Mini countryman private lease

Bekijk alle mogelijkheden voor de Mini Countryman private lease en lees alles over dit populaire model van de Engelse fabrikant.

MINI Clubman

Top: 185 km / 102 pk
Benzine, Handgeschakeld

Station wagon

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de populaire MINI Clubman? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

MINI Countryman

Top: 180 km / 102 pk
Benzine, Handgeschakeld

Lower SUV

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de zeer praktische MINI Countryman? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

MINI Cooper S

Top: 235 km / 192 pk
Benzine, Handgeschakeld

Hatchback

3 Deurs, 4 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de pijlsnelle MINI Cooper S? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

MINI Electric

0 - 100: 7,3 sec. / 184 pk
Elektrisch, 185 km bereik

Hatchback

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de MINI Electric? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

Mini Countryman Private Leasen

Als je op zoek bent naar informatie over Mini Countryman private lease, dan ben je hier op de juiste pagina beland. Hier gaan wij jou namelijk alles vertellen over de voordelen, mogelijkheden en kosten van een private lease Mini Countryman. Laten we beginnen met een aantal voordelen en mogelijkheden.

Voordelen Mini Countryman leasen

Zo rijdt je al in een nieuwe Mini Countryman voor een vast bedrag per maand, waarbij je het model volledig kunt samenstellen naar eigen behoefte.

Daarnaast is het maandelijkse leasebedrag altijd inclusief onderhoud, reparatie, wegenbelasting en verzekering. Verder bepaal je zelf het aantal kilometers per jaar en de looptijd van het contract. Meer weten over Mini private lease? Druk op de link.

Leasebedrag berekenen van de Countryman

De maandelijkse leaseprijs wordt altijd gebaseerd op basis van een aantal verschillende factoren. Hierbij wordt er als eerst gekeken naar de catalogusprijs van het door jouw gekozen model. Kies je voor extra opties en accessoires? Dan wordt de catalogusprijs van de Mini Countryman verhoogd, waardoor de maandelijkse leaseprijs ook hoger wordt.

Daarnaast hebben de looptijd van het leasecontract en het aantal kilometers per jaar invloed op het maandelijkse leasebedrag. Deze bepaal je tevens zelf en daarom heb je uiteindelijk zelf het meeste invloed op de leaseprijs. Bekijk nu je mogelijkheden in de vergelijker!

Meest gestelde vragen over Mini Countryman Private Lease

De verschillende Mini Countryman private lease uitvoeringen

Wil jij een Mini Countryman leasen? Dan heb je hierbij een ruime keuze uit verschillende uitvoeringen die niet alleen verschillen in prijs, maar ook in opties, uitstraling en vermogen.

Daarnaast stel je de door jouw gekozen uitvoering volledig samen naar eigen smaak, waarbij je de keuze hebt uit verschillende kleuren, velgen en pakketten.

Hieronder hebben wij de 3 verschillende uitvoeringen alvast op een rijtje gezet, zodat jij precies kunt zien welke beschikbaar zijn voor private lease:

 • Mini Countryman One
 • Mini Countryman Cooper
 • Mini Countryman Cooper S

Zoals je ziet zijn er 3 verschillende uitvoeringen beschikbaar. Hierbij is de Mini Countryman One standaard voorzien van een benzine motor met een vermogen van 102 pk.

De Mini Countryman Cooper beschikt daarentegen over een benzine motor met een vermogen van 136 pk.

Tot slot is er nog de Mini Countryman Cooper S dis standaard is uitgevoerd met een krachtige benzine motor met een vermogen van maar liefst 192 pk. Verder zijn alle 3 de uitvoeringen verkrijgbaar met een automatische versnellingsbak.

Wat zijn de belangrijkste voordelen van een Mini Countryman lease model?

Het private leasen van een Mini Countryman kent veel voordelen en daarom lees je in dit stuk meer over de belangrijkste voordelen. Zo hebben wij de belangrijkste op een rij gezet:

 • Betaal een vast bedrag per maand voor de Mini Countryman, verzekering, onderhoud, reparatie en wegenbelasting
 • (Inter)nationale pechhulp is standaard meeverzekerd
 • Stel jouw droomauto volledig samen naar eigen behoefte
 • Bepaal zelf hoeveel kilometers je per jaar rijdt en hoelang het leasecontract loopt
 • Mini is aangesloten bij Stichting ‘Keurmerk Private Lease’
 • Duurt onderhoud langer dan 24 uur? Dan heb je recht op vervangend vervoer
 • Je hoeft niet in één keer een grote investering te doen
 • Voor onderhoud en reparaties kun je terecht bij een Mini dealer in jouw buurt

Dit zijn een aantal belangrijke voordelen waar je bij de meeste aanbieders van de Mini Countryman lease modellen gebruik van kunt maken. Direct profiteren? Neem een kijkje in onze vergelijker.

Mini Countryman private lease kosten, hoe bereken ik deze?

Wil jij direct weten wat de kosten zullen worden voor een specifieke uitvoering? Goede vraag, een auto leasen doe je namelijk niet zomaar. Maak gebruik van de vergelijker op deze pagina om te kijken welk model bij jou past en welke aanbieders er zijn.

Als je bijvoorbeeld wilt weten wat de Mini Cooper Countryman prijs is, dan kun je deze uitvoering invoeren in de vergelijker. Vervolgens verschijnen alle Mini Countryman Cooper modellen van verschillende aanbieders in de vergelijker.

Daarnaast is het mogelijk om gebruik te maken van verschillende filter, waaronder ‘goedkoopste eerst’. Op deze manier kom je namelijk direct achter welke aanbieder het goedkoopst is.

Bovendien is het wel verstandig om de voorwaarden van verschillende aanbieders eerst te vergelijken met elkaar, zodat je precies waar je aan begint.

Wat zijn de zekerheden met een Mini Car lease?

Door te kiezen voor een Mini Car lease, of een andere grote Nederlandse leasemaatschappij kun je er zeker van zijn dat het Keurmerk Private lease wordt gehanteerd. De 5 zekerheden van het Keurmerk Private Lease zijn als volgt opgesteld:

 • Eerlijke voorwaarden
 • Compleet product
 • Beoordeling en bescherming
 • 14 dagen bedenktijd
 • Zekerheid bij klachten

Bekijk alle mogelijkheden in vergelijker en ga ervandoor met de scherpste deal!

Specificaties Mini Countryman

Bekijk alle private lease merken in Nederland