kia sportage private lease

Bekijk alle mogelijkheden voor de Kia Sportage private lease en lees alles over dit populaire model van de Zuid-Koreaanse fabrikant.

KIA Stonic

1.2 liter / 84 pk
Benzine, Handgeschakeld

SUV / Cross over

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de KIA Stonic? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

KIA Sportage

1.6 liter / 132 pk
Benzine, Handgeschakeld

SUV / Cross over

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de sportieve KIA Sportage? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

KIA Niro

1.6 liter / 141 pk
Benzine/Hybride, Automaat

SUV / Cross over

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de gewilde KIA Niro? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

KIA Ceed

1.6 liter / 136 pk
Diesel, Automaat

Stationwagon

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over het best verkochte model van KIA, de Ceed? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

Kia Sportage Private Leasen

Verfijning! Dat is het kerndoel van de Kia Sportage private lease. Naast de Kia Sportage, met al zijn voordelen, biedt leasen nog veel meer voordelen. Deze combinatie wordt daardoor bijzonder interessant. We vertellen je graag wat je allemaal uit een lease Kia Sportage kunt halen. Direct de mogelijkheden bekijken? Kijk snel in de vergelijker!

Private lease Kia Sportage: de voordelen

Het leasen van een Kia Sportage komt met vele voordelen. Voordat we duiken in alles wat de Kia Sportage als auto te bieden heeft bekijken we even de kernpunten van het leasen. Zo is het belangrijk te weten dat leasen betekend dat je één vaste prijs betaald, elke maand.

Voor veel mensen is dit de reden om te kiezen voor een leaseauto. Deze groep heeft het financieel vermogen niet om een auto direct te kopen, of wil zo’n groot bedrag niet in één keer betalen.

Een ander belangrijk punt waarom mensen kiezen voor Kia lease zijn de inbegrepen opties. Een leaseovereenkomst houdt namelijk in dat je geen reparaties of onderhoud betaald. Daarnaast staat er vervangend vervoer klaar indien nodig!

De kosten van Kia Sportage leasen

Veel mensen die onze site bezoeken zijn opzoek naar de kosten of de prijs van een leaseauto. Hier proberen we zoveel mogelijk duidelijkheid in te verschaffen. Om dit te doen hebben we een vergelijker gebouwd.

In de vergelijker kun je al jouw wensen invoeren, waarna het systeem automatisch de beste prijs voor jou weet te vinden! Het systeem bekijkt verschillende aanbieders, waardoor we jou een betrouwbaar, vrijblijvend aanbod kunnen voorschotelen.

Het maandtarief van een Kia leaseauto hangt af van een aantal factoren. Enkele voorbeelden hiervan zijn de looptijd en het aantal kilometers op jaarbasis. Met looptijd wordt gedoeld op de looptijd van de leaseovereenkomst. Hoe langer de looptijd, hoe meer korting op jouw maandtarief.

Meest gestelde vragen over Kia Sportage Private Lease

Is er maar één soort Kia Sportage?

Nee, zoals je gewend bent van de verschillende automerken kent de Kia Sportage ook meerdere uitvoeringen. Kia Sportage leasen is te combineren met de volgende uitvoeringen: de ComfortLine, DynamicLine, DynamicPlusLine, GT-Line en de GT-PlusLine.

Als je de uitvoeringen zo op een rijtje zet klinkt het als veel om uit te kiezen. Gelukkig valt dat in de praktijk wel mee. Het kiezen van een uitvoering hangt heel erg samen met de Kia waarnaar je opzoek bent.

Ben je opzoek naar een standaard instapmodel, een kwaliteitsauto waar niks mee is? Dan zoek je waarschijnlijk de private lease Kia Sportage ComfortLine.

Ben je opzoek naar meer? Extra vermogen? Een extra sportieve look met geavanceerde technologie? Dan ben je misschien meer thuis rijdende in de GT-Line of zelfs de GT-PlusLine.

Naast al dit nieuwe geweld zijn er ook Kia Sportage private lease occasion opties. Deze Kia’s rijden al even rond, maar er is niks mis met deze modellen.

Sommige aanbieders bieden tweedehands occasions aan tegen een goede leaseprijs. Zij staan dan garant voor onderhoud en reparaties, net als bij de nieuwe modellen. Deze aanbieders vergelijken we ook in onze vergelijker.

Kia Sportage private lease op een rijtje

Hieronder volgt een lijstje met alles wat je kunt verwachten binnen jouw leaseovereenkomst. De Kia Sportage private lease komt met al deze voordelen:

  • Wegenbelasting inbegrepen;
  • Autoverzekering inbegrepen;
  • Reparaties en onderhoud inbegrepen;
  • Vervangend vervoer, wanneer nodig;
  • Pechhulp in heel Europa.

Direct weten waar je aan toe bent binnen je eigen budget? Maak gebruik van onze overzichtelijke vergelijker! Toch nog wat meer informatie voordat je begint met het vergelijken van alle aanbieders? Klik hier!

Wat biedt de Kia Sportage? Naast een goede lease deal?

Naast alles wat leasen te bieden heeft is de Kia Sportage ook gewoon een kwalitatief goede wagen. Kia heeft zich met deze Sportage gericht op verfijning, zoals eerder genoemd.

Je herkent de Sportage van alle kanten en van grote afstand. Door de stoere voor- en achterbumper en het strakke design is de Kia Sportage een echte eye-catcher.

Daarbij komt nog het vermogen van deze prachtige Kia. Met een maximumvermogen van 177PK en een topsnelheid van 190 kilometer per uur ben je meer dan goed af met het instapmodel: de Kia Sportage ComfortLine.

Private lease aanbieding Kia

Kia komt, net als vele andere bedrijven, zo nu en dan met een goede leasedeal. Dit geldt ook voor deals die gaan over de Kia Sportage private lease.

Op het moment dat zo’n aanbieding langskomt moet je voorbereid zijn. Denk daarom vast na over kilometrage. Denk na over looptijd. Weet je al wat je met accessoires en extra opties wilt doen?

Kia Sportage private lease deals komen en gaan. Door alles op belangrijk is bij het afsluiten van een leaseovereenkomst goed op je netvlies te hebben kun je snel handelen op het moment dat het zover is. Hoe je dan bij deze aanbiedingen komt is simpel.

Wij houden aanbiedingen van alle aanbieders in de gaten. Deze verwerken we in de onze vergelijker, waardoor jij altijd de beste prijs te zien krijgt! Dat is Kia Sportage private lease voor een betrouwbare, vrijblijvende, goede prijs!

Specificaties Kia sportage

Bekijk alle private lease merken in Nederland