Hyundai IONIQ private lease

Bekijk alle mogelijkheden voor de Hyundai IONIQ private lease en lees alles over dit populaire model van de Zuid-Koreaanse fabrikant.

hyundai i10 private lease

Hyundai i10

1.0 liter / 67 pk
Benzine, Automaat

Hatchback

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de populaire Hyundai i10? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

hyundai i30 private lease

Hyundai i30

1.4 liter / 140 pk
Benzine, Automaat

Hatchback

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de nieuwe Hyundai i30? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

hyundai kona private lease

Hyundai Kona

1.6 liter / 105 pk
Benzine, Automaat

Hatchback

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de stijlvolle Hyundai Kona? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

hyundai ioniq private lease

Hyundai IONIQ

1.6 liter / 141 pk
Benzine, Automaat

Hatchback

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de klasse uitstralende Hyundai IONIQ? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

Hyundai IONIQ Private Leasen

Een benzine- en elektromotor die op perfecte wijze samenwerken voor het optimale verbruik en de beste prestaties. De talloze voordelen van de Hyundai IONIQ private lease maken dat deze hybride een goede keuze is voor de meeste automobilisten. Deze Hyundai is daarnaast ook nog beschikbaar als lease wagen.

Hierdoor komen er nog een aantal voordelen bovenop de fantastische specificaties van de IONIQ zelf. Lees hieronder alles over de verschillende uitvoeringen, de specificaties en de mogelijkheden die leasen jou biedt.

Voordelen Hyundai IONIQ leasen

Een van de meest genoemde voordelen van Hyundai IONIQ private lease is de vaste maandelijkse prijs. Zoals je wellicht weet komt elke lease overeenkomst met een vaste prijs. In de overeenkomst worden enkele factoren als looptijd en levertijd bepaald en wordt er een prijs afgesproken. Dit vaste tarief zorgt voor veel mensen voor een gevoel van zekerheid.

Dit gevoel van zekerheid wordt versterkt doordat de lease overeenkomst alle reparatie- en onderhoudskosten dekt, vervangend vervoer is geregeld en ook pechhulp is aan gedacht. Dit in combinatie met een vaste lage prijs en het gebrek aan aanschafkosten zorgt ervoor dat de private lease Hyundai IONIQ electric bijzonder in trek is.

De kosten van de Hyundai IONIQ private lease

Een vaste prijs voor de Hyundai IONIQ lease is er niet. Er is wel een minimale prijs en een maximale prijs, maar één prijs is niet te noemen. Dit komt omdat er verschillende uitvoeringen, opties en accessoires in het spel zijn. Een lease auto is niet maar één auto. Je kunt zelf nog heel veel bepalen.

De kosten van de Hyundai IONIQ private lease zijn afhankelijk van jouw wensen. Hierin zijn kilometrage en looptijd belangrijke factoren. Wil je meer kilometers op jaarbasis rijden? Dan gaat de maandelijkse prijs omhoog. Wil je een langere looptijd? Dan gaat de maandelijkse prijs naar beneden. En vice versa. Neem snel een kijkje in de private lease vergelijker.

Daarnaast is het belangrijk of je de duurste, meest uitgebreide, uitvoering van de IONIQ wil rijden, of liever het instapmodel. Ook wordt er op het prijskaartje rekening mee gehouden of je extra opties en accessoires wilt toevoegen.

Meest gestelde vragen over Hyundai IONIQ Private Lease

Welke uitvoeringen van de Hyundai IONIQ zijn er?

De verschillende uitvoeringen van de Hyundai IONIQ betreffen soms kleine verschillen, soms grote verschillen. In totaal zijn er 6 uitvoeringen te combineren met de auto lease deals van Hyundai.

Dit zijn de i-Motion, i-Motion Plus Pack, Comfort, Comfort Plus Pack, Premium en Premium Plus Pack. Al deze modellen zijn Hyundai IONIQ electric private lease. Volledig hybride.

De i-Motion wordt gezien als het instapmodel. Dit is niet zomaar een instapmodel. Deze Hyundai IONIQ hybrid private lease komt met een achteruitrijcamera met dynamische hulplijnen, volautomatische airconditioning, Apple Carplay, cruise control met snelheidslimiet en DAB+. Niet het alledaagse instapmodel, zoals gezegd.

Wat houdt een overeenkomst in?

Naast een fantastische auto houdt de lease overeenkomst van de Hyundai IONIQ private lease nog meer in. Zo krijg je naast de Hyundai op de stoep ook al het volgende meegeleverd:

  • Wegenbelasting bij de prijs in;
  • Autoverzekering inbegrepen;
  • Pechhulp in heel de EU;
  • Onderhoud en reparaties;
  • Vervangend vervoer.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk snel alle opties en mogelijkheden in onze vergelijker.

Maar..., waarom de Hyundai IONIQ?

De Hyundai IONIQ hybrid private lease heeft een heleboel lease technische voordelen. Maar naast het feit dat de private lease Hyundai IONIQ electric een aantal lease en hybride voordelen heeft, zijn er ook voordelen die te maken hebben met de IONIQ zelf.

Deze Hyundai accelereert van 0 naar 100 in een kleine 10 seconden (9.9 sec) en heeft een topsnelheid van 165 kilometer per uur. Het energieverbruik van de Hyundai IONIQ electric private lease is ongeveer 14,7 kWh/100km. Dit is te vergelijken met 1 op 58 in een traditionele benzinewagen.

Hyundai IONIQ electric private lease biedt de voordelen van een goede, comfortabele en krachtige wagen, gecombineerd met een extreem zuinig verbruik. Hyundai IONIQ private lease op z’n best!

Het vergelijken en beslissen was nog nooit zo makkelijk!

Vergelijken en beslissen kan nog wel eens lastig zijn als het gaat om private lease auto’s. Hier hebben wij iets op gevonden. Een vergelijkingstool die het voor jou extreem simpel maakt om jouw perfecte Hyundai te vinden. Na het invullen van jouw wensen rolt het scherpste maandtarief vanzelf uit de vergelijker.

Selecteer jouw filters, kilometers per jaar, looptijd, extra opties en klaar. Geheel vrijblijvend. Hyundai IONIQ private lease voor de scherpste prijs.

Specificaties Hyundai IONIQ

Bekijk alle private lease merken in Nederland