Mercedes E-klasse private lease

Bekijk alle mogelijkheden voor de Mercedes E-Klasse private lease en lees alles over dit populaire model van de Duitse fabrikant.

Mercedes CLA

1.8 liter / 136 pk
Benzine, Handgeschakeld

Sedan

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de populaire Mercedes CLA? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

Mercedes B Klasse

1.6 liter / 109 pk
Benzine, Handgeschakeld

Lower MPV

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de zeer praktische Mercedes B-klasse? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

Mercedes C klasse

1.8 liter / 156 pk
Benzine, Handgeschakeld

Sedan

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de stijlvolle Mercedes C-klasse? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

Mercedes GLA

2.0 liter / 163 pk
Benzine, Automaat

Lower SUV

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de Mercedes GLA? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

Mercedes E-Klasse Private Leasen

Wil jij graag een Mercedes E-klasse leasen? Dan ben je hier op de juiste pagina beland, want wij gaan jou in deze tekst meer vertellen over de voordelen, kosten en de mogelijkheden bij een Mercedes E-klasse private leasen.

Zo zijn er veel verschillende mogelijkheden rondom het samenstellen van de Mercedes E-klasse en het opstellen van het leasecontract. Hierbij heb je namelijk de volledige vrijheid om te bepalen wat voor jou het beste is.

Voordelen Mercedes E-Klasse leasen

Een van de belangrijkste voordelen is dat je geen grote investering hoeft te doen om in nieuwe Mercedes E-klasse te rijden. Daarnaast stel je de auto van jouw dromen volledig samen naar eigen wens, en dat voor een vast bedrag per maand.

Dit maandelijkse leasebedrag is bovendien altijd inclusief wegenbelasting, verzekering, onderhoud en reparatie. Wil je graag meer lezen over het privé leasen van een Mercedes-Benz? Druk dan op de link om hier snel meer informatie over te lezen.

Maandelijkse leasebedrag berekenen

De kosten van een private lease Mercedes E-klasse model worden opgebouwd op basis van verschillende factoren, waarbij de catalogusprijs van de auto de meeste invloed heeft. Daarnaast wordt er vooral gekeken naar de afspraken die vermeld staan op het contract. Denk hierbij aan de looptijd van het contract en het aantal kilometers per jaar.

Bij het samenstellen van de Mercedes E-klasse lease auto heb je de keuze uit verschillende opties en accessoires die ook invloed hebben op het maandelijkse leasebedrag. Dit komt mede doordat deze extra opties invloed hebben op de catalogusprijs van de auto, waardoor de leaseprijs van de lease auto ook hoger wordt.

Meest gestelde vragen over Mercedes E-Klasse Private Lease

Welke E-Klasse modellen zijn er beschikbaar?

Ga jij een Mercedes E-klasse leasen? Dan heb je de keuze uit 2 verschillende modellen, namelijk de lease Mercedes E-klasse Limousine en de lease Mercedes E-klasse Estate.

Zodra je een model hebt gekozen, dan kun je deze volledig samenstellen naar eigen wens. Hieronder lees je meer over de verschillende opties en accessoires waar je uit kunt kiezen.

 1. Kies uit verschillende uitrustingslijnen voor interieur en exterieur (AVANTGARDE of AMG Line)
 2. Bepaal vervolgens de kleur van de Mercedes E-klasse
 3. Maak een keuze uit 2 verschillende velgen (17″ lichtmetalen- of 18″ AMG velgen)
 4. Kies de kleur voor het interieur van de Mercedes E-klasse
 5. Bepaal of je verschillende pakketten wilt toevoegen, zoals een Night-, Antidiefstal- of Rij-assistent pakket
 6. Voeg bepaalde uitrustingen naar keuze toe, waaronder een trekhaak of panorama-schuifdak
 7. Bekijk jouw configuratie van de auto en kijk of je tevreden bent

Dit zijn een aantal stappen die je doorloopt wanneer je de Mercedes E-klasse lease auto gaat samenstellen. Bovendien is zowel het Limousine- als Estate model voorzien van een krachtige motor met een vermogen van 211 pk en bereikt een topsnelheid van maar liefst 231 km/u.

Ook zijn beide modellen beschikbaar in de E200 Business Solution- en E200 Business Solution AMG uitvoering. Dit is namelijk het pakket voor interieur en exterieur waar je uit kunt kiezen.

Van welke voordelen kun je profiteren?

Wanneer je kiest voor een Mercedes E-klasse private lease auto, dan brengt dat een aantal voordelen met zich mee. Daarom hebben wij hieronder de belangrijkste voordelen voor jou op een rijtje gezet, zodat je precies kunt zien waarom het in sommige gevallen verstandig zou kunnen zijn om te kiezen voor private lease Mercedes E-klasse.

 • Je stelt een gloednieuwe Mercedes E-klasse samen, geheel naar eigen wens
 • Je hoeft vooraf geen grote investering te doen
 • Betaal een vast bedrag per maand voor de auto, verzekering, onderhoud, reparatie en wegenbelasting
 • Pechhulp is standaard meeverzekerd bij de All Risk verzekering
 • Je bepaalt zelf het aantal kilometers per jaar en de contractduur
 • Voor onderhoud en reparaties kun je terecht bij een Mercedes dealer bij jou in de buurt
 • Wanneer onderhoud of reparatie langer duurt dan 24 uur, dan heb je recht op vervangend vervoer
 • Rijdt je in een jaar minder kilometers dan verwacht, dan ontvang je hiervoor een vergoeding

Zoals je ziet zijn er heel wat voordelen verbonden aan Mercedes E-klasse lease auto. Als je hier gebruik van wilt maken, dan is het verstandig om het stukje over het bepalen van het maandelijkse leasebedrag goed door te lezen.

Hoe zit het met de maandelijkse kosten?

Als je direct wilt weten wat de kosten zijn voor een private lease Mercedes E-klasse, dan is het verstandig om gebruik te maken van de vergelijker op deze pagina.

Je kunt hier namelijk verschillende aanbieders van Mercedes E-klasse lease modellen met elkaar vergelijken om erachter te komen welke aanbieder het beste is.

Daarnaast kom je ook direct te weten wat het maandelijkse leasebedrag zal worden. Wil jij graag de goedkoopste aanbieder vinden? Dan kun je gebruik maken van handige filters zoals ‘goedkoopste eerst’. Vervolgens verschijnen de goedkoopste modellen en uitvoeringen bovenaan in de vergelijker.

Zodra je een model hebt gevonden die bij jou past is het slim om ook de voorwaarden van verschillende aanbieders zorgvuldig met elkaar te vergelijken, zodat je niet alleen de goedkoopste, maar ook het beste Mercedes E-klasse private lease model vindt die aansluit op jouw wensen.

Wat zijn de zekerheden met Mercedes Car lease?

Door te kiezen voor een Mercedes Car lease, of een andere grote Nederlandse leasemaatschappij kun je er zeker van zijn dat het Keurmerk Private lease wordt gehanteerd. De 5 zekerheden van het Keurmerk Private Lease zijn als volgt opgesteld:

 • Eerlijke voorwaarden
 • Compleet product
 • Beoordeling en bescherming
 • 14 dagen bedenktijd
 • Zekerheid bij klachten

We raden je aan om altijd voor een leasemaatschappij te kiezen die in het bezit is van dit keurmerk. 

Specificaties Mercedes E-Klasse

Bekijk alle private lease merken in Nederland