kia Picanto private lease

Bekijk alle mogelijkheden voor de Kia Picanto private lease en lees alles over dit populaire model van de Zuid-Koreaanse fabrikant.

KIA Stonic

1.2 liter / 84 pk
Benzine, Handgeschakeld

SUV / Cross over

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de KIA Stonic? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

KIA Sportage

1.6 liter / 132 pk
Benzine, Handgeschakeld

SUV / Cross over

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de sportieve KIA Sportage? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

KIA Niro

1.6 liter / 141 pk
Benzine/Hybride, Automaat

SUV / Cross over

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de gewilde KIA Niro? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

KIA Ceed

1.6 liter / 136 pk
Diesel, Automaat

Stationwagon

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over het best verkochte model van KIA, de Ceed? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

Kia Picanto Private Leasen

De Kia Picanto private lease biedt een compacte Kia met enorm veel bagageruimte. De Picanto wordt ook wel de meest ruime auto genoemd in zijn klasse. De stadsauto heeft een bagageruimte van 255 liter en dit kan zelfs worden uitgebreid tot 1.010 liter als je de achterbank omlaag klapt.

Genoeg ruimte om alles en iedereen mee te nemen voor een geslaagd weekend, denken wij zo. Daarnaast heeft de private lease Kia Picanto een prachtig uiterlijk en een flink vermogen voor zo’n kleine stadswagen.

Voordelen Kia Picanto leasen

De voordelen van de Kia Picanto private lease zijn niet op één hand te tellen. Naast alle voordelen die de Picanto biedt als auto, zijn er nog een aantal flinke voordelen waar je van mee profiteert met de Kia Picanto lease.

Zo is een van de grote voordelen, die veel genoemd wordt, het gebrek aan aanschafprijs. Een auto kan al snel erg duur zijn en niet iedereen wil of kan deze flinke som geld op voorhand op tafel leggen. Volkomen logisch, maar dit maakt leasen wel interessant.

Naast het feit dat er geen grote som geld vooraf betaald hoeft te worden biedt private lease Picanto ook nog andere zekerheden. Zo hoef je nooit te betalen voor reparaties en onderhoud. Daarnaast staat er altijd vervangend vervoer voor je klaar, mocht dit nodig zijn.

Leasebedrag van de Picanto berekenen?

Het tarief dat je maandelijks betaald aan het leasen van jouw Kia Picanto is afhankelijk van jouw specifieke wensen. Bij leasen zijn twee factoren van grote invloed op de prijs. De eerste is het aantal kilometers dat je op jaarbasis wilt gaan afleggen.

Het laagste aantal dat je kunt selecteren is bij veel aanbieders 10.000 kilometers. Dit houdt in dat je maximaal 10.000 kilometer mag afleggen met de Picanto dat jaar. Je kunt ook een hoger kilometrage selecteren, maar dan gaan het maandtarief omhoog.

De tweede belangrijke factor is de looptijd van de overeenkomst. Sommige aanbieders hebben een minimum van 12 maanden, anderen 24 of 36 maanden. Hoe hoger je de looptijd maakt, hoe meer korting er op jouw maandtarief wordt toegepast.

Meest gestelde vragen over Kia Picanto Private Lease

Welke soorten Picanto uitvoeringen zijn er?

Zoals bij de meeste auto merken tegenwoordig heeft elk model op zijn beurt weer een aantal verschillende uitvoeringen. De Kia Picanto kent vier uitvoeringen die te combineren zijn met een leasecontract. De Picanto ComfortLine, ComfortPlusLine, DynamicLine en GT-Line Edition.

De ComfortLine kan gezien worden als het instapmodel. Als er geen bijzondere acties zijn is deze Kia Picanto de goedkoopste van de vier uitvoeringen. De ComfortLine is een comfortabele, betrouwbare stadsauto. Heb je genoeg aan de basis? Dan heb je genoeg aan de ComfortLine.

Wil je meer dan alleen de basis van de Kia Picanto? Dan kun je kijken naar de andere uitvoeringen. De ComfortPlusLine komt bijvoorbeeld met Apple Carplay en een achteruitrijcamera.

De DynamicLine op zijn beurt is weer iets luxer en heeft ook elektrisch bedienbare ramen aan de achterzijde en een lederen stuurwiel en versnellingspook.

De Kia Picanto GT Line private lease is de duurste van de vier uitvoeringen en komt met sportieve bumpers, een dubbele uitlaat en een zeven inch full map navigatiesysteem.

Alle voordelen van Kia Picanto lease

Private lease Kia Picanto heeft vele voordelen. We hebben er al een aantal genoemd, maar zullen hieronder een volledig lijstje plaatsen. Om het zo overzichtelijk mogelijk te maken. Bij jouw maandtarief zit al het volgende inbegrepen:

  • Autoverzekering;
  • Wegenbelasting;
  • Pechhulp in Europa;
  • Reparaties en onderhoud;
  • Vervangend vervoer na 24 uur.

Bekijk je mogelijkheden in onze onafhankelijke vergelijker!

Wat heeft de Kia Picanto mij te bieden?

Zoals je ondertussen hebt kunnen lezen heeft de Kia Picanto in combinatie met leasen erg veel te beiden. Daarnaast heeft de Kia Picanto los van het leasen ook nog een aantal bijzondere kenmerken.

De stadsauto is erg compact en ideaal in gebruik. Niet alleen heeft de compacte Picanto toch genoeg ruimte voor bagage en andere spullen, ook zorgt het compacte formaat ervoor dat je gemakkelijk overal kunt parkeren.

Ben je opzoek naar een automaat? Dan kan Kia hier ook bij helpen. De Kia Picanto automaat private lease is ook een optie en biedt de gebruiker alle voordelen van het rijden van een automaat, zonder nadelen. De scherpe prijs voor de lease Kia Picanto is ook van toepassing op de automaat uitvoering.

Veel aanbieders, veel keuze?

Kia Picanto lease wordt door veel bedrijven aangeboden, dat klopt. Om wat overzicht te creëren in de chaos van al deze Kia Picanto lease actie hebben we een vergelijker gebouwd. In de vergelijker kun je gemakkelijk jouw wensen invullen. Hierna rolt jouw persoonlijk samengestelde maandtarief er vanzelf uit.

Naast de standaardprijzen van de aanbieders nemen wij ook de Kia Picanto private lease aanbieding mee. Zodra er aanbiedingen zijn verwerken wij deze in onze vergelijker. Op deze manier is Kia Picanto lease voor jou altijd mogelijk tegen het scherpste tarief!

Specificaties Kia Picanto

Bekijk alle private lease merken in Nederland