mazda CX-3 private lease

Bekijk alle mogelijkheden voor de Mazda CX-3 private lease en lees alles over dit populaire model van de Japanse fabrikant.

mazda 2 private lease

Mazda 2

1.5 liter / 90 pk
Benzine, Handgeschakeld

Hatchback

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de Mazda 2? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

mazda 3 private lease

Mazda 3

2.0 liter / 122 pk
Benzine, Handgeschakeld

Sedan

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de nieuwe Mazda 3? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

mazda cx 3 private lease

Mazda CX-3

2.0 liter / 121 pk
Benzine, Handgeschakeld

SUV / Cross over

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de zeer populaire Mazda CX-3? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

mazda cx 5 private lease

Mazda CX-5

2.0 liter / 165 pk
Benzine, Handgeschakeld

SUV / Cross over

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de Mazda CX-5? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

Mazda CX-3 Private Leasen

Een private lease Mazda CX-3 brengt natuurlijk een aantal voordelen, mogelijkheden en kosten met zich mee. In deze tekst gaan we dieper in op die drie punten en zul je veel informatie rijker worden. We hopen dat je aan de hand van deze informatie gemakkelijker een keuze kunt maken omtrent het private leasen van een nieuwe Mazda CX-3.

Voordelen Mazda CX-3 leasen

Het grootste voordeel van een Mazda CX-3 private lease model is dat je geen grote investering in één keer hoeft te doen maar dat je iedere maand een vast bedrag betaald. Hierdoor weet je wat je iedere maand kunt uitgeven en kom je niet voor onverwachte kosten te staan. Het maandelijkse leasebedrag is altijd inclusief onderhoud, reparaties, wegenbelasting en verzekering. Het enige wat dus overblijft om zelf nog te betalen zijn de brandstof kosten.

Als je ooit met pech langs de weg staat wordt je altijd geholpen met dank aan de pechhulp onderweg verzekering. En mocht het zo zijn dat de Mazda CX-3 voor onderhoud of reparaties langer als 24 uur naar de garage moet? Dan hoef je niet afhankelijk te zijn van anderen maar wordt je altijd voorzien van vervangend vervoer. 

Leasebedrag berekenen van de CX-3

De leaseprijs van de Mazda CX-3 wordt bepaald aan de hand van een aantal belangrijke factoren. Ten eerste wordt er altijd gekeken naar de nieuwwaarde van de auto, de nieuwwaarde bepaalt een groot deel van de leaseprijs.

Hierbij worden vervolgens nog de opties bij opgeteld omdat deze de cataloguswaarde van de Mazda CX-3 verhogen en dus ook het maandelijkse leasebedrag. Tot slot nog een erg belangrijke factor, het aantal kilometers dat je per jaar wilt rijden. Eerst meer lezen over private lease Mazda? Druk dan op de link om snel meer informatie te lezen. 

Meest gestelde vragen over Mazda CX-3 Private Lease

Welke uitvoeringen zijn er allemaal beschikbaar?

Op dit moment is er keuze uit 2 verschillende uitvoeringen die beschikbaar zijn voor private lease. Dat is de Mazda CX-3 Sport Selected en de Mazda CX-3 GT-M. Deze uitvoeringen zijn van zichzelf al rijkelijk uitgerust, maar natuurlijk is het mogelijk om deze naar eigen wens samen te stellen.

Beide uitvoeringen zijn voorzien van een 120 pk sterke motor waardoor dit model ook geschikt is voor het vervoeren van spullen met een aanhanger. Ook zijn ze allebei uitgerust met een handgeschakelde transmissie, helaas is het niet mogelijk om voor een automatische transmissie te kiezen. Wel een auto leasen met automaat? Druk op de link voor het totale overzicht.

Het voordeel hiervan is dat de leaseprijs een stuk lager zal zijn. Je hebt ruime keuze in verschillende kleuren en ook wat betreft de stof van de bekleding is er genoeg keuze zodat er voor iedereen wel iets bijpassend bijzit.

Van welke voordelen kun je profiteren?

In het begin van deze tekst hebben we het al kort gehad over de voordelen die komen kijken bij een private lease Mazda CX-3 model. In deze alinea gaan we alle belangrijke voordelen overzichtelijk onder elkaar zetten:

 • Het maandelijkse leasebedrag is altijd inclusief wegenbelasting, onderhoud, reparaties en verzekering
 • Je hoeft niet in één keer een grote investering te doen
 • Je mag zelf kiezen hoeveel kilometers je ieder jaar wilt rijden
 • Na het tekenen van het leasecontract heb je altijd 14 dagen bedenktijd
 • De duur van het leasecontract bepaal je zelf
 • Iedereen met een geldig Nederlands rijbewijs mag met toestemming van de eigenaar gebruik maken van de auto
 • Je bent altijd verzekerd voor pechhulp onderweg
 • Als de auto langer als 24 uur naar de garage moet heb je recht op vervangend vervoer

Dit zijn alle belangrijke voordelen op een rijtje.

Kun je profiteren van aanbiedingen of acties?

Voor degenen die op zoek zijn naar een nieuw Mazda CX-3 private lease model kunnen op deze pagina gebruik maken van onze vergelijker. Deze vergelijker zal de zoektocht naar jouw nieuwe Mazda CX-3 een stuk eenvoudiger maken en zeker als je weet dat je gebruik kunt maken van verschillende filters.

Hierdoor worden de zoekresultaten verkleind waardoor je gemakkelijk kunt vinden waar je naar op zoek was. Je vult eenvoudig jouw persoonlijke gegevens en wensen in en de vergelijker zorgt ervoor dat alles wordt gefilterd.

Je kunt niet alleen verschillende Mazda CX-3’s met elkaar vergelijken maar ook de verschillende aanbieders van deze modellen. Zo kun je de leasevoorwaarden langs elkaar leggen en de beste keus maken.

Wat zijn de zekerheden met een Mazda Car lease?

Door te kiezen voor een Mazda Car lease, of een andere grote Nederlandse leasemaatschappij kun je er zeker van zijn dat het Keurmerk Private lease wordt gehanteerd. De 5 zekerheden van het Keurmerk Private Lease zijn als volgt opgesteld:

 • Eerlijke voorwaarden
 • Compleet product
 • Beoordeling en bescherming
 • 14 dagen bedenktijd
 • Zekerheid bij klachten

Bekijk altijd of de door jouw gekozen leasemaatschappij in het bezit is van dit keurmerk. Hiermee ben je verzekerd van goede en eerlijke leasevoorwaarden. 

Specificaties Mazda CX-3

Bekijk alle private lease merken in Nederland