mazda CX-5 private lease

Bekijk alle mogelijkheden voor de Mazda CX-5 private lease en lees alles over dit populaire model van de Japanse fabrikant.

mazda 2 private lease

Mazda 2

1.5 liter / 90 pk
Benzine, Handgeschakeld

Hatchback

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de Mazda 2? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

mazda 3 private lease

Mazda 3

2.0 liter / 122 pk
Benzine, Handgeschakeld

Sedan

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de nieuwe Mazda 3? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

mazda cx 3 private lease

Mazda CX-3

2.0 liter / 121 pk
Benzine, Handgeschakeld

SUV / Cross over

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de zeer populaire Mazda CX-3? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

mazda cx 5 private lease

Mazda CX-5

2.0 liter / 165 pk
Benzine, Handgeschakeld

SUV / Cross over

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de Mazda CX-5? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

Mazda CX-5 Private Leasen

Voor meer informatie over de private lease Mazda CX-5 kun je op deze pagina terecht. We gaan het hier tot in detail hebben over de voordelen, mogelijkheden en kosten die komen kijken bij het private leasen van een Mazda CX-5. Om te beginnen gaan we het kort hebben over de voordelen van een Mazda CX-5 private lease model. 

Voordelen Mazda CX-5 leasen

Het grootste voordeel is dat je in een nieuwe auto rijdt zonder dat je in een keer een grote investering hoeft te doen. Je bent hierbij ook altijd verzekerd voor pechhulp onderweg zodat je goed wordt geholpen als je met pech langs de weg komt te staan.

Als de auto vervolgens langer als 24 uur bij de garage moet staan wordt je altijd voorzien van vervangend vervoer zodat je van niemand afhankelijk bent. Eerst iets meer lezen over het private leasen van een Mazda? Druk dan snel op de link om meer te lezen.

Leasebedrag berekenen van de CX-5

In deze alinea gaan we dieper in op de kosten en mogelijkheden die bij het leasen van een Mazda CX-5 horen. Een mogelijkheid is dat je zelf kunt kiezen hoeveel kilometers je ieder jaar wilt rijden. Natuurlijk heeft dit wel invloed op het maandelijkse leasebedrag.

Een andere belangrijke factor die een deel van de leaseprijs bepaald is de nieuwwaarde van de auto. Aan de hand van de nieuwwaarde wordt een bepaalde prijs afgesproken en dat is in de meeste gevallen exclusief alle opties en accessoires die je graag wilt. Om deze reden kunnen de prijzen erg variëren tussen verschillende uitvoeringen van de Mazda CX-5.

Meest gestelde vragen over Mazda XC-5 Private Lease

Welke modellen zijn er allemaal beschikbaar?

Het is mogelijk om tussen verschillende uitvoeringen van de Mazda CX-5 te kiezen. We hebben alle uitvoeringen die op dit moment leverbaar zijn voor het gemak onder elkaar gezet zodat je gemakkelijker kunt zien wat de keuzes zijn:

 • Mazda CX-5 Skyactiv
 • Mazda CX-5 TS+
 • Mazda CX-5 Comfort
 • Mazda CX-5 Style Selected
 • Mazda CX-5 Sport Selected
 • Mazda CX-5 Luxery
 • Mazda CX-5 Business comfort
 • Mazda CX-5 Signature

Deze uitvoeringen van de Mazda CX-5 zijn op dit moment direct beschikbaar. Deze uitvoeringen beschikken over verschillende opties zodat er voor iedereen een passende uitvoering tussenzit.

Daarnaast is het altijd mogelijk om de auto geheel naar eigen wens samen te stellen zodat je in jouw droomauto kunt rijden. Ook is het mogelijk om te kiezen voor een private lease Mazda CX-5 automaat, erg fijn als je vaak lange afstanden aflegt.

Zijn er Mazda CX-5 private lease aanbiedingen?

Op deze pagina hebben wij een vergelijker die je kunt gebruiken als je op zoek bent naar een nieuwe Mazda CX-5. Je vult hier eenvoudig jouw persoonlijke wensen in zodat je eenvoudiger de Mazda CX-5 vindt waar je naar op zoek was.

Het gebruik van de filters kan de zoektocht nog eenvoudiger maken omdat deze de zoekresultaten verkleind. Naast het vergelijken van verschillende auto’s kun je ook de leasemaatschappijen die de auto’s aanbieden met elkaar vergelijken.

Zo vindt je altijd de beste Mazda CX-5 private lease aanbieding. Zorg er altijd voor dat je de voorwaarden van de aanbieders goed doorleest. Maak dan ook altijd gebruik van de private lease vergelijker.

Van welke voordelen kun je allemaal profiteren?

Zoals je bovenaan in de tekst al hebt gelezen brengt het private leasen van een nieuwe Mazda CX-5 veel voordelen met zich mee. In dit stuk tekst gaan we alle belangrijke voordelen nog even duidelijk onder elkaar zetten. Hierdoor kun je in één oogopslag zien of private leasen interessant voor jouw kan zijn.

 • Je betaalt iedere maand een vast bedrag, dit is altijd inclusief wegenbelasting, verzekering en onderhoudskosten
 • Iedereen met een geldig rijbewijs mag gebruik maken van de auto
 • Verzekerd voor pechhulp onderweg
 • Moet de auto langer als 24 uur naar de garage? Dan heb je altijd recht op vervangend vervoer
 • Je doet geen grote investeringen, je betaalt namelijk in maandelijkse betalingen
 • Je bent voorzien van de meest geavanceerde gadgets zodat je met een veilig gevoel de weg op kunt gaan
 • Na het afsluiten van het leasecontract heb je 14 dagen bedenktijd

Dit zijn de meest voornaamste voordelen waar je eenvoudig gebruik van kunt maken.

Wat zijn de zekerheden met een Mazda Car lease?

Door te kiezen voor een Mazda Car lease, of een andere grote Nederlandse leasemaatschappij kun je er zeker van zijn dat het Keurmerk Private lease wordt gehanteerd. De 5 zekerheden van het Keurmerk Private Lease zijn als volgt opgesteld:

 • Eerlijke voorwaarden
 • Compleet product
 • Beoordeling en bescherming
 • 14 dagen bedenktijd
 • Zekerheid bij klachten

Het is verstandig om te kijken naar leasemaatschappijen die een private lease keurmerk hebben. Op deze manier ben je verzekerd van goede en eerlijke leasevoorwaarden.

Specificaties Mazda XC-5

Bekijk alle private lease merken in Nederland