Lexus Private Lease vergelijken

Aan het rondkijken naar Lexus private lease aanbiedingen? Bekijk alle private lease deals van Nederland op leaseauto.net en kies de beste deal binnen 3 minuten.

T

Auto lease deals vergelijken

Alle aanbieders op 1 centrale plek onafhankelijk vergelijken
Z

Alles direct online geregeld

Alles online regelen & snel de weg op met je nieuwe leaseauto

Zekerheid & All-in tarief

All-in prijzen en geen onverwachte kosten, zoals reparaties

Aanbieding & Lage prijzen

Rij een nieuwe auto voor
een vaste lage maandprijs

Lexus ct200h private lease

Lexus CT200h

Hybride / 136 pk
Benzine, Automaat

Hatchback

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de Lexus CT200H? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

lexus ct300-h private lease

Lexus IS300h

Hybride / 223 pk
Benzine, Automaat

Sedan

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de nieuwe Lexus IS 300H? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

Lexus RX private lease

Lexus RX

Hybride / 313 pk
Benzine, Automaat

SUV / Cross over

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de zeer populaire Lexus RX? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

Lexus ct200h private lease

CT200H Luxury Line

Hybride / 136 pk
Benzine, Automaat

Hatchback

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de luxe CT 200H? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

Lexus private leasen op een verantwoorde & veilige manier

Wanneer je aan het rondkijken bent voor een nieuw Lexus private lease model is het verstandig om rekening te houden met een aantal belangrijke factoren. Het is namelijk niet slim om zomaar een leasecontract af te sluiten bij de eerste beste aanbieder. Je kunt bijvoorbeeld direct kijken of het ”Keurmerk Private Lease” aanwezig is. Maar hoe werkt het eigenlijk dit keurmerk en waar kun je zeker van zijn? We leggen het je uit!

Kiezen voor een aanbieder die in het bezit is van dit keurmerk is een slimme keus. Je kunt er namelijk vanuit gaan dat je dan op een veilige, verantwoorde en eerlijke manier een Lexus kunt private leasen. Dit komt namelijk omdat aanbieders enkel dit keurmerk mogen dragen als ze voldoen aan de voorwaarden. Dit zijn voorwaarden die in samenwerking met de Consumentenbond zijn opgesteld, die zowel gelden voor de consument als leasemaatschappij. Let hier dus op als je aan het rondkijken bent.

Deals & aanbiedingen direct bekijken

We hebben in onze vergelijker het grootste overzicht van Lexus private lease modellen opgenomen, hierdoor is het super eenvoudig om deals en aanbiedingen te bekijken.

Door gebruik te maken van de filters zie je enkel modellen die aan jouw wensen voldoen, vervolgens kun je gemakkelijk op aanbiedingen en deals filteren. Natuurlijk is het ook mogelijk om nog wat meer informatie te lezen voordat je op zoek goed naar jouw droom model.

 • Groot aanbod private lease deals
 • Laagste prijs per maand
 • Alles snel en eenvoudig online geregeld.

 

Private lease Lexus

Lexus private lease kent veel voordelen en mogelijkheden. Daarom gaan wij jou op deze pagina alles vertellen over mogelijkheden, voordelen en de kosten van een private lease Lexus. Laten we eerst iets vertellen over het maandelijkse leasebedrag.

Deze wordt namelijk opgebouwd aan de hand van verschillende factoren, waarbij de catalogusprijs van het model dat je kiest het zwaarst weegt. Daarnaast wordt er onder andere gekeken naar het aantal kilometers per jaar en de looptijd van het leasecontract.

Waarom kiezen voor Lexus privé lease?

Als je kiest voor een private lease Lexus model dan heb je onwijs veel mogelijkheden. Zo stel je een gloednieuwe Lexus volledig samen naar eigen wens met keuze uit verschillende kleuren, bekleding, opties en accessoires.

Daarnaast bepaal je zelf het aantal kilometers per jaar en de contractduur, waardoor je zelf ook het meeste invloed hebt op de maandelijkse leaseprijs bij een auto leasen.

Het grootste voordeel is dat je het volledige aankoopbedrag niet in één keer hoeft te betalen. In plaats daarvan betaal je een vast bedrag per maand voor de auto, verzekering, wegenbelasting, onderhoud en reparatie. Hierdoor weet je precies waar je iedere maand aan toe bent en blijft er ruimte over voor andere leuke dingen.

Voordelen

Geen onverwachte kosten
 Groot aanbod aan modellen van Lexus
Geniet van een gloednieuw model
 Snel en direct online geregeld

Naar wat ben je aan het zoeken?

Steeds meer mensen kiezen ervoor om een Lexus te private leasen, niet raar als je kijkt naar het geweldige design. Niet alleen het design is geweldig, maar ook het vermogen en opties en accessoires liegen er niet om.

Elk jaar kiezen veel mensen weer voor dit merk om deze reden, ook is het door private lease een stuk gemakkelijker geworden om een luxe auto van Lexus te rijden. Ben je nog op zoek en weet je nog niet helemaal welk model bij je past? Ga dan onderzoek doen en kijk naar de mogelijkheden.

Wil je bijvoorbeeld een speciale kleur lak of toch nog wat extra opties en accessoires? Vul de filters in de vergelijker in om direct het grootste aanbod in te zien. Daarna kun je premies, voorwaarden en modellen van Lexus met elkaar vergelijken.

Direct vergelijken of meer informatie lezen?

Zoals verteld is het mogelijk om direct te starten met vergelijken, maar er is een andere optie. Voordat je een leasecontract gaat afsluiten is het namelijk verstandig om eerst wat meer informatie te lezen.

Bijvoorbeeld over de leasevoorwaarden en hoe de maandelijkse premie wordt opgebouwd. Je kunt vervolgens met deze informatie een veel betere deal sluiten, je weet namelijk precies waar je op moet gaan letten tijdens het kiezen uit het grote aanbod.

 

Meest gestelde vragen over Lexus private lease

Uit welke modellen kun je allemaal kiezen?

Kies je voor een private lease Lexus model? Dan heb je hierbij een ruime keuze uit verschillende modellen en uitvoeringen. Zo heb je de keuze uit 5 verschillende Lexus modellen, waarvan de meeste beschikbaar zijn in 3 uitvoeringen.

Om het jou makkelijk te maken hebben we de verschillende modellen hieronder voor jou op een rijtje gezet, zodat jij kunt zien of er een model is die bij jou past:

 • Lexus CT 200h Hybrid Hatchback (3 uitvoeringen)
 • Lexus UX 250h Hybrid Hatchback (3 uitvoeringen)
 • Lexus IS 300h Sedan (3 uitvoeringen)
 • Lexus UX 300h Electric SUV (4 uitvoeringen)
 • Lexus NX 300h SUV (2 uitvoeringen)

Zoals je kunt zien heb je een ruime keuze. De verschillende uitvoeringen verschillen onderling vooral in standaard opties en uitstraling.

Zo is een duurdere uitvoering vaak voorzien van luxe velgen en andere bekleding. Zodra je een model en uitvoering hebt gekozen is deze volledig samen te stellen naar eigen wens met extra opties en accessoires. Bekijk de private lease vergelijker en bekijk nu alle modellen van Lexus.

Hoe zit het met de voorwaarden?

Lexus private lease is aangesloten bij Stichting ‘Keurmerk Private Lease’, waardoor je gebruik maakt van een aantal algemene voorwaarden die zijn opgesteld door deze stichting.

De algemene voorwaarden van ‘Keurmerk Private Lease’ zijn niet alleen ter bescherming van de aanbieder, maar vooral ook ter bescherming van de consument. Zo gelden de volgende voorwaarden bij het private leasen van een Lexus:

 • Kosten voor brandstof, boetes, tolgelden en wassen van het voertuig zijn voor eigen rekening
 • Je hebt 14 dagen bedenktijd na het afsluiten van het leasecontract om deze kosteloos te ontbinden
 • Na het eerste jaar is het mogelijk om het leasecontract vroegtijdig te beëindigen, de kosten hiervoor bedragen 40% van het openstaande leasebedrag
 • Als het leasebedrag tijdens de bedenktijd wordt verhoogd, dan heb je 14 dagen extra bedenktijd vanaf het moment dat ze jou hiervan op de hoogte brengen
 • Je betaalt aan het einde van het leasecontract geen slottermijn, mits jij aan de afspraken hebt gehouden
 • Rijdt je meer kilometers dan staat vermeld op het contract? Dan wordt er een meer-kilometerspijs in rekening gebracht per extra gereden kilometer
 • Je bouwt schadevrije jaren op
 • Het is noodzakelijk dat je in het bezit bent van een geldig Nederlands rijbewijs en dat je woonachtig bent in Nederland

Dit zijn een aantal belangrijke voorwaarden die door Stichting ‘Keurmerk Private Lease’ zijn opgesteld om beide partijen te beschermen tegen onenigheden.

Hoe werkt het vergelijken van aanbieders?

Wil jij verschillende aanbieders van de private lease Lexus modellen met elkaar vergelijken? Dan is het verstandig om gebruik te maken van de vergelijker op deze pagina. Door hier een aantal eventuele wensen in te vullen vind je al gauw een model en aanbieder die bij je past.

Voordat je definitief een leasecontract afsluit is het slim om de voorwaarden van verschillende aanbieders zorgvuldig met elkaar te vergelijken, zodat je precies weet waar je aan begint.

Daarnaast is het mogelijk om te zoeken op bijvoorbeeld de goedkoopste aanbieder door gebruik te maken van zoekfilters, zoals ‘goedkoopste eerst’. De goedkoopste modellen en aanbieders verschijnen dan bovenaan in de vergelijker.

Hoe gaat een aanvraag in zijn werk?

Als je een Lexus private lease model wilt samenstellen, dan is dat binnen enkele minuten al gebeurd. Zo regel je namelijk alles direct en snel online. Hieronder hebben wij een handig stappenplan opgesteld om het duidelijk te maken:

 • Kies een model dat bij jou past en stel deze volledig samen naar eigen wens
 • Stel zelf jou ideale leasecontract op met keuze uit het aantal kilometers per jaar en de contractduur
 • Vraag na het samenstellen en opstellen van het contract direct online een offerte aan
 • Er wordt een financiële check uitgevoerd om erachter te komen of je de kosten kunt dekken
 • Jouw nieuwe auto wordt zo spoedig mogelijk geleverd

Zoals je ziet is het tegenwoordig erg gemakkelijk om dit alles geregeld te hebben.

Wat zijn de belangrijkste voordelen?

Wil jij graag een Lexus private leasen? Dan brengt dat veel voordelen met zich mee. Wij hebben er al een aantal benoemd in de inleiding, maar omdat er nog veel meer voordelen zijn hebben we hieronder een lijstje gemaakt van de belangrijkste voordelen. Zo zie je precies waarom het verstandig zou kunnen zijn om te kiezen voor deze mogelijkheid:

 • Het door jouw gekozen model is volledig samen te stellen naar eigen wens
 • Stel het leasecontract op naar eigen behoefte met keuze uit aantal kilometers per jaar en de contractduur
 • Er is een ruime keuze uit verschillende Lexus modellen die beschikbaar zijn in verschillende uitvoeringen
 • Betaal een vast bedrag per maand, waardoor je geen grote investering hoeft te doen
 • Wegenbelasting, verzekering, onderhoud en reparatie zitten standaard inbegrepen bij het maandelijkse leasebedrag
 • Pechhulp is standaard meeverzekerd bij de verzekering
 • Voor schade en onderhoud kun je terecht bij een Lexus dealer in jouw buurt

Dit zijn een aantal belangrijke voordelen waar je gebruik van kunt maken.

Bekijk alle private lease merken in Nederland