Lexus CT 200H private lease

Bekijk alle mogelijkheden voor de Lexus CT 200H private lease en lees alles over dit populaire model van de Japanse fabrikant.

Lexus ct200h private lease

Lexus CT200h

Hybride / 136 pk
Benzine, Automaat

Hatchback

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de Lexus CT200H? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

lexus ct300-h private lease

Lexus IS300h

Hybride / 223 pk
Benzine, Automaat

Sedan

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de nieuwe Lexus IS 300H? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

Lexus RX private lease

Lexus RX

Hybride / 313 pk
Benzine, Automaat

SUV / Cross over

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de zeer populaire Lexus RX? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

Lexus ct200h private lease

CT200H Luxury Line

Hybride / 136 pk
Benzine, Automaat

Hatchback

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de luxe CT 200H? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

Lexus CT 200H Private Leasen

Wil jij graag een Lexus CT200H private leasen? Zoek dan niet verder, want wij gaan jou op deze pagina alles vertellen over de voordelen, mogelijkheden en kosten van een private lease Lexus CT200H model. Zo rijdt je in een gloednieuw model voor een vast bedrag per maand. 

Voordelen Lexus CT 200H leasen

Daarnaast kun je de Lexus CT200H volledig samenstellen naar eigen wens en stel je zelf een contract op die aansluit bij jouw wensen en eisen. Hierbij heb je de keuze uit het aantal kilometers per jaar en de looptijd van het contract.

Bovendien betaal je een vast bedrag per maand voor de auto, wegenbelasting, verzekering, reparatie en onderhoud. Nog niet helemaal overtuigd en wil je graag meer informatie lezen over het private leasen van een Lexus? Druk dan snel op de link.

Leasebedrag berekenen van de CT 200H

Het maandelijkse leasebedrag van de Lexus CT200H wordt altijd gebaseerd op een aantal verschillende factoren, waarbij de aanschafprijs de meeste invloed heeft. Daarnaast wordt er onder andere gekeken naar het leasecontract dat je zelf hebt opgesteld.

Zo hebben de looptijd van het contract en het aantal kilometers per jaar wel degelijk invloed op het maandelijkse leasebedrag. Bovendien is het bij een Lexus CT200H private lease model mogelijk om extra opties en accessoires toe te voegen, waardoor de catalogusprijs van de auto hoger wordt en dus ook het maandelijkse leasebedrag. Gebruik de vergelijker om direct het maandelijkse leasebedrag voor jouw situatie te bekijken. 

Meest gestelde vragen over Lexus CT 200H Private Lease

Welke uitvoeringen/modellen zijn beschikbaar?

De Lexus CT200H is een sportieve Hatchback die standaard is voorzien van een krachtige hybride motor met een vermogen van 136 pk. Het Lexus CT200H model is daarnaast beschikbaar in 3 verschillende uitvoeringen die onderling verschillen in opties en uitstraling. Auto leasen van Lexus? Je hebt de keuze uit de volgende uitvoeringen:

 • De Lexus CT200H Standaard
 • De Lexus CT200H Business Line Pro
 • De Lexus CT200H F Sport Premium

Het standaard Lexus CT200H model is voorzien van een audiosysteem met maar liefst 6 speakers en 15″ 5-spaaks lichtmetalen velgen. Daarnaast is de Lexus CT200H Business Line Pro standaard uitgevoerd met een Smart Entry & Start systeem en een Lexus Premium navigatiesysteem.

Dan is er ook nog de Lexus CT200H F Sport Premium en dit is het meest uitgebreide model met de meeste standaardopties. Zo beschikt deze uitvoering over stoelverwarming vóór, een sportieve grille en privacy glas. Verder zijn alle uitvoeringen uitgerust met een krachtige hybride motor en automatische transmissie.

Hoe zit het eigenlijk met de kosten?

Wil jij direct weten wat het maandelijkse leasebedrag is voor de CT200H? Dan kan het verstandig zijn om gebruik te maken van de vergelijker op deze pagina. Als je hier al jouw eventuele wensen en eisen invult, dan verschijnt er vervolgens een lijst met private lease Lexus CT200H modellen die voldoen aan jouw eisen.

De lijst die in de vergelijker komt te staan bevat modellen van verschillende aanbieders. Ben jij op zoek naar de goedkoopste aanbieder? Dan is het slim om gebruik te maken van handige filters, waaronder ‘goedkoopste eerst’.

Op deze manier kom je er namelijk direct achter welke aanbieder de Lexus CT200H aanbiedt voor de laagste prijs. Verder is het wel slim om de voorwaarden van de verschillende aanbieders met elkaar te vergelijken, want de goedkoopste private lease Lexus CT200H hoeft niet altijd de beste te zijn.

Wat zijn de voordelen?

Een Lexus CT200H private leasen kent vele voordelen. Daarom hebben wij hieronder een lijstje opgesteld met de belangrijkste voordelen, zodat jij precies kunt zien wat de voordelen zijn:

 • Stel een gloednieuwe auto volledig samen naar eigen wens
 • Betaal een maandelijks leasebedrag voor de auto, wegenbelasting, verzekering, reparatie en onderhoud
 • Het is niet nodig om een grote investering te doen
 • Je weet precies waar je iedere maand aan toe bent en er blijft ruimte over voor andere investeringen
 • (Inter)nationale pechhulp is standaard meeverzekerd bij de verzekering
 • Ontstaat er schade aan de auto? Dan kun je terecht bij een Lexus dealer bij jou in de buurt
 • Lexus private lease is onderdeel van Stichting ‘Keurmerk Private Lease’
 • Duurt onderhoud langer dan 24 uur? Dan heb je recht op vervangend vervoer
 • Na het afsluiten van het leasecontract heb je 14 dagen bedenktijd

Dit zijn een aantal voordelen die het privé leasen van een Lexus CT 200H met zich meebrengt. Jij kunt hier vandaag nog gebruik van maken, bekijk snel de vergelijker.

Wat zijn de zekerheden met een Lexus Car lease?

Door te kiezen voor een Lexus Car lease, of een andere grote Nederlandse leasemaatschappij kun je er zeker van zijn dat het Keurmerk Private lease wordt gehanteerd. De 5 zekerheden van het Keurmerk Private Lease zijn als volgt opgesteld:

 • Eerlijke voorwaarden
 • Compleet product
 • Beoordeling en bescherming
 • 14 dagen bedenktijd
 • Zekerheid bij klachten

Kies altijd voor een leasemaatschappij die in het bezit is van dit keurmerk. Je bent er dan altijd zeker van dat je te maken krijgt met eerlijke voorwaarden.

Specificaties Lexus CT 200H

Bekijk alle private lease merken in Nederland