Nissan Private Lease vergelijken

Graag een Nissan private lease aanbieding vinden? Bekijk alle private lease deals in Nederland op leaseauto.net en kies de juiste deal in 2 minuten.

T

Auto lease deals vergelijken

Alle aanbieders op 1 centrale plek onafhankelijk vergelijken
Z

Alles direct online geregeld

Alles online regelen & snel de weg op met je nieuwe leaseauto

Zekerheid & All-in tarief

All-in prijzen en geen onverwachte kosten, zoals reparaties

Aanbieding & Lage prijzen

Rij een nieuwe auto voor
een vaste lage maandprijs

nissan note private lease

Nissan Note

1.2 liter / 80 pk
Benzine, Handgeschakeld

Hatchback

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de populaire Nissan Note? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

nissan micra private lease

Nissan Micra

1.0 liter / 71 pk
Benzine, Handgeschakeld

Hatchback

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de nieuwe Nissan Micra? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

nissan qashqai private lease

Nissan Qashqai

1.3 liter / 115 pk
Benzine, Automaat

Lower SUV

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de zeer populaire Nissan Qashqai? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

nissan x trail private lease

Nissan X-trail

1.3 liter / 160 pk
Benzine, Automaat

SUV

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de zeer praktische Nissan X-Trail? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

Veilig en verantwoord een Nissan private leasen

Wil je graag een nieuw Nissan private lease model vinden en direct prijzen, aanbieders en mogelijkheden vergelijken? Dan ben je hier op het goede adres terecht gekomen. Echter is het wel verstandig om rekening te houden met een aantal belangrijke zaken. Zo is het slim om te kijken of het Keurmerk Private Lease aanwezig is wanneer je een leasemaatschappij in het vizier hebt. Maar waar ben je met dit keurmerk van verzekerd?

Wanneer je gaat voor een aanbieder met dit keurmerk kun je er zeker van zijn dat je te maken krijgt met eerlijke leasevoorwaarden. Deze zijn namelijk in samenwerking met de Consumentenbond opgesteld. Deze voorwaarden zijn opgesteld zodat de consument en de leasemaatschappij er beide van profiteren. Het is dus altijd verstandig om te kijken naar de aanwezigheid van dit keurmerk.

Meteen acties en aanbiedingen bekijken

Je kunt natuurlijk direct op zoek zijn naar aanbiedingen en acties. Dit is dan ook mogelijk door het grote overzicht aan modellen van Nissan die we hebben verzameld.

Je kunt namelijk gebruik maken van filters in onze vergelijker om een aanbod op maat voor je neus te krijgen. Ook is het mogelijk om je wat meer te oriënteren voordat je daadwerkelijk een leasecontract gaat afsluiten, we raden dit dan ook altijd aan.

 • Groot aanbod private lease deals
 • Laagste prijs per maand
 • Alles snel en eenvoudig online geregeld.

 

Private lease Nissan

Nissan private lease kan in veel gevallen een verstandige keuze zijn en daarom gaan wij jou op deze pagina alles vertellen over de voordelen, mogelijkheden en kosten van een private lease Nissan. Zo rijdt je in een gloednieuwe Nissan voor een vast bedrag per maand.

Dit maandbedrag is altijd inclusief wegenbelasting, verzekering, onderhoud en reparatie. Daarnaast stel je het model volledig samen naar eigen behoefte.

Ook bepaal je zelf de looptijd van het leasecontract en het aantal kilometers per jaar. Dit doe je allemaal op basis van wat het beste bij jou past.

Waarom een Nissan privé leasen?

Het maandelijkse leasebedrag hangt volledig af van jou keuzes als je kiest voor privé leasen. Zo wordt de leaseprijs opgebouwd aan de hand van verschillende factoren, waarbij de catalogusprijs van het model dat je kiest de meeste invloed heeft.

Daarnaast wordt er onder andere gekeken naar het aantal kilometers per jaar en de contractduur. Eventuele opties en accessoires hebben ook invloed op het maandelijkse leaseprijs, omdat deze indirect invloed hebben op de catalogusprijs van het model.

Brede keus uit Nissan modellen
Geniet van grote kortingen en aanbiedingen
 Snel en online geregeld 

Welk model van Nissan spreekt je aan?

Nissan heeft de laatste jaren steeds meer nieuwe en geweldige modellen op de markt gebracht. Hierdoor kan het soms wat lastig zijn om het juiste model voor jouw situatie te kiezen. Om deze reden kan het verstandig zijn om van te voren te bedenken waar jouw nieuwe auto allemaal aan moet voldoen. Maak dan ook een lijstje voor jezelf op.

Wil je bijvoorbeeld een speciale kleur lak of opties en accessoires zoals een ingebouwd navigatiesysteem of een panorama dak. Wanneer je dit hebt gedaan kun je vervolgens onze vergelijker met filters gebruiken om een model op maat voor je neus te krijgen. Dit betekent dat je niet meer urenlang op zoek hoeft te gaan naar het juiste model.

Starten met vergelijken of eerst meer informatie lezen?

Je kunt starten met het vergelijken van alle Nissan modellen, maar er is een andere optie. We hebben namelijk alle informatie over de verschillende modellen verzameld. Dit betekent dat je jezelf eerst goed kunt inlezen en vervolgens de juiste keus kunt maken.

We raden je het altijd aan om eerst wat meer informatie te lezen over het model dat je aanspreekt. Dit betekent namelijk dat je alle ins- en outs te weten komt, op deze manier weet je direct dat je een goed leasecontract gaat afsluiten.

 

Meest gestelde vragen over Nissan private lease

Uit welke modellen kun je kiezen?

Wil jij graag een private lease model van Nissan leasen? Dan heb je hierbij de keuze uit 5 verschillende modellen. Al deze Nissan modellen zijn volledig aan te passen naar eigen behoefte met keuze uit verschillende kleuren, bekleding, velgen en opties.

Daarnaast zijn alle modellen beschikbaar in verschillende uitvoeringen die niet alleen verschillen in prijs, maar vooral ook in standaardopties en uitstraling.

Hieronder hebben wij alle modellen op een rijtje gezet, zodat jij precies kunt zien welke Nissan modellen beschikbaar zijn voor private lease:

 • Nissan Micra (Beschikbaar in 4 uitvoeringen)
 • Nissan Juke (Beschikbaar in 4 uitvoeringen)
 • Nissan Qashqai (Beschikbaar in 4 uitvoeringen)
 • Nissan X-Trail (Beschikbaar in 3 uitvoeringen)
 • Nissan Leaf (Beschikbaar in 3 uitvoeringen)

Dit zijn een alle modellen en zoals je kunt zien zijn ze allemaal verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Wil je direct weten welke model en uitvoering het beste bij jou past? Maak dan direct gebruik van de vergelijker.

Welke voorwaarden zijn er?

Stichting ‘Keurmerk Private Lease’ heeft een aantal algemene voorwaarden die ter bescherming dienen van beide partijen. Hieronder zie je precies om welke voorwaarden het gaat en wat ze precies inhouden:

 • Om in aanmerking te komen voor het private leasen van een Nissan dien je in het bezit te zijn van een geldig Nederlands rijbewijs en woonachtig te zijn in Nederland
 • Accessoires mogen tijdens de leaseperiode worden toegevoegd, mist deze zonder schade kunnen worden verwijderd
 • Na het afsluiten van het leasecontract heb je altijd 14 dagen bedenktijd om het leasecontract kosteloos te ontbinden
 • Raak je tijdens de leaseperiode werkloos? Dan is het mogelijk om het leasecontract zonder extra kosten te ontbinden
 • Na het eerste jaar mag je het leasecontract vroegtijdig beëindigen, de kosten hiervoor bedragen 40% van de openstaande leasetermijnen
 • Personen met een geldig Nederlands rijbewijs en toestemming mogen in jouw auto rijden
 • Overige kosten zoals tolgelden, boetes, brandstof, updates navigatiesysteem en wassen van het voertuig zijn voor eigen rekening
 • Je hoeft aan het einde van de looptijd geen slottermijn te betalen, mits je hebt voldaan aan de gemaakt afspraken
 • Rijdt je meer kilometers dan vermeld staan op het leasecontract, dan betaal je een meer-kilometerprijs voor ieder extra gereden kilometer

Zoals je kunt zien zijn alle voorwaarden zowel te bescherming van de consument als van de aanbieder.

Zijn er Nissan private lease deals en hoe vind ik die?

Wil jij direct weten of er ergens Nissan private lease acties worden aangeboden? Dan is het verstandig om gebruik te maken van de vergelijker op deze pagina.

Zo vul je hier een aantal eventuele wensen in om erachter te komen welk model en uitvoering het beste bij jou past. Heb je een model gevonden die aansluit op jouw persoonlijke wensen? Dan is het mogelijk om de zoekopdracht te verfijnen met handige filters.

Denk hierbij aan filters zoals ‘goedkoopste eerst’, waardoor de goedkoopste aanbieders bovenaan in de vergelijker verschijnen. Op deze manier kom je ook direct te weten of er ergens Nissan private lease acties zijn.

Ga niet gelijk op de goedkoopste aanbieder af, maar vergelijk de voorwaarden van verschillende aanbieders met elkaar, zodat je precies weet waar je aan begint. Zodra je een model en aanbieder hebt gevonden kun je direct online een offerte aanvragen, waardoor je precies weet wat de kosten zullen worden.

Hoe werkt een aanvraag precies?

Tegenwoordig is het eenvoudig om een Nissan te kunnen private leasen. Dit doe je namelijk aan de hand van een aantal simpele stappen en om jou alvast op weg te helpen hebben wij de verschillende stappen hieronder voor jou op een rijtje gezet:

 • Kies een model en uitvoering die bij je past en pas deze aan naar eigen wens
 • Stel jouw ideale leasecontract samen met keuze uit de looptijd van het contract en het aantal kilometers per jaar
 • Ben je tevreden? Vraag dan eenvoudig en snel online een offerte aan
 • Vervolgens wordt er een kredietcheck uitgevoerd om te kijken of je de kosten daadwerkelijk kunt betalen
 • Als deze check wordt goedgekeurd, dan wordt jouw nieuwe auto zo spoedig mogelijk geleverd

Zoals je ziet is het vandaag de dag heel gemakkelijk om een model van Nissan te kunnen private leasen.

Welke voordelen zijn er?

Wil jij graag een Nissan private leasen? Dan brengt dat veel voordelen met zich mee. Wij hebben er al een aantal benoemd in de inleiding, maar er zijn er nog veel meer. Daarom hebben wij de belangrijkste voordelen hieronder voor jou op een rijtje gezet:

 • Je rijdt in een gloednieuwe Nissan die je volledig samen kunt stellen naar eigen wens
 • Het is niet nodig om een grote investering te doen
 • Betaal een vast bedrag per maand, waarbij de verzekering, wegenbelasting, onderhoud en reparatie zijn inbegrepen
 • Stel het leasecontract zelf op met keuze uit de contractduur en het aantal kilometers per jaar
 • Ontstaat er schade aan de Nissan? Dan kun je terecht bij een Nissan dealer in jouw buurt
 • Je hebt recht op vervangend vervoer als onderhoud of reparatie langer duurt dan 24 uur

Dit zijn een aantal belangrijke voordelen waar je gebruik van kunt maken.

Bekijk alle private lease merken in Nederland