Mini electric private lease

Bekijk alle mogelijkheden voor de Mini Electric private lease en lees alles over dit populaire model van de Engelse fabrikant.

MINI Clubman

Top: 185 km / 102 pk
Benzine, Handgeschakeld

Station wagon

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de populaire MINI Clubman? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

MINI Countryman

Top: 180 km / 102 pk
Benzine, Handgeschakeld

Lower SUV

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de zeer praktische MINI Countryman? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

MINI Cooper S

Top: 235 km / 192 pk
Benzine, Handgeschakeld

Hatchback

3 Deurs, 4 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de pijlsnelle MINI Cooper S? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

MINI Electric

0 - 100: 7,3 sec. / 184 pk
Elektrisch, 185 km bereik

Hatchback

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de MINI Electric? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

Mini Electric Private Leasen

De Mini Electric lease auto is beschikbaar voor particulieren die graag in een gloednieuwe Mini Electric willen rijden zonder het volledige aankoopbedrag in één keer te betalen. Daarnaast kent een Mini Electric private lease model veel voordelen en mogelijkheden, maar hier zit ook een prijskaartje aan verbonden. Weten hoeveel? Vergelijk direct middels onze vergelijker!

Voordelen Mini Electric leasen

De mogelijkheden en voordelen zijn onwijs groot, omdat je de Mini Electric volledig kunt aanpassen naar eigen smaak. Hierbij heb je de keuze uit verschillende kleuren, opties en accessoires. Bovendien bepaal je zelf de looptijd van het leasecontract en het aantal kilometers per jaar. 

Leasebedrag berekenen van de Electric

De maandelijkse leaseprijs van een Mini Electric lease model wordt altijd berekend op basis van verschillende factoren. De catalogusprijs van de Mini Electric speelt hierbij de grootste rol en heeft daarom de meeste invloed. Daarnaast wordt er gekeken naar het aantal kilometers per jaar, de contractduur, extra opties en eventuele accessoires.

Deze laatste twee factoren hebben invloed op de catalogusprijs van de Mini Electric, waardoor ze indirect ook invloed uitoefenen op het maandelijkse bedrag van de auto lease. Bovendien heb je al deze factoren zelf in de hand, omdat je zelf bepaald wat je wel en niet wil op de Mini Electric. Hierdoor heb je zelf de meeste invloed op het maandelijkse leasebedrag en rijdt je in een Mini Electric lease model die volledig aansluit op jouw persoonlijke wensen.

Meest gestelde vragen over Mini Electric Private Lease

Stel je Mini Electric private lease model zelf samen

Het Mini Electric private lease model is voorzien van een volledig elektrisch aangedreven motor met een vermogen van maar liefst 184 pk. Daarnaast beschikt dit model standaard over een automatische versnellingsbak, waardoor schakelen verleden tijd is.

Zo rijdt je namelijk lekker ontspannen en heb je de volledige aandacht gericht op het verkeer. Omdat het een volledig elektrische auto is bespaar je ook nog eens een hoop geld op de brandstof. Bovendien stel je de rest van de Mini Electric volledig samen naar eigen wens:

 • Bepaal eerst het aantal kilometers per jaar en de looptijd van het contract
 • Vervolgens kies je een accessoire- en optiepakket, waarbij je de keuze hebt uit het Basic-, Essential-, Cahrged- en Yours pakket
 • Maak daarna een keuze uit verschillende kleuren en velgen voor de Mini Electric
 • Zie direct online wat de maandelijkse leaseprijs is voor het door jouw gekozen model met de opties en accessoires die je hebt gekozen

Zoals je ziet heb je meerdere keuzes en stel je een Mini Electric lease model volledig samen naar eigen smaak.

Wat zijn de belangrijkste voordelen van Mini Electric private lease?

Wanneer je kiest voor een mini Electric private lease model, dan maak je gebruik van veel voordelen die private lease met zich meebrengt.

We hebben er al een aantal benoemd op deze pagina, maar omdat er nog veel meer zijn lees je in dit stuk precies welke voordelen zijn verbonden aan Mini Electric private lease.

 • Je hoeft het volledige aankoopbedrag niet in één keer te betalen
 • Stel jouw eigen Mini Electric volledig samen naar eigen wens
 • Het maandelijkse leasebedrag is inclusief wegenbelasting, verzekering, onderhoud en reparatie
 • Bepaal zelf de looptijd van het leasecontract ent het aantal kilometers per jaar
 • Bouw schade vrije jaren op met een Mini Electric lease model
 • Ga langs bij een Mini dealer in jouw buurt voor onderhoud en reparatie
 • Duurt onderhoud langer dan 24 uur? Dan heb je recht op vervangend vervoer
 • Na afsluiten van het leasecontract heb je 14 dagen bedenktijd om deze kosteloos te ontbinden

Dit zijn een aantal belangrijke voordelen waar je gebruik van kunt maken.

Wat zijn de Mini Electric lease kosten?

Als je direct wil weten wat de kosten zullen worden voor jouw eigen Mini Electric lease model, dan is het verstandig om gebruik te maken van de vergelijker op deze pagina.

Hier vind je namelijk alle aanbieders van de Mini Electric private lease modellen en kom je er al gauw achter welke aanbieder het beste bij jou past.

Zo vergelijk je de voorwaarden van verschillende aanbieders met elkaar, zodat je precies weet waar je aan begint. Wil je liever weten welke aanbieder het goedkoopst is? Dan kun je gebruik van maken van handige filters zoals ‘goedkoopste eerst’.

Op deze manier komen de goedkoopste aanbieders bovenaan in de vergelijker te staan, waardoor je gelijk weet welke aanbieder de goedkoopste is. 

Wat zijn de zekerheden met een Mini Car lease?

Door te kiezen voor een Mini Car lease, of een andere grote Nederlandse leasemaatschappij kun je er zeker van zijn dat het Keurmerk Private lease wordt gehanteerd. De 5 zekerheden van het Keurmerk Private Lease zijn als volgt opgesteld:

 • Eerlijke voorwaarden
 • Compleet product
 • Beoordeling en bescherming
 • 14 dagen bedenktijd
 • Zekerheid bij klachten

Direct weten wat de mogelijkheden zijn binnen jouw budget? Neem een kijkje in de vergelijker!

Specificaties Mini Electric

Bekijk alle private lease merken in Nederland