Mini clubman private lease

Bekijk alle mogelijkheden voor de Mini Clubman private lease en lees alles over dit populaire model van de Engelse fabrikant.

MINI Clubman

Top: 185 km / 102 pk
Benzine, Handgeschakeld

Station wagon

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de populaire MINI Clubman? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

MINI Countryman

Top: 180 km / 102 pk
Benzine, Handgeschakeld

Lower SUV

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de zeer praktische MINI Countryman? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

MINI Cooper S

Top: 235 km / 192 pk
Benzine, Handgeschakeld

Hatchback

3 Deurs, 4 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de pijlsnelle MINI Cooper S? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

MINI Electric

0 - 100: 7,3 sec. / 184 pk
Elektrisch, 185 km bereik

Hatchback

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de MINI Electric? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

Mini Clubman Private Leasen

Wil jij een Mini Clubman leasen? Dan is het verstandig om deze pagina goed door te nemen. Wij gaan jou namelijk alles vertellen over de kosten, mogelijkheden en voordelen van een private lease Mini Clubman.

Voordelen Mini Clubman leasen

Zo zijn de mogelijkheden van een Mini Clubman private lease model onwijs groot, omdat je een nieuwe Mini Clubman volledig kunt samenstellen naar eigen wens. Denk hierbij aan verschillende kleuren, opties, pakketten en uitvoeringen. Probeer het direct!

Het is bovendien niet nodig om het volledige aankoopbedrag in één keer te betalen, maar in plaats daarvan betaal je een vast bedrag per maand. Dit maandelijkse leasebedrag is inclusief onderhoud, reparatie, verzekering en wegenbelasting.

Leasebedrag berekenen van de Clubman

Het maandelijkse leasebedrag van een Mini Clubman private lease model wordt altijd bepaald op basis van verschillende componenten die hierbij een rol spelen. Zo heeft de catalogusprijs van de door jouw gekozen uitvoering van de private lease Mini Clubman de meeste invloed op het maandelijkse leasebedrag.

Daarnaast wordt er gekeken naar het aantal kilometers per jaar en de looptijd van het contract, en omdat je deze zelf bepaal heb je uiteindelijk zelf ook de meeste invloed op de maandelijkse leaseprijs. Verder hebben extra opties en accessoires ook invloed op het maandelijkse leasebedrag, omdat deze weer invloed uitoefenen op de catalogusprijs van de Mini Clubman.

Meest gestelde vragen over Mini Clubman Private Lease

Mini Clubman lease uitvoeringen, welke zijn beschikbaar?

Kies je voor een private lease Mini Clubman? Dan heb je hierbij de keuze uit 3 verschillende uitvoeringen. Deze verschillen onderling niet alleen in prijs, maar natuurlijk ook in opties, vermogen en uitstraling.

Daarnaast stel je iedere uitvoering volledig samen naar eigen behoefte, waardoor je in een Mini Clubman private lease model kunt rijden die volledig aansluit op jouw persoonlijke wensen. Hieronder hebben wij de 3 verschillende uitvoeringen alvast voor jou op een rijtje gezet.

 • Mini Clubman One
 • Mini Clubman Cooper
 • Mini Clubman Cooper S

Zoals je kunt zien heb je de keuze uit 3 verschillende uitvoeringen die je volledig kunt aanpassen naar eigen wens. Hierbij is de Mini One Clubman standaard voorzien van een motor met een vermogen van 102 pk.

Daarentegen beschikt de Mini Clubman Cooper over een motor met een vermogen van 136 pk. Verder is er nog de Mini Clubman Cooper S die standaard wordt geleverd met een motor met een vermogen van maar liefst 196 pk.

Wat zijn de belangrijkste voordelen van een private lease Mini Clubman?

Wij hebben in de inleiding al een aantal voordelen benoemd van de Mini Clubman private lease modellen, maar er zijn er nog veel meer. Om het jou makkelijk te maken hebben wij hieronder een lijstje gemaakt van de belangrijkste voordelen die een Mini Clubman lease model met zich meebrengt.

 • Wil je of kan je geen Mini Clubman kopen? Dan is de private lease Mini Clubman een goede oplossing
 • Je betaalt een vast bedrag per maand voor de Mini Clubman, verzekering, wegenbelasting, onderhoud en reparatie
 • Stel een gloednieuwe Clubman volledig samen naar eigen smaak
 • Voor onderhoud en reparatie kun je terecht bij een Mini dealer in jouw buurt
 • Stel het leasecontract op naar eigen wens met keuze uit de jaarlijkse kilometrage en contractduur
 • Je hebt recht op vervangend vervoer als reparatie of onderhoud langer duurt dan 24 uur
 • Mini is aangesloten bij Stichting ‘Keurmerk Private Lease’

Dit zijn een aantal belangrijke voordelen waar jij gebruik van kunt maken.

Hoe bereken ik de private lease Mini Clubman prijs?

Je kan een Mini Clubman kopen, maar niet iedereen heeft hier genoeg geld voor. Daarom is het voortaan mogelijk om te kiezen voor Mini Clubman private lease. Je betaalt dan een maandelijkse leaseprijs die je door middel van de vergelijker op deze pagina kunt berekenen.

Zo vul je een aantal wensen in om erachter te komen welke uitvoering het beste bij jou past. Vervolgens verschijnen er verschillende aanbieders van de Mini Clubman private lease modellen in de vergelijker. Daarnaast is het mogelijk om de aanbieders te filteren op bijvoorbeeld ‘goedkoopste eerst’.

Op deze manier kom je er namelijk al gauw achter welke aanbieder het goedkoopst is. Bovendien is het wel verstandig om de voorwaarden van verschillende aanbieders zorgvuldig met elkaar te vergelijken, zodat ‘goedkoop’ in de toekomst niet uitpakt als ‘duurkoop’ zoals wel eens wordt gezegd. Dit geldt ook tijdens een auto leasen.

Wat zijn de zekerheden met een Mini Car lease?

Door te kiezen voor een Mini Car lease, of een andere grote Nederlandse leasemaatschappij kun je er zeker van zijn dat het Keurmerk Private lease wordt gehanteerd. De 5 zekerheden van het Keurmerk Private Lease zijn als volgt opgesteld:

 • Eerlijke voorwaarden
 • Compleet product
 • Beoordeling en bescherming
 • 14 dagen bedenktijd
 • Zekerheid bij klachten

Benieuwd naar je eigen mogelijkheden en de prijs voor je eigen wensen en behoeften? Kijk snel in de vergelijker voor alle opties beschikbaar op de markt.

Specificaties Mini Clubman

Bekijk alle private lease merken in Nederland