Nissan Leaf private lease

Bekijk alle mogelijkheden voor de Nissan Leaf private lease en lees alles over dit populaire model van de Japanse fabrikant.

nissan note private lease

Nissan Note

1.2 liter / 80 pk
Benzine, Handgeschakeld

Hatchback

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de populaire Nissan Note? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

nissan micra private lease

Nissan Micra

1.0 liter / 71 pk
Benzine, Handgeschakeld

Hatchback

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de nieuwe Nissan Micra? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

nissan qashqai private lease

Nissan Qashqai

1.3 liter / 115 pk
Benzine, Automaat

Lower SUV

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de zeer populaire Nissan Qashqai? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

nissan x trail private lease

Nissan X-trail

1.3 liter / 160 pk
Benzine, Automaat

SUV

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de zeer praktische Nissan X-Trail? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

Nissan Leaf Private Leasen

Ben jij op zoek naar een private lease Nissan Leaf? Dan ben je op deze pagina op de juiste plek terecht gekomen. Hieronder gaan we alle voordelen, mogelijkheden en kosten van een private lease Nissan Leaf bespreken. Ben je er al zeker van dat je graag voor een Leaf wilt gaan? Of wil je toch liever eerst meer lezen over een Nissan private leasen

Voordelen Nissan Leaf leasen

Een van de voornaamste voordelen is dat je niet in een keer een groot bedrag hoeft te betalen. Bij leasen zit het namelijk zo in elkaar dat je iedere maand een betaling doet zodat je niet hoeft te sparen of te investeren voor een nieuwe Nissan.

Dit maandelijkse bedrag is inclusief onderhoudskosten, wegenbelasting en de verzekering. De enige kosten die voor jouw overblijven is de benzine. Nog een ander voordeel is dat je altijd een nieuw model kunt uitkiezen waardoor je ten alle tijden veilig de weg op kunt. Mocht je toch ooit met pech langs de weg staan dan kun je altijd terecht bij de leasemaatschappij voor hulp. Op het moment dat jouw auto voor langere tijd naar de garage moet, heb je altijd recht op een leenauto.

Maandelijkse leasebedrag van de Leaf berekenen

Het bedrag dat iedere maand betaalt moet worden wordt samengesteld aan de hand van een aantal belangrijke factoren. Een daarvan is de duur van jouw leasecontract. Het leasecontract kan variëren van 1 tot 5 jaar, natuurlijk is het zo dat als je contract voor een langere periode loopt dat je dan maandelijks minder hoeft te betalen.

Een andere factor die een grote rol speelt zijn de aantal kilometers die je per jaar wilt rijden. Hoe meer kilometers je ieder jaar wilt rijden, hoe duurder het maandelijks leasebedrag zal zijn. Daarbij zijn opties en accessoires ook van belang. Hierbij moet je vooral denken aan velgen, getinte ramen, het interieur of een navigatie. Ga naar de vergelijker om direct het leasebedrag voor jouw situatie te berekenen. 

Meest gestelde vragen over Nissan Leaf Private Lease

Welke Leaf uitvoeringen zijn er beschikbaar?

Een private lease Nissan Leaf wordt geleverd in 3 verschillende uitvoeringen. Het instapmodel is de Nissan Leaf standard, deze is uitgerust met 16” lichtmetalen velgen, een navigatiesysteem en een audiosysteem met aux aansluiting. Daarnaast kun je kiezen uit 3 verschillende kleuren.

De volgende uitvoering is de Nissan Leaf mid, deze is iets luxer uitgerust dan het instapmodel. De Nissan Leaf mid heeft 17” lichtmetalen velgen, parkeersensoren, intelligent cruise control, verwarmbaar stuurwiel en natuurlijk alle opties van het instapmodel.

Tot slot heb je nog de Nissan Leaf high uitvoering, dit is de meest luxe uitvoering die verkrijgbaar is. Hierbij ontvang je natuurlijk alle opties van de 2 voorgangers, en daarnaast ook nog eens leren bekleding, Bose audiosysteem, verwarmbaren stoelen voor- en achter en de Nissan ProPilot.

Alle 3 de uitvoeringen van de Nissan Leaf worden geleverd met een elektrische motor met een vermogen van 40 kWh en een actieradius van 270 kilometer.

Zijn er Nissan private lease aanbiedingen?

Heb je interesse in een nieuwe Nissan Leaf private lease? Dan kun je op deze pagina gebruik maken van de vergelijker. Je kunt hier al jouw wensen invullen waaraan jouw nieuwe Nissan moet voldoen.

Zo wordt alles gefilterd en worden alleen de modellen die aan jouw wensen voldoen weergegeven. Daarnaast kun je ook nog eens verschillende aanbieders met elkaar vergelijken.

Ideaal aan de vergelijking is dat je leasebedragen, voorwaarden en aanbieders langs elkaar kunt leggen. Je bent ervan verzekerd dat je een goede deal sluit wanneer je het gehele actuele aanbod hebt bekeken. 

Van welke voordelen kun je profiteren?

Hieronder hebben we nog even alle voordelen van het leasen van een Nissan Leaf overzichtelijk onder elkaar gezet:

 • Je hebt altijd recht op vervangend vervoer binnen 24 uur
 • Altijd verzekerd van pechhulp onderweg
 • Geen grote investering doen voor een nieuwe auto
 • Je betaalt iedere maand een vast bedrag, inclusief verzekering, wegenbelasting en onderhoudskosten
 • Geen onverwachte kosten, mits jij je aan de gemaakte afspraken houdt
 • Iedereen met een geldig Nederlands rijbewijs mag in de Nissan Leaf rijden
 • Je rijdt een gloednieuwe auto zonder een investering te hoeven doen
 • Altijd 14 dagen bedenktijd als je een leasecontract hebt ondertekend

We hopen dat je hiermee genoeg geïnformeerd bent en dat je snel een keuze kunt maken of het private leasen van een Nissan Leaf wel echt iets voor jou is.

Wat zijn de zekerheden met een Nissan Car lease?

Door te kiezen voor een Nissan Car lease, of een andere grote Nederlandse leasemaatschappij kun je er zeker van zijn dat het Keurmerk Private lease wordt gehanteerd. De 5 zekerheden van het Keurmerk Private Lease zijn als volgt opgesteld:

 • Eerlijke voorwaarden
 • Compleet product
 • Beoordeling en bescherming
 • 14 dagen bedenktijd
 • Zekerheid bij klachten

Ga altijd na of de door jouw gekozen leasemaatschappij beschikt over dit keurmerk. Zo ben je verzekerd van goede voorwaarden en de beste auto lease deal.

Specificaties Nissan Leaf 

Bekijk alle private lease merken in Nederland