kilometer per uur kan halen en van 0 naar 100 trekt in minder dan 13 seconden.

Daarnaast heeft de Hyundai i20 ook nog een zuinige component. Omdat de i20 niet zo zwaar is als de i30, maar een zuinigere motor heeft dan de i10 verbruikt de Hyundai i20 vrij weinig benzine.

De Hyundai i20 heeft een gecombineerd verbruik van 1 op 20 en rijdt op de snelweg zelfs 24 kilometer op één liter brandstof. Wil je nog zuiniger rijden dan kun je overwegen de Hyundai i20 Comfort automaat te kiezen.

Private lease Hyundai i20: wat kost het mij?

Het vergelijken van prijzen kan nog wel eens lastig zijn. Er zijn heel veel aanbieders van de Hyundai i20 private lease en dat maakt dat je door de bomen het bos niet meer kunt zien. Hier hebben we gelukkig wat op gevonden.

In onze vergelijker selecteer je gemakkelijk jouw wensen, denk hierbij aan kilometrage, looptijd en extra opties. Daarna bekijkt de vergelijker automatisch wat voor jouw wensen de beste prijs is!

We vergelijken altijd de meest recente prijs voor jouw beste resultaat. Een Hyundai i20 private lease actie zul je dan ook bij ons in de vergelijker terugvinden.

Specificaties Hyundai I20

Bekijk alle private lease merken in Nederland