Lexus Is 300H private lease

Bekijk alle mogelijkheden voor de Lexus IS 300H private lease en lees alles over dit populaire model van de Japanse fabrikant.

Lexus ct200h private lease

Lexus CT200h

Hybride / 136 pk
Benzine, Automaat

Hatchback

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de Lexus CT200H? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

lexus ct300-h private lease

Lexus IS300h

Hybride / 223 pk
Benzine, Automaat

Sedan

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de nieuwe Lexus IS 300H? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

Lexus RX private lease

Lexus RX

Hybride / 313 pk
Benzine, Automaat

SUV / Cross over

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de zeer populaire Lexus RX? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

Lexus ct200h private lease

CT200H Luxury Line

Hybride / 136 pk
Benzine, Automaat

Hatchback

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de luxe CT 200H? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

Lexus IS 300H Private Leasen

Ben jij op zoek naar informatie over Lexus IS300H private lease modellen? Zoek dan niet verder. Wij gaan jou alles vertellen over de kosten, voordelen en mogelijkheden van een private lease Lexus IS300H. De mogelijkheden rondom het private leasen zijn enorm. 

Voordelen Lexus IS 300H leasen

Zo stel je zelf naar eigen wens een model samen en bepaal jezelf hoeveel kilometers je per jaar rijdt en wat de looptijd van het contract is. Daarnaast rijdt je in een gloednieuw model zonder dat je hiervoor het volledige aankoopbedrag in één keer hoeft te betalen.

In plaats daarvan betaal je een vast bedrag per maand voor de auto, verzekering, wegenbelasting, onderhoud en reparatie. Eerst meer lezen over private lease Lexus? Druk dan snel op de link.

Leasebedrag berekenen van de IS 300H

Het maandelijkse lease bedrag van een Lexus IS300H wordt bepaald op basis van verschillende factoren. Hierbij heeft de catalogusprijs van Lexus IS300H de meeste invloed op het leasebedrag. Daarnaast wordt er gekeken naar het aantal kilometers per jaar, de looptijd van het contract en eventuele opties/accessoires.

Alle extra opties en accessoires hebben namelijk invloed op de catalogusprijs van het IS300H model, waardoor deze ook weer invloed hebben op het maandelijkse leasebedrag. Verder lees je op deze pagina meer over de verschillende uitvoeringen en de belangrijkste voordelen van een private lease Lexus IS300H. Gebruik de vergelijker om direct achter het maandelijkse leasebedrag te komen. 

Meest gestelde vragen over Lexus IS 300H Private Lease

Uit welke uitvoeringen kun je allemaal kiezen?

De Lexus IS300H private lease is een Sedan model met een sportief uiterlijk. Daarnaast is dit model beschikbaar in 3 verschillende uitvoeringen, namelijk:

 • De Lexus IS300H Standaard
 • De Lexus IS300H Business Line Pro
 • De Lexus IS300H F Sport I Blue Edition

Deze uitvoeringen verschillen onderling vooral in opties en accessoires van elkaar. Zo beschikt het standaard Lexus IS300H private lease model over climate control en een Lexus media display. Daarnaast is de Lexus IS300H Business Line Pro voorzien van een parkeerhulpcamera en 17″ 10-spaaks lichtmetalen velgen.

Tot slot hebben we nog de Lexus IS300H F Sport I Blue Edition die standaard beschikt over 18″ 10-spaaks lichtmetalen velgen en luxe Tahara stoelbekleding. Verder zijn alle modellen standaard uitgerust met Lexus Hybrid Drive motor met een vermogen van maar liefst 223 pk en gedegen kandidaten voor je nieuwe auto lease.

Hoe kun je snel kosten berekenen?

Maak gebruik van de vergelijker om er direct achter te komen wat het maandelijkse leasebedrag ongeveer zou worden voor het door jouw gekozen model. Door in de vergelijker al je persoonlijke wensen en eisen in te vullen kom je er al gauw achter welk Lexus IS300H private lease model bij jou past.

Daarnaast is het mogelijk om gebruik te maken van handige filters om de zoekopdracht te verfijnen. Hierbij kun je denken aan filters zoals ‘goedkoopste eerst’. De goedkoopste modellen en aanbieders komen dan bovenaan in de vergelijker te staan.

Bovendien is het wel verstandig om de voorwaarden van verschillende aanbieders zorgvuldig met elkaar te vergelijken, zodat je niet alleen de goedkoopste, maar ook de beste private lease Lexus IS300H aanschaft.

Van welke voordelen kun je gebruik maken?

Wanneer je kiest voor een private lease Lexus IS300H dan zitten daar meerdere voordelen aan verbonden. In de inleiding hebben we er al een aantal besproken, maar er zijn er nog veel meer.

Wij hebben daarom een lijstje gemaakt van de belangrijkste voordelen, zodat je precies kunt zien waarom het verstandig zou kunnen zijn om te kiezen voor het private leasen van een Lexus IS300H:

 • Stel jouw droomauto volledig samen naar eigen wens
 • Het is niet nodig om het volledige aankoopbedrag in één keer te betalen
 • Betaal een vast bedrag per maand voor de auto, verzekering, wegenbelasting, onderhoud en reparatie
 • Lexus is aangesloten bij Stichting ‘Keurmerk Private Lease’
 • Voor onderhoud en reparatie kun je terecht bij een Lexus dealer bij jou in de buurt
 • Wanneer onderhoud of reparatie langer duurt dan 24 uur, dan heb je recht op vervangend vervoer
 • Pechhulp voor onderweg is standaard inbegrepen bij de verzekering
 • Heb je het leasecontract afgesloten? Dan heb je 14 dagen bedenktijd

Zoals je ziet zijn er heel wat voordelen. Lees altijd goed de voorwaarden door om zeker te zijn van deze voordelen.

Wat zijn de zekerheden met een Lexus Car lease?

Door te kiezen voor een Lexus Car lease, of een andere grote Nederlandse leasemaatschappij kun je er zeker van zijn dat het Keurmerk Private lease wordt gehanteerd. De 5 zekerheden van het Keurmerk Private Lease zijn als volgt opgesteld:

 • Eerlijke voorwaarden
 • Compleet product
 • Beoordeling en bescherming
 • 14 dagen bedenktijd
 • Zekerheid bij klachten

Bekijk altijd of de door jouw gekozen leasemaatschappij beschikt over dit keurmerk om mogelijke problemen in de toekomst te voorkomen.

Specificaties Lexus IS 300H

Bekijk alle private lease merken in Nederland