Mercedes GLA private lease

Bekijk alle mogelijkheden voor de Mercedes GLA private lease en lees alles over dit populaire model van de Duitse fabrikant.

Mercedes CLA

1.8 liter / 136 pk
Benzine, Handgeschakeld

Sedan

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de populaire Mercedes CLA? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

Mercedes B Klasse

1.6 liter / 109 pk
Benzine, Handgeschakeld

Lower MPV

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de zeer praktische Mercedes B-klasse? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

Mercedes C klasse

1.8 liter / 156 pk
Benzine, Handgeschakeld

Sedan

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de stijlvolle Mercedes C-klasse? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

Mercedes GLA

2.0 liter / 163 pk
Benzine, Automaat

Lower SUV

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de Mercedes GLA? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

Mercedes GLA Private Leasen

Wil jij een Mercedes GLA leasen? Zoek dan niet verder, want je bent hier op het juiste adres. Wij gaan jou namelijk alles vertellen over Mercedes GLA private lease, van de kosten, mogelijkheden tot aan de voordelen.

Jij hebt zelf namelijk invloed op het maandelijkse leasebedrag, omdat je zelf kunt bepalen welke opties en accessoires je wilt hebben. Daarnaast krijg je een leasecontract op maat voorgeschoteld die aansluit op jouw persoonlijke situatie. Graag eerst wat meer inlezen over het private leasen van een Mercedes-Benz? Druk dan gauw op de link.

Voordelen Mercedes GLA leasen

De voordelen van een Mercedes GLA lease model is dat je vooraf geen grote investering hoeft te doen en dat je in plaats daarvan een vast bedrag per maand betaald. Deze maandelijkse leaseprijs is bovendien inclusief wegenbelasting, onderhoud, reparatie en verzekering.

Hierdoor weet je precies wat je iedere maand kwijt bent aan kosten voor de Mercedes GLA en houdt je ruimte over voor andere belangrijke investeringen. Daarnaast hoef jij je geen zorgen meer te maken over bijkomende kosten, mits jij je houdt aan de gemaakte afspraken. Een auto leasen was nog nooit zo duidelijk, veilig en voordelig.

Leasebedrag berekenen

Het maandelijkse leasebedrag van de private lease Mercedes GLA opgebouwd aan de hand van verschillende factoren. De catalogusprijs van het model dat je kiest speelt hierbij de belangrijkste rol en heeft daarom ook het meeste invloed op de leaseprijs. Ook wordt er onder andere gekeken naar de looptijd van het contract en het aantal kilometers dat je per jaar wilt gaan rijden.

We kunnen begrijpen dat je op dit moment nieuwsgierig bent naar het maandelijkse leasebedrag dat je moet betalen voor een GLA, gebruik de vergelijker om hier direct achter te komen.

Meest gestelde vragen over Mercedes GLA Private Lease

Welke uitvoeringen zijn er beschikbaar?

De Mercedes GLA lease editie is een sportieve en compacte SUV en is beschikbaar in 2 verschillende uitvoeringen. Zo heb je de keuze uit de volgende 2 uitvoeringen:

 • Mercedes-Benz CLA 200 DCT
 • Mercedes-Benz CLA 200 DCT Business Solution

Het verschil tussen deze twee uitvoeringen zit hem vooral in de standaardopties van de private lease Mercedes GLA. De GLA 200 DCT is namelijk standaard uitgevoerd met 79 standaardopties en de GLA 200 DCT Business Solution is voorzien van maar liefst 83 standaardopties. Daarnaast stel je beide uitvoeringen volledig samen naar eigen wens.

Hierbij heb je de keuze uit verschillende kleuren, velgen, bekleding en pakketten, waarmee je de Mercedes GLA private lease model uniek maakt. Verder zijn beide modellen standaard voorzien van een krachtige benzine motor met een vermogen van maar liefst 163 pk.

Hoe zit het met het maandelijkse leasebedrag?

Als je direct wilt weten wat het maandelijkse leasebedrag zal worden? Dan is het verstandig om gebruik te maken van de vergelijker op deze pagina. Door hier al jouw eventuele wensen in te vullen kom je erachter welke uitvoering van de private lease Mercedes GLA het beste bij jou past.

Bovendien zie je direct wat de prijs ongeveer zal zijn bij verschillende aanbieders. Wil je per se de goedkoopste aanbieder vinden? Maak dan gebruik van handige filters zoals ‘goedkoopste eerst’ om de zoekopdracht te verfijnen.

Vervolgens verschijnen de goedkoopste private lease Mercedes GLA modellen bovenaan in de vergelijker. Verder is het verstandig om niet gelijk de goedkoopste te kiezen, maar eerst de verschillende voorwaarden van de aanbieders met elkaar te vergelijken. Zo weet je namelijk precies waar je aan begint en voorkom je vervelende verassingen in de toekomst.

Van welke voordelen kun je allemaal profiteren?

Wil jij graag een Mercedes GLA leasen? Dan is het verstandig om dit stukje goed door te lezen, want wij vertellen jou precies wat de belangrijkste voordelen zijn van een Mercedes GLA lease auto.

Wij hebben hieronder namelijk een lijstje opgesteld met de belangrijkste voordelen die leasen van een Mercedes GLA met zich meebrengt:

 • Je betaalt een vast bedrag per maand voor de auto, wegenbelasting, verzekering, onderhoud en reparatie
 • Het is niet nodig om in één keer een grote investering te doen voor een nieuwe Mercedes GLA
 • Stel een gloednieuw Mercedes GLA lease model samen naar eigen wens
 • Bepaal zelf het aantal kilometers per jaar en de looptijd van het contract
 • Er zijn geen bijkomende kosten als jij je houdt aan de gemaakte afspraken
 • Rijdt je minder kilometers dan vermeld staat op het leasecontract? Dan ontvang je hiervoor een vergoeding
 • Na afsluiten van het leasecontract heb je altijd 14 dagen bedenktijd
 • Ontstaat er schade aan de auto? Dan kun je terecht bij een Mercedes dealer bij jou in de buurt
 • Duurt een reparatie langer dan 24 uur? Dan heb je recht op vervangend vervoer
 • (Inter)nationale pechhulp is standaard meeverzekerd bij de verzekering

Bekijk altijd zelf nog even goed de voorwaarden van het leasecontract. Zo kun je ervoor zorgen dat je altijd verzekerd bent van de bovengenoemde voordelen. 

Wat zijn de zekerheden met Mercedes Car lease?

Door te kiezen voor een Mercedes Car lease, of een andere grote Nederlandse leasemaatschappij kun je er zeker van zijn dat het Keurmerk Private lease wordt gehanteerd. De 5 zekerheden van het Keurmerk Private Lease zijn als volgt opgesteld:

 • Eerlijke voorwaarden
 • Compleet product
 • Beoordeling en bescherming
 • 14 dagen bedenktijd
 • Zekerheid bij klachten

Kijk altijd naar leasemaatschappijen met deze voorwaarden. Zo ben je altijd verzekerd van goede leasevoorwaarden en kom je niet voor onverwachte verassingen te staan in de toekomst. 

Specificaties Mercedes GLA

Bekijk alle private lease merken in Nederland