Nissan juke private lease

Bekijk alle mogelijkheden voor de Nissan Juke private lease en lees alles over dit populaire model van de Japanse fabrikant.

nissan note private lease

Nissan Note

1.2 liter / 80 pk
Benzine, Handgeschakeld

Hatchback

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de populaire Nissan Note? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

nissan micra private lease

Nissan Micra

1.0 liter / 71 pk
Benzine, Handgeschakeld

Hatchback

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de nieuwe Nissan Micra? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

nissan qashqai private lease

Nissan Qashqai

1.3 liter / 115 pk
Benzine, Automaat

Lower SUV

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de zeer populaire Nissan Qashqai? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

nissan x trail private lease

Nissan X-trail

1.3 liter / 160 pk
Benzine, Automaat

SUV

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de zeer praktische Nissan X-Trail? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

Nissan Juke Private Leasen

Aan het kijken naar een nieuw private lease Nissan Juke model? Dan ben je hier op de juiste pagina om er alles over te weten te komen. Hieronder bespreken we de voordelen, mogelijkheden en kosten van het leasen van een Nissan Juke. 

Voordelen Nissan Juke leasen

Om te beginnen is een van de grootste voordelen van het leasen van een Nissan dat je geen grote investering hoeft te doen. Je betaalt de auto iedere maand af, dit bedrag wordt samengesteld aan de hand van een aantal factoren waar we dadelijk verder op in gaan.

Dit bedrag is overigens altijd inclusief onderhoudskosten, wegenbelasting en verzekering. Een ander voordeel is dat je altijd een gloednieuwe auto rijdt waardoor je met een veilig gevoel de weg op kunt. Nog niet overtuigd en wil je graag eerst meer lezen over het privé leasen van een Nissan? Klik dan op de link.

Leasebedrag van de Juke berekenen

De belangrijkste factor, die mede bepaalt wat jij iedere maand moet betalen, is natuurlijk het aankoopbedrag van het betreffende model. Daarnaast is het ook erg belangrijk welke uitvoering je kiest en wat voor opties je allemaal wilt. Hierbij moet je vooral denken aan bijvoorbeeld een navigatie, stoelverwarming of een luxer interieur.

Het aantal kilometers dat je per jaar wilt rijden is natuurlijk ook erg belangrijk. Hoe meer kilometers je ieder jaar rijdt, hoe meer de auto in waarde afschrijft, hierdoor wordt het maandelijkse bedrag logischerwijs ook hoger. Als laatste heb je nog de duur van het leasecontract. In de meeste gevallen kun je kiezen tussen een contract van 1 tot 5 jaar. Natuurlijk betaal je maandelijks meer als je een leasecontract hebt van 1 jaar.

Meest gestelde vragen over Nissan Juke Private Lease

Welke uitvoeringen zijn er allemaal beschikbaar?

De Nissan Juke is verkrijgbaar met een automatische- en handgeschakelde versnellingsbak. Helaas is het niet mogelijk om een nieuwe Nissan Juke te leasen met een automatische versnellingsbak.

Het is wel mogelijk om er een tweedehands te leasen, het voordeel hiervan is dat je aan het einde van het leasecontract eigenaar bent van de auto. Als je toch liever een nieuwe Nissan Juke wilt rijden kun je deze verkrijgen in 4 verschillende uitvoeringen.

 • Nissan Juke Standard
 • Nissan Juke Mid
 • Nissan Juke High
 • Nissan Juke Executive

De Juke Standard is het instapmodel van de Nissan Juke. De Mid uitvoering is al iets luxer uitgerust met 17” lichtmetalen velgen, LED koplampen en een navigatiesysteem.

Vervolgens krijg je de High edition, deze beschikt over dezelfde opties als zijn voorgangers en nog extra getint glas, een achterspoiler en een armsteun voor.

Als laatste de Executive uitvoering, dit is de meest luxe uitvoering van de Nissan Juke die op dit moment verkrijgbaar is. Je bent hiermee voorzien van een 8” navigatiescherm met Apple CarPlay, USB aansluitingen achterin en een stop/start systeem.

Van welke voordelen kun je profiteren?

Hieronder hebben we voor het gemak maar even alle voordelen overzichtelijk onder elkaar gezet zodat je in een oogopslag kunt zien of leasen niet wat voor jouw is.

 • Je bent verzekerd in (bijna) alle Europese landen
  Iedereen met een geldig Nederlands rijbewijs en toestemming mag in de auto rijden
 • Altijd verzekerd voor pechhulp onderweg als je met pech langs de weg staat
 • Je hoeft geen grote investering te doen om in een nieuwe auto te rijden
 • Het maandelijkse bedrag dat je betaald is inclusief verzekering, wegenbelasting en onderhoudskosten
 • Voor een beurt en onderhoud kun je terecht bij de dichtstbijzijnde Nissan dealer
 • Nooit onverwachte kosten als je jouw netjes aan de afspraken houd
 • Als onderhoud langer duurt dan 24 uur heb je altijd recht op vervangend vervoer

Zoals je kunt zien zijn er veel voordelen waar van geprofiteerd kan worden als je kiest voor het private leasen van een Nissan Juke. 

Wat zijn de zekerheden met een Nissan Car lease?

Door te kiezen voor een Nissan Car lease, of een andere grote Nederlandse leasemaatschappij kun je er zeker van zijn dat het Keurmerk Private lease wordt gehanteerd. De 5 zekerheden van het Keurmerk Private Lease zijn als volgt opgesteld:

 • Eerlijke voorwaarden
 • Compleet product
 • Beoordeling en bescherming
 • 14 dagen bedenktijd
 • Zekerheid bij klachten

Private lease auto bemachtigen? Maak snel gebruik van onze vergelijker voor een onafhankelijk totaaloverzicht.

Specificaties Nissan Juke

Bekijk alle private lease merken in Nederland