Mini Cabrio private lease

Bekijk alle mogelijkheden voor de Mini Cabrio private lease en lees alles over dit populaire model van de Engelse fabrikant.

MINI Clubman

Top: 185 km / 102 pk
Benzine, Handgeschakeld

Station wagon

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de populaire MINI Clubman? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

MINI Countryman

Top: 180 km / 102 pk
Benzine, Handgeschakeld

Lower SUV

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de zeer praktische MINI Countryman? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

MINI Cooper S

Top: 235 km / 192 pk
Benzine, Handgeschakeld

Hatchback

3 Deurs, 4 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de pijlsnelle MINI Cooper S? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

MINI Electric

0 - 100: 7,3 sec. / 184 pk
Elektrisch, 185 km bereik

Hatchback

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de MINI Electric? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

Mini Cabrio Private Leasen

Een Mini Cabrio private lease kan voor sommige personen een handige oplossing zijn wanneer je het volledige aankoopbedrag niet in één keer wilt of kan betalen. Daarom gaan wij jou op deze pagina alles vertellen over de voordelen, mogelijkheden en de kosten van een private lease Mini Cabrio.

Voordelen Mini Cabrio leasen

Het grootste voordeel is dat je een gloednieuw model volledig kunt samenstellen naar eigen behoefte. Denk hierbij aan verschillende kleuren, opties, pakketten en uitvoeringen. Hiervoor hoef je niet het volledige aankoopbedrag in één keer te betalen, maar in plaats daarvan betaal je een vast bedrag per maand.

Leasebedrag berekenen van de Cabrio

Zo wordt het maandelijkse leasebedrag opgebouwd aan de hand van verschillende punten. De catalogusprijs van de door jouw gekozen uitvoering speelt hierbij de belangrijkste rol en heeft daarom ook het meeste invloed. Verder wordt er gekeken naar eventuele opties, accessoires, het aantal kilometers per jaar en de looptijd van het leasecontract. Kijk snel in de vergelijker!

Dit maandelijkse leasebedrag is bovendien altijd inclusief wegenbelasting, onderhoud, reparatie en verzekering. Hierdoor weet je precies hoeveel je iedere maand kwijt bent voor de Mini Cabrio en hoeft daarnaast alleen nog maar te tanken.

Verder bepaal je zelf het aantal kilometers per jaar en de contractduur, waardoor je ook zelf het meeste invloed hebt op de maandelijkse leaseprijs.

Meest gestelde vragen over Mini Cabrio Private Lease

Welke Mini Cabrio private lease model kies ik?

De private lease Mini Cabrio is een sportieve Hatchback die voorzien is van, de naam zegt het al, een cabrio dak. Daarnaast is dit model beschikbaar in 3 verschillende uitvoeringen, waardoor je een ruime keuze hebt uit verschillende Mini Cabrio’s.

De verschillende uitvoeringen verschillen onderling vooral in standaardopties, uitstraling en vermogen. Hieronder zie je precies welke uitvoeringen verkrijgbaar zijn:

 • Mini Cabrio One
 • Mini Cabrio Cooper
 • Mini Cabrio Cooper S

Zoals je ziet heb je de 3 keuzes wanneer je kiest voor een private lease Mini Cabrio. Hierbij beschikt de Mini Cabrio One standaard over een benzine motor met een vermogen van 102 pk.

Daarnaast is de Mini Cabrio Cooper een iets luxere uitvoering en is daarom ook voorzien van een benzine motor met een vermogen van 136 pk.

Als laatst is er nog de Mini Cabrio Cooper S die standaard is uitgevoerd met een krachtige benzine motor met een vermogen van maar liefst 192 pk. Verder zijn al deze uitvoeringen optioneel verkrijgbaar met een automatische versnellingsbak. Lease private om van alle voordelen te kunnen genieten.

De belangrijkste voordelen van Mini Cabrio private lease

Als je op zoek bent naar alle voordelen, dan is het slim om dit stuk goed door te lezen. Wij hebben hieronder namelijk een lijstje gemaakt van de belangrijkste voordelen die een private lease Mini Cabrio met zich meebrengt:

 • Een Mini Cabrio private lease model is volledig aan te passen naar eigen wens
 • Rijdt in een gloednieuwe Mini Cabrio voor een vast bedrag per maand
 • Bepaal zelf het aantal kilometers per jaar en de looptijd van het contract
 • Na afsluiten van het leasecontract heb je 14 dagen bedenktijd om het leasecontract kosteloos te ontbinden
 • Het maandelijkse leasebedrag is inclusief wegenbelasting, onderhoud, verzekering en reparatie
 • Ontstaat er schade aan de Mini? Dan kun je terecht bij een Mini dealer in jouw buurt
 • Na 24 uur heb je recht op vervangend vervoer bij onderhoud of reparatie
 • Je hoeft geen grote investering te doen

Dit zijn een aantal belangrijke voordelen waar je gebruik van kunt maken wanneer je een auto wil leasen.

Hoe zit het met de Private lease Mini Cabrio kosten?

Wil jij de kosten voor jouw eigen private lease Mini Cabrio berekenen? Dan is het verstandig om gebruik te maken van de vergelijker op deze pagina. Door hier een aantal wensen en eisen in te vullen kom je er al gauw achter welke uitvoering het beste bij jou past. Daarnaast zie je ook gelijk welke aanbieders er allemaal zijn en wat de kosten zijn per aanbieder.

Als je direct wilt weten welke aanbieder de goedkoopste is, dan is het mogelijk om gebruik te maken van handige filters, zoals ‘goedkoopste eerst’. Vervolgens verschijnen de goedkoopste uitvoeringen en aanbieders bovenaan in de vergelijker.

Voordat je definitief een leasecontract afsluit is het slim om de voorwaarden van alle aanbieders zorgvuldig met elkaar te vergelijken. Zo weet je namelijk precies waar je aan begint en voorkom je vervelende verassingen in de toekomst.

Wat zijn de zekerheden met een Mini Car lease?

Door te kiezen voor een Mini Car lease, of een andere grote Nederlandse leasemaatschappij kun je er zeker van zijn dat het Keurmerk Private lease wordt gehanteerd. De 5 zekerheden van het Keurmerk Private Lease zijn als volgt opgesteld:

 • Eerlijke voorwaarden
 • Compleet product
 • Beoordeling en bescherming
 • 14 dagen bedenktijd
 • Zekerheid bij klachten

Benieuwd naar je eigen mogelijkheden? Bekijk in onze vergelijker voor een totaal overzicht van het actuele aanbod.

Specificaties Mini Cabrio

Bekijk alle private lease merken in Nederland