Hyundai I30 private lease

Bekijk alle mogelijkheden voor de Hyundai I30 private lease en lees alles over dit populaire model van de Zuid-Koreaanse fabrikant.

hyundai i10 private lease

Hyundai i10

1.0 liter / 67 pk
Benzine, Automaat

Hatchback

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de populaire Hyundai i10? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

hyundai i30 private lease

Hyundai i30

1.4 liter / 140 pk
Benzine, Automaat

Hatchback

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de nieuwe Hyundai i30? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

hyundai kona private lease

Hyundai Kona

1.6 liter / 105 pk
Benzine, Automaat

Hatchback

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de stijlvolle Hyundai Kona? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

hyundai ioniq private lease

Hyundai IONIQ

1.6 liter / 141 pk
Benzine, Automaat

Hatchback

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de klasse uitstralende Hyundai IONIQ? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

Hyundai I30 Private Leasen

De Hyundai i30 is de grote broer van de i10 en i20. Met een stijlvol sportief en tijdloos design is deze Hyundai een gewilde auto. In combinatie met een leaseoptie wordt dit nog duidelijker. De Hyundai i30 wagon private lease is een 5-deurs hatchback met alle voordelen van leasen. Beter dan dat wordt het niet! Hieronder brengen we jou op de hoogte van alle voordelen.

Voordelen Hyundai I30 leasen

De Hyundai i30 private lease komt met vele voordelen. Enkele voordelen slaan op de i30 zelf, anderen hebben te maken met de overeenkomst die gemoeid is bij deze private lease auto.

De private lease Hyundai i30 wordt door een aantal verschillende aanbieders op de markt gebracht. Er zijn meerdere uitvoeringen, met wezenlijke verschillen. Maar, er zijn ook overeenkomsten. Elke i30 leaseauto beschikt namelijk over een vaste maandelijkse prijs, waarin wegenbelasting, verzekering en meer, al zijn opgenomen.

Hyundai i30: duur of goedkoop?

De Hyundai i30 private lease kun je zo duur of goedkoop maken als je zelf wilt. Natuurlijk is er een onder- en bovengrens, maar grotendeel bepaal je zelf wat je betaalt. Dit komt doordat een leaseovereenkomst met enkele opties komt. Het aantal kilometers dat je op jaarbasis wilt rijden, samen met de looptijd van het contract bepalen grotendeels de maandelijkse kosten.

Daarnaast zijn er nog extra opties en accessoires die je kunt toevoegen aan de Hyundai private lease. Wil je een simpele uitvoering als de i-Drive of wil je een uitvoering als de N-Line? Met of zonder ingebouwd navigatiesysteem? Met of zonder line assist? Dit soort factoren bepalen ook de prijs van jouw perfect Hyundai i30. Bekijk snel de vergelijker!

Meest gestelde vragen over Hyundai I30 Private Lease

Welke uitvoeringen van de i30 zijn er voor lease?

Op dit moment zijn er vijf verschillende Hyundai i30 uitvoeringen die te combineren zijn met een scherpe leasedeal. Je hebt, net als bij de i10 en i20 de: i-Drive, i-Motion, Comfort en Premium. Daarnaast heb je nog speciaal voor de Hyundai i30 de N-Line uitvoering.

De eerste vier uitvoeringen zijn qua interieur en accessoires te vergelijken met de verschillende i10 en i20 uitvoeringen. De N-Line is een uitvoering apart.

De N-Line is net als de Comfort en Premium zowel als handgeschakelde auto als automaat te krijgen, maar niet met een 1.0 T-GDI motor. De N-Line wordt geleverd met een 1.4 T-GDI motor.

Ben je opzoek naar een compacte stijlvolle stads- en lease auto met genoeg ruimte voor 5 personen? Dan is de Hyundai i30 i-Drive een prima keuze.

Wil je net dat beetje extra, met alle nieuwste technologie? Van privacy glass tot regensensoren en bandenspanningcontrolesysteem (TPMS) tot Forward Collision-avoidance Assist (FCA)? Dan is de N-Line een uitstekende keuze.

Waaruit bestaat de Hyundai i30 private lease deal?

De Hyundai i30 private lease komt met enkele standaard voordelen van leasen. De meeste lease overeenkomsten die wij vergelijken op onze website bieden dezelfde kenmerken. Hieronder een uitvoerige lijst van de i30 voordelen:

  • Wegenbelasting bij de prijs inbegrepen;
  • Autoverzekering wordt betaald;
  • Pechhulp in heel Europa;
  • APK, onderhoud en reparaties inbegrepen;
  • Vervangend vervoer wanneer nodig.

 

De Hyundai i30 in plaats van de i20?

De keuze ligt natuurlijk volledig bij jou. Als je liever de Hyundai i20 rijdt of een ander merk leaset dan kan dat ook! Maar de Hyundai i30 is, zeker als je opzoek bent naar een sportieve stadsauto, het overwegen waard.

De standaarduitvoering (i-Drive) komt met een maximumvermogen van 120 PK en een gecombineerd verbruik van 1 op 19,2. De topsnelheid van deze hatchback bedraagt 182 km/h en de Hyundai i30 accelereert van 0 naar 100 in 11,1 seconden.

Naast dit alles is er ook nog de Hyundai i30 Fastback private lease. Deze hebben we nog niet genoemd, omdat deze minder in trek is. Maar voor de echte autoliefhebber zeker het bekijken waard.

De Fastback heeft een net iets ander design, 140 PK, Michelin PS4-banden en een aangepast onderstel. Dit alles voor meer grip en een sportievere rijstijl. Daarbij komt de Fastback met alle voordelen van de N-Line.

Veel aanbieders, welke kies ik?

Als je al iets langer op het internet rondstruint opzoek naar de juiste aanbieder voor jouw Hyundai i30, dan ben je ongetwijfeld de vele aanbieders al tegengekomen. Op onze website proberen we het aanbod voor jou zo inzichtelijk mogelijk te maken.

In onze vergelijker maken we het vergelijken makkelijk doordat jij je eigen filters kunt toepassen. Bepaal kilometrage, looptijd en extra’s waarna jouw maandtarief tevoorschijn komt. Vergelijk dus de  Hyundai i30 private lease gemakkelijk en snel hier op onze website.

Specificaties Hyundai I30

Bekijk alle private lease merken in Nederland